قرمه سبزی؛ غذای محبوب همه ایرانی ها
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
k ١.٥
١
آخرین خبر / حدودا دو قاشق غذاخوری از
پیاز روبا مقداری
روغن تفت دادم و بعد زردچوبه,پودر سیر و فلفل سیاه و قرمز رو اضافه کردمو مقداری تفت دادم و بعد 500 گرم گوشت گوسفندی اضافه کردم، در قابلمه رو گذاشتم تا حسابی گوشت آب بندازه، درب قابلمه رو برداشتم و گذاشتم آبش یکم خشک بشه، آب جوش اضافه میکنیم ومیزاریم با حرارت ملایم بپزه.
من
سبزی رو دوباره تفت دادم تا کاملا تیره بشه، نه اینکه بسوزه. اواخر سرخ شدن یک ق غ شنبلیله خشک اضافه کنید و ی تفت کوچیک بدین، و بعد از یکساعت که از پخت گوشت گذشت، با 5 عدد لیموعمانی و مقداری پَرَک لیمو (یا یک قاشق مرباخوری گرد لیمو) و یک پیمانه لوبیا چیتی (250 گرم) که از قبل نیمپز شده رو اضافه کردم و اجازه دادم خورش جا بیفته. حدودا 4
ساعت کافیه.
. اواخر پخت هم نمک و سس تند (اختیاری) اضافه کردم.
-#سبزی قرمه
سبزی باید خیلی ریز خرد بشه خوب سرخ شده باشه تا
روغن بندازه.
-میزان تره و جعفری زیادتر از بقیه و گشنیز خیلی کم باشه.
-شنبلیله زیاد غذاروتلخ میکنه!
-گوشت گوسفندی برای قرمه
سبزی بهتره. با تکه های درشت -من لیموهارو سوراخ کردم و یک ربع با آب جوشوندم و دوساعت داخل همون آب گذاشتم تا تلخیش کاملا از بین بره
-قرمه
سبزی تندش خوبه، اگر فلفل
دوست دارین حتما سس_گلوریا رو رو مقداری به خورش اضافه کنید . معجزه ایه واسه خودش.
-لوبیاقرمز، لوبیاچیتی و لوبیاچشم_بلبلی برای قرمه
سبزی مرسومه.
-قبل از سرو خورش پنج دقیقه قبل خاموش کنید تا
روغن روی غذا جمع بشه.
-میتونین یک ق غ رب_گوجه ، رب_انار، رب_نارنج ، تمبرهندی هم اضافه کنید.(براساس سلیقه و ذائقه)
-بجای پرک لیمو یا گردلیمو یک ق غ آبلیمو یا آب نارنج اضافه کنید.
-تهدیگ هم نون سنگک هست که طعمش بی نظیره😋
برنج هم اگر با #برنج_دودی مخلوط بشه و با
روغن جامد کته باشه که دیگه حرف نداره🥰
-
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۷:۳۴
-
۱۱۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/149498/