آریا بانو

آخرين مطالب

قرمه سبزی؛ غذای محبوب همه ایرانی ها خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ١.٥
١
آخرین خبر / حدودا دو قاشق غذاخوری از پیاز رو‌با مقداری روغن تفت دادم و بعد زردچوبه,پودر سیر و فلفل سیاه و قرمز رو اضافه کردم‌و مقداری تفت دادم و بعد 500 گرم گوشت گوسفندی اضافه کردم، در قابلمه رو گذاشتم تا حسابی گوشت آب بندازه، درب قابلمه رو ‌برداشتم و گذاشتم آبش یکم خشک بشه، آب جوش اضافه میکنیم و‌میزاریم با حرارت ملایم بپزه.
من سبزی رو دوباره تفت دادم تا کاملا تیره بشه، نه اینکه بسوزه. اواخر سرخ شدن یک ق غ شنبلیله خشک اضافه کنید و ی تفت کوچیک بدین، و بعد از یک‌ساعت که از پخت گوشت گذشت، با 5 عدد لیموعمانی و مقداری پَرَک لیمو (یا یک قاشق مرباخوری گرد لیمو) و یک پیمانه لوبیا چیتی (250 گرم) که از قبل نیم‌پز شده رو اضافه کردم و اجازه دادم خورش جا بیفته. حدودا 4 ساعت کافیه.
. اواخر پخت هم نمک و‌ سس تند (اختیاری) اضافه کردم.
-#سبزی قرمه سبزی باید خیلی ریز خرد بشه خوب سرخ شده باشه تا روغن بندازه.
-میزان تره و جعفری زیادتر از بقیه و گشنیز خیلی کم باشه.
-شنبلیله زیاد غذارو‌تلخ میکنه!
-گوشت گوسفندی برای قرمه سبزی بهتره. با تکه های درشت -من لیموهارو سوراخ کردم و یک ربع با آب جوشوندم و دوساعت داخل همون آب گذاشتم تا تلخیش کاملا از بین بره
-قرمه سبزی تندش خوبه، اگر فلفل دوست دارین حتما سس_گلوریا رو رو مقداری به خورش اضافه کنید . معجزه ایه واسه خودش.
-لوبیاقرمز، لوبیاچیتی و لوبیاچشم_بلبلی برای قرمه سبزی مرسومه.
-قبل از سرو‌ خورش پنج دقیقه قبل خاموش کنید تا روغن روی غذا جمع بشه.
-میتونین یک ق غ رب_گوجه ، رب_انار، رب_نارنج ، تمبرهندی هم اضافه کنید.(براساس سلیقه و ذائقه)
-بجای پرک لیمو یا گردلیمو یک ق غ آبلیمو یا آب نارنج اضافه کنید.
-تهدیگ هم نون سنگک هست که طعمش بی نظیره😋
برنج هم اگر با #برنج_دودی مخلوط بشه و با روغن جامد کته باشه که دیگه حرف نداره🥰





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تب «غذای خانگی» در فضای مجازی!

غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند

شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!

میز اردور/ ادویه مخصوص ترشی را در خانه درست کنید

سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی به همراه شیر را حتما امتحان کنید

ذائقه ها/ پوره عدس قرمز غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

میز اردور/ سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه

ذائقه ها/ خوراک مرغ تند؛ غذای کم کالری که تا مدتها سیر می مانید

فوت آشپزی/ ادویه را به غذا دیرتر اضافه کنید

آشپزی در طبیعت؛ بال مرغ تند

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

آشپزی در طبیعت، بال مرغ تند

غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!

غذای اصلی/ مرغ آلو؛ خوشمزه و دلچسب

کیک پیانو؛ هنرمندانه ترین ویدئوی آشپزی هفته

شیرینی ها/ تارت سیب و دارچین؛ پذیرایی شیک و دلچسب

سفره آرایی/ ژله ی طرح کیوی؛ مخصوص جشن ها

مدل روفرشی هایی که این روزها بسیار مد است

چرا لباس ساقدوش های عروس شبیه هم است؟

این لکه‌های سیاه روی گلدان نعنایم چه هستند؟

صندلی بامزه قارچی برای کودکتان بسازید!

ست های لباس مجلسی مادر و دختر

بمب حمام معطر و رنگی درست کنید

بطری نوشابه و 3 وسیله فوق العاده کاربردی

هنگام و طریقه ی تعویض گلدانها

شیرینی ها/ تارت توت فرنگی؛ لذت بخش ترین دستور هفته

آشپزی نمایشی با «نصرت سرآشپز»

پیراشکی سیب زمینی؛ مخصوص فست فود خورها

لقیمات؛ شیرینی سنتی مخصوص ماه رمضان

بافت موی زیبا برای جلوی سر

ساخت کوله پشتی برای عروسک دختربچه ها

نکات انتخاب مدل موی عروس

مدل های متفاوت دم اسبی کردن موها

مدل های شیک سرویس پاسماوری عروس

ناهار/ پلوی مکزیکی با مرغ ژاپنی؛ ترکیبی دوست داشتنی

فوت آشپزی/ ترفندهایی برای رول کردن انواع رولت ها

آشپزی نمایشی با نصرت سرآشپز

شیرینی ها/ مافین بلوبری؛ خوش طعم و خوش رنگ

میگو سوخاری طبق دستور رستوران

ترفندهای آسان برای تهیه بهترین پاپ کورن خانگی

طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات

طرز تهیه کاپوچینو

صبحانه/ کوکی کورن و کره بادام زمینی

از شما/ دست پخت خودم

غذای اصلی/ ساندویچ شاورما؛ میان وعده عالی برای مدرسه

برش های جالب خیار برای تزئین انواع غذا

تخم مرغ مربعی درست کنید!

پیده چانتیک؛ غذای دوست داشتنی ترکیه ای