آریا بانو

آخرين مطالب

عصرانه/ صفر تا صد تهیه رولت شکلاتی خانه داري

عصرانه/ صفر تا صد تهیه رولت شکلاتی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
عصرانه/ صفر تا صد تهیه رولت شکلاتی
٥٦٦
٠
رکنا / رولت شکلاتی دسری خوش طعم و محبوب است و برای عصرانه در کنار خانواده بسیار مناسب میباشد. در این گزارش طرزتهیه این دسر خوشمزه را مشاهده می کنید.
چی لازم دارم:
مواد لازم خمیر:
سفیده تخم مرغ: 6 عدد
شکر: یک دوم پیمانه
زرده تخم مرغ: 6 عدد
آرد: سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
کره (ذوب شده): یک چهارم پیمانه
مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):
پنیر خامه ای: 450 گرم
پودر شکر: یک چهارم پیمانه
خامه فرم گرفته: یک پیمانه
مربای آناناس: یک پیمانه
مواد لازم رویه:
شکلات تلخ: 300 گرم
خامه: یک پیمانه
عسل: یک قاشق سوپ خوری
کره: 65 گرم
چطور بپزم:
1. سفیده های تخم مرغ و نصف شکر را در ظرف مناسبی با هم به مدت 7 دقیقه به خوبی بزنید. زرده های تخم مرغ را با بقیه شکر در ظرفی جداگانه به مدت 5 دقیقه بزنید تا حجم آنها دو برابر شود. مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و به همراه کره به مواد اضافه و مخلوط کنید.
2. خمیر به دست آمده را در یک سینی فر اندازه متوسط پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و روی آن را صاف کنید و حدود 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
3. کیک گرم را روی پارچه ای تمیز برگردانید و همراه پارچه رول کنید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه خنک شود.
4. برای تهیه فیلینگ، پنیر خامه ای، پودر شکر و خامه فرم گرفته را در ظرف مناسبی با هم حدود 7 دقیقه مخلوط کنید.
5. رول کیک را باز کنید و مخلوط پنیر خامه ای را روی آن پخش کنید.
6. مربای آناناس را اضافه کرده و کیک را رول کنید و کنار بگذارید.
7. برای تهیه رویه، خامه را گرم کرده و شکلات تلخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود. کره و عسل را اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید این مخلوط حدود 10 دقیقه خنک شود. آن را روی رولت بریزید و حدود 30 دقیقه رولت را در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد. سپس سرو کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تب «غذای خانگی» در فضای مجازی!

غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند

شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!

میز اردور/ ادویه مخصوص ترشی را در خانه درست کنید

سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی به همراه شیر را حتما امتحان کنید

ذائقه ها/ پوره عدس قرمز غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

میز اردور/ سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه

ذائقه ها/ خوراک مرغ تند؛ غذای کم کالری که تا مدتها سیر می مانید

فوت آشپزی/ ادویه را به غذا دیرتر اضافه کنید

آشپزی در طبیعت؛ بال مرغ تند

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

آشپزی در طبیعت، بال مرغ تند

غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!

غذای اصلی/ مرغ آلو؛ خوشمزه و دلچسب

کیک پیانو؛ هنرمندانه ترین ویدئوی آشپزی هفته

شیرینی ها/ تارت سیب و دارچین؛ پذیرایی شیک و دلچسب

سفره آرایی/ ژله ی طرح کیوی؛ مخصوص جشن ها

مدل روفرشی هایی که این روزها بسیار مد است

چرا لباس ساقدوش های عروس شبیه هم است؟

این لکه‌های سیاه روی گلدان نعنایم چه هستند؟

صندلی بامزه قارچی برای کودکتان بسازید!

ست های لباس مجلسی مادر و دختر

بمب حمام معطر و رنگی درست کنید

بطری نوشابه و 3 وسیله فوق العاده کاربردی

هنگام و طریقه ی تعویض گلدانها

شیرینی ها/ تارت توت فرنگی؛ لذت بخش ترین دستور هفته

آشپزی نمایشی با «نصرت سرآشپز»

پیراشکی سیب زمینی؛ مخصوص فست فود خورها

لقیمات؛ شیرینی سنتی مخصوص ماه رمضان

بافت موی زیبا برای جلوی سر

ساخت کوله پشتی برای عروسک دختربچه ها

نکات انتخاب مدل موی عروس

مدل های متفاوت دم اسبی کردن موها

مدل های شیک سرویس پاسماوری عروس

ناهار/ پلوی مکزیکی با مرغ ژاپنی؛ ترکیبی دوست داشتنی

فوت آشپزی/ ترفندهایی برای رول کردن انواع رولت ها

آشپزی نمایشی با نصرت سرآشپز

شیرینی ها/ مافین بلوبری؛ خوش طعم و خوش رنگ

میگو سوخاری طبق دستور رستوران

ترفندهای آسان برای تهیه بهترین پاپ کورن خانگی

طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات

طرز تهیه کاپوچینو

صبحانه/ کوکی کورن و کره بادام زمینی

از شما/ دست پخت خودم

غذای اصلی/ ساندویچ شاورما؛ میان وعده عالی برای مدرسه

برش های جالب خیار برای تزئین انواع غذا

تخم مرغ مربعی درست کنید!

پیده چانتیک؛ غذای دوست داشتنی ترکیه ای