طرز تهیه املت پیتزا
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
٤٣
٠
آخرین خبر / ابتدا #پنیرایتالیایی #پروولون را برش داده ، به ترتیب نشان داده شده طبق
فیلم روی #خمیر👇👇 داخل ظرف قرار می دهیم.
#پیاز و #سیب_زمینی را ریز کرده بین #پنیر ها و خمیر قرار داده ، برای سس از ترکیب زیر استفاده می کنیم:
#تخم_مرغ ها را با #بیکن سرخ شده , #خامه کم چرب و #نمک و #فلفل_سیاه مخلوط می کنیم.
#سس را روی ترکیب #املت ریخته داخل فر با دمای 180 درجه 40 دقیقه می پزیم. 👆👆طرز تهیه خمیر :
مواد لازم برای 400 گرم :
#آردگندم : 250 گرم
#کره : 125 گرم
#زرده_تخم_مرغ : 1 عدد
#نمک : 1 قاشق چای خوری
#مایه_خمیر : 10 گرم
#آب به مقدار لازم
ابتدا کره را آب کرده با نمک و زرده #تخم_مرغ و مایه خمیر حل شده داخل آب را به آرد اضافه می کنیم ، کم کم آب ولرم را اضافه می کنیم تا خمیر یکدست و نچسبی داشته باشیم. یک
ساعت جای گرم قرار داده تا ور بیاد.
1h
-
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۵:۴۴
-
۵۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/149355/