آریا بانو

آخرين مطالب

دبیر فدراسیون وزنه برداری: کار اعزام تیم ملی زنان انجام شد ورزشي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - تهران - دبیر فدراسیون وزنه برداری گفت: همه اقدامات لازم برای اعزام تیم 7 نفره وزنه برداری زنان ایران به پیکارهای قهرمانی آسیا در چین انجام شده است.

«محسن بیرانوند» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای حضور در رقابت های قهرمانی سال 2019 آسیا در چین، تیم ملی مردان با ترکیب کامل و 10 نفره و تیم ملی زنان با 7 ورزشکار اعزام می شوند. در تیم ملی مردان، سرمربی تیم ملی با جوانگرایی، تغییرات اساسی در ترکیب تیم انجام داده و تعدادی از وزنه برداران جوان را به جمع ملی پوشان اضافه کرده است.
وی اظهار داشت: برنامه های اردوی تیم ملی از دی ماه سال 97 به صورت جدی آغاز شد و همه امکانات در اختیار کادر فنی و ملی پوشان قرار گرفت و تاکنون به صورت مرتب و بدون وقفه انجام شده است.
بیرانوند ادامه داد: از سوی دیگر همه تلاش ها تاکنون برای اعزام تیم ملی وزنه برداری زنان به رقابت های قهرمانی آسیا انجام شده و چنانچه مشکل خاصی به وجود نیاید، این تیم به چین اعزام خواهد شد.
وی در پاسخ به این سووال که با توجه به دو سهمیه وزنه برداری زنان ایران در بازی های المپیک 2020 توکیو، آیا فدراسیون برنامه ای برای اعزام دارد یا خیر؟ گفت: باید از همه ظرفیت های وزنه برداری کشور استفاده کنیم و علیرغم آنکه شاید زنان نتوانند مدالی در المپیک بگیرند اما باید از این فرصت برای اعزام نمایندگان کشورمان استفاده کنیم.
دبیر فدراسیون وزنه برداری در خصوص برنامه های تیم ملی برای حضور در مسابقات گزینشی المپیک خاطر نشان کرد: در حال حاضر سرمربی تیم ملی در 6 ماه نخست امسال، حضور در پیکارهای قهرمانی آسیا در چین و رقابت های قهرمانی سال 2019 جهان در تایلند را به عنوان دو مرحله گزینشی المپیک در دستور کار دارد.
وی همچنین در خصوص اینکه بهداد سلیمی از دنیای قهرمانی خداحافظی کرده یا خیر؟ گفت: این قهرمان وزنه برداری به صورت رسمی خداحافظی نکرده است. ورزشکاران برای آنکه از حوضچه آنتی دوپینگ فدراسیون بین المللی وزنه برداری خارج شوند باید به صورت کتبی بازنشستگی خود را اعلام کنند تا در صورت حضور ماموران آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ (وادا) از آنها آزمایش گرفته نشود.
وی با اشاره به مشکلاتی که برای سهراب مرادی به دلیل بازنشستگی ناخواسته رخ داه بود، گفت: در آن زمان فدراسیون وقت، بازنشستگی او را اعلام کرده بود که سبب شد پیکارهای جهانی سال 2015 در آناهیم آمریکا و یک مدال مسلم طلای جهانی را از دست دهد. به همین دلیل نمی خواهیم اشتباه فدراسیون های گذشته را انجام دهیم و تا زمانی که ورزشکار درخواست بازنشستگی ندهد اقدامی در رابطه با بازنشستگی او انجام نخواهد شد.
دبیر فدراسیون در خصوص عملکرد این رشته در سال گذشته گفت: در سال گذشته نخستین اعزام تاریخی تیم زنان به رقابت های قهرمانی نوجوانان آسیا در ازبکستان انجام شد که اتفاق بزرگ و خوشایندی بود. اردوی تیم های رده های سنی وزنه برداری زنان از حدود 4 ماه قبل آغاز شده که خوشبختانه ملی پوشان افزایش رکورد داشتند و باید زمان و فرصت کافی به آنها داده شود تا به رکوردهای بهتری دست یابند.
وی ادامه داد: با توجه به اخذ ایزو شرایط و کیفیت کلاس های آموزشی با همکاری وزارت ورزش و جوانان افزایش یافت. اردوهای تیم ملی در همه رده های سنی در سال گذشته هیچگاه لغو نشد و ضمن توجه به موضوع تهیه مکمل های ورزشی، حق الزحمه مربیان و داوران به طورت تمام و کمال پرداخت شد و پرداخت 10 درصدی بودجه به هیات های ورزشی نیز انجام شد.
بیرانوند با اشاره به برگزاری مسابقات انتخابی تیم های ملی و لیگ جوانان و بزرگسالان گفت: در پیکارهای جهانی سال 2018 علیرغم داشتن ترکیب 8 نفره و با دو وزنه بردار کمتر، عنوان سوم جهان را با حضور همه قدرتهای جهان به دست آوردیم و به همه ثابت شد که قهرمانی تیم ملی در رقابت های جهانی سال 2017 اتفاقی نبوده است.
وی به جابجا شدن رکوردهای دسته فوق سنگین جوانان جهان توسط علی داودی و دسته 96 کیلوگرم بزرگسالان جهان توسط سهراب مرادی اشاره کرد و یادآور شد: در بازی های آسیایی با کسب دو مدال طلا، بهترین نتیجه این رشته در بازی های آسیایی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی را به دست آوردیم و ضمن آنکه تیم ملی جوانان نیز برای سومین مرتبه قهرمان جهان شد و در بازی های المپیک نوجوانان نیز نماینده کشورمان در دسته سنگین وزن به مدال طلا دست یافت.
دبیر فدراسیون وزنه برداری بیان داشت: انجام طرح استعداد یابی در 5 منطقه کشور، برگزاری با کیفیت رقابت های بین المللی جام فجر در تهران به عنوان یکی از مراحل گزینشی بازیهای المپیک و همچنین پذیرفته شدن دو پیشنهاد ایران شامل انتخاب بهترین مربیان مرد و زن جهان و همچنین طرح استفاده از ویدئو چک و ثبت آن در کتابچه قانون فدراسیون بین المللی از دیگر موضوعات مهم سال گذشته بود.
وی با اشاره به نگاه جدی فدراسیون برای مبارزه با پدیده دوپینگ، تصریح کرد: در سال گذشته این فدراسیون نمونه مثبت دوپینگ نداشت و در چهار سال گذشته فقط یک نمونه تست مثبت داشت که این عملکرد با کار سخت و شبانه روزی و همکاری کمیته پزشکی فدراسیون و فدراسیون پزشکی - ورزشی محقق شده است.
دبیر فدراسیون وزنه برداری در خصوص زمان برگزاری انتخابات نیز گفت: زمان برگزاری انتخابات هنور مشخص نشده و منتظر اعلام وزارت ورزش و جوانان هستیم.
وی همچنین خاطر نشان کرد: همه موفقیت ها و افتخارآفرینی های ورزش در سال گذشته با حمایت وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک و همکاری خالصانه هیات های استانی و مربیان سراسر کشور بود که از فعالیت های خالصانه همه مربیان، ورزشکاران و رییسان هیات های ورزشی قدردانی می کنیم.
مسابقات وزنه برداری قهرمانی سال 2019 آسیا یکی از مراحل گزینشی و کسب سهمیه المپیک2020 توکیو به حساب می آید، 18 تا 28 آپریل (29 فروردین تا 8 اردیبهشت ماه) به میزبانی شهر نانگبو کشور چین برگزار می‌شود.
ورزشی**1067**2024

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/149054/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

10 علامت که میتواند شما را آگاه کند افسردگی دارید

دمنوش هایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا

چگونه بدون کلافگی و خستگی در خانه بمانیم؟

آیا نگرانی و استرس ،خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می دهد؟

آیا ویروس کرونا باعث افسردگی می‌شود

چگونه خود را قرنطینه کنیم؟

نحوه مدیریت کارمندان از راه دور

راه حل آشتی با دوست بعد از دعوا

چگونه روانشناس خوب را از بد تشخیص دهیم

خستگی تصمیم چیست و چگونه با این خستگی مقابله کنیم؟

خوابیدن با ناراحتی چه عوارضی دارد؟

هنگام استرس چه کارهایی انجام ندهیم؟

زبان بدن چیست و فواید آن کدام است؟

اُبژه و روابط ابژه ای چیست؟

7 روش ساده برای کاهش استرس

راه و روش یادگیری

علائم افسردگی در زنان را بشناسیم

چرا ما انسان‌ها می‌خندیم؟

نظریه مزلو: سلسله مراتب نیازها

نکات ضروری برای مواجهه با ترس

آلکسی تایمیا چیست؟ علل، علائم و راه درمان

8 عادت برای تقویت اعتماد به نفس

9 نکته برای غلبه بر ترس

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب