مراقب خوراکی هایی که باعث سقط جنین می شوند باشید
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو -
مراقب خوراکی هایی که باعث سقط جنین می شوند باشید
k ٣.٢
٠
بهداشت نیوز / دکتر محمد سنگری جراح و فوق تخصص زنان و زایمان گفت: مادران باردار باید در ماههای آخر از مصرف مواد غذایی ترش و قابض مانند خرمالو، سرکه، سیب ترش، ماست، گوشت گاو، فست فود، ماکارونی، بادمجان و حلیم خودداری کنند.
وی اظهار داشت: همچینن مصرف کرفس و گشنیز نیز ممنوع است زیرا گشنیز با کاهش قند خون مغز موجب کاهش حافظه نوزاد میشود و نیز مصرف حلوا، زعفران و غذاهای بسیار گرم و سرد مضر و احتمال سقط جنین را افزایش میدهد.
این متخصص خاطر نشان کرد: مصرف بنفشه و ختمی نیز موجب سقط جنین میشود و به طور کلی مصرف هرگیاه دارویی باید با تجویز پزشک باشد.
سنگری تصریح کرد: مصرف کاسنی و 10 -11 گرم روغن بادام شیرین به ویژه در ماه نهم بارداری بسیار مفید است.گفتنی است: میتوان عرق کاسنی را با خاکشیر مصرف کرد.
-
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۱:۲۰
-
۱۰۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/148001/