میز اردور/ سالاد ذرت و کاهو؛ پیش غذای بهاری
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
میز اردور/ سالاد ذرت و کاهو؛ پیش غذای بهاری
٥٧
٠
فردا / این سالاد خوشمزه بهاری را میتوانید با اضافه کردن چند گزینه ساده به یک غذای کامل تبدیل کنید.
چی لازم دارم:
ذرت 1 لیوان
کاهو 1 بوته
گوجه فرنگی 2 عدد
پیازچه 1 عدد
سس مایونز به میزان لازم
ماست چکیده به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
شکر به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
جهت تهیه سالاد ذرت و کاهو ابتدا ذرت را با مقداری آب، نمک و روغن خوب بپزید. برگهای کاهو را جدا کنید و خوب بشویید سپس خرد کنید، داخل گوجه فرنگیها را خارج کرده و آنها را فیله کنید و بعد ریز خرد کنید.
پیازچه را بصورت ریز و ساطوری خرد کنید سپس تمام این مواد را با ذرت مخلوط نمایید.
سس مایونز را با مقدار دلخواه ماست چکیده، آبلیمو، نمک و فلفل و شکر مخلوط کرده و روی سالاد بدهید نوجه داشته باشید که سس باید در حدی باشد که کاملا سالاد را بپوشاند.
نکات:
در صورتی که از کنسرو ذرت استفاده میکنید توجه کنید شیرین نباشد و اگر شیرین بود مقدار بیشتری نمک به سس افزوده و یا شکر را از سس حذف کنید.
این سالاد را به همراه خیارشور و فلفل دلمهای تزیین کنید.
میتوانید به این سالاد تن ماهی، نخود فرنگی و هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید اضافه کنید.
-
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۷:۳۷
-
۱۰۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/143346/