آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ کیکی برای علاقه مندان به اسفناج خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ کیکی برای علاقه مندان به اسفناج
١٤٣
٠
فرهنگ غذا / کیک اسفناج از جذاب‌ترین انواع کیک‌هایی است که تا بحال پخته و یا میل کرده‌اید. یکی از ویژگی‌های این کیک علاوه بر ارزش غذایی خوب آن، این است که اگر کودکانی تمایل به خوردن اسفناج نداشته باشند، با این کیک سبز رنگ می‌توانید آنان را شگفت زده و مشتاق به خوردن این گیاه ارزشمند کنید. اسفناج یک گیاه سودمند و حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامینویتامین C، بتاکارون، روی و سلنیوم است که همگی آنان از آنتی اکسیدان‌های قوی برای مقابله با پوکی استخوان، گرفتگی رگ‌ها و فشارخون بالا است. قطعا نمی‌توان از طبخ این کیک اسفناج با رنگ سبز جذابش گذشت.
چی لازم دارم:
وانیل 1 قاشق چایخوری
شکر 1 پیمانه
پوره اسفناج ¾ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آرد سفید 2 پیمانه
آب لیموترش تازه 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
چطور بپزم:
مرحله اول :
برای تهیه پوره اسفناج برگ‌های اسفناج را به خوبی بشوئید. سپس آن‌ها را درون آب جوش ریخته تا به مدت ده دقیقه بپزد و نرم شود. بعد از آن اسفناج‌ها را درون مخلوط کن (میکسر) بریزید تا کاملا له و یکدست شود. همچنین می‌توانید برگ‌های تازه اسفناج را بدون پختن و به همراه کمی ماست شیرین درون مخلوط کن ریخته تا پوره اسفناج بدست آورید.
مرحله دوم :
تخم مرغ‌ها را به همراه شکر با همزن خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و حالت کرمی پیدا کند. وانیل را نیز به این مواد بیافزائید. سپس روغن، آب لیموترش تازه و پوره اسفناج را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شود. در ظرفی جداگانه آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و چند بار الک کنید. مواد خشک را به مایه اسفناج آهسته آهسته اضافه کنید تا تمام مواد کیک اسفناج کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم :
قالب مناسبی را انتخاب کرده و مایه کیک را درون قالب بریزید. کیک را درون فر 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه بگذارید تا بپزید. بعد از این زمان اگر از پخت کامل کیک اطمینان حاصل کردید، آن را بیرون آورده و اجازه دهید سرد شود و سپس میل نمائید.
نکات :
فر را از قبل در دمای 170 درجه سانتی‌گراد گرم نمائید.
قالب کیک را باید کمی چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
بعد از مرحله اول از زیاد هم زدن مایه کیک پرهیز کنید.
برای درست کردن پوره اسفناج راه‌های مختلفی وجود دارد، می‌توانید بعد از پخت اسفناج‌ها و هنگام مخلوط کردن به آن کره یا آب‌لیمو نیز اضافه کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/140016/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود