آریا بانو

آخرين مطالب

غذای ملل/ با بریانی هندی خوش اندام بمانید خانه داري

غذای ملل/ با بریانی هندی خوش اندام بمانید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای ملل/ با بریانی هندی خوش اندام بمانید
٤٢٤
٠
ایران کوک / ما ایرانی ها بیشتر بریانی را غذای سنتی اصفهان میدانیم که با گوشت تهیه میشود. اما اگر این کلمه biryani را سرچ کنید با تصویر انواع پلوهای رنگارنگ مواجه میشوید. بله. غذایی هندی به نام بریانی هم وجود دارد که امروز میخواهیم یک نوع گیاهی آن را آموزش دهیم. خوردن غذاهای گیاهی و کم کالری راهی مناسب برای تنوع بخشیدن به رژیم غذایی است. افراد بسیاری میانه چندانی با این نوع غذاها ندارند و این غذاها را غذاهایی بی مزه به حساب می آورند و این تصور باعث می شود خود را از خوردن غذاهای گیاهی خوشمزه محروم کنند. اگر به خوبی گیاهانی را که با هم همخوانی دارند بشناسیم می توانیم با ترکیب کردنشان غذایی خوشمزه و لذیذ تهیه ببینیم. به عنوان مثال بریانی قارچ یکی از غذاهای گیاهی است که حتما می تواند نظر کسانی را که غذاهای گیاهی را نمی پسندند، تغییر دهد.
بریانی قارچ از آنجا که از ترکیب قارچ با برنج و سبزیجات تهیه می شود بسیار لذیذ و مغذی است. این غذای گیاهی از جمله غذاهای سنتی هند است و شباهت بسیار با پلو مراکشی دارد. در این نوشته می خواهیم شما را با روش تهیه بریانی قارچ هندی آشنا کنیم تا با قرار دادن این غذای گیاهی در رژیم غذایی خود از فواید و همچنین طعم اصیل و خوشمزه اش بهره ببرید. از دیگر غذاهای گیاهی که درست کردنش را به شما پیشنهاد می دهیم، کتلت سویا، همبرگر سبزیجات، خوراک لوبیا، انواع کوکو، پاستا و اسپاگتی بدون گوشت و .. است.
در آخر لازم است به یک نکته دیگر هم اشاره کنیم. همان طور که میدانید غذاهای هندی پر از ادویه های متنوع و تند و تیز هستند. اگر به همه ادویه ها دسترسی ندارید یا عطر بعضی از آنها را نمیپسندید میتوانید آنها را از غذا حذف کنید. حال دیگر وقت آن رسیده است که دستور تهیه پلو قارچ هندی را با هم مرور کنیم.
چی لازم دارم (برای 3 نفر):
برنج 200 گرم
قارچ 200 گرم
گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
فلفل سبز تند 1 یا 2 عدد
سیر 1 حبه
نعناع تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
گرام ماسالا 1/2 قاشق چایخوری
نمک، فلفل قرمز، زرچوبه به مقدار نیاز
آب 4 پیمانه ( برای خیس کردن برنج، با توجه به نوع برنج)
ادویه های ساییده نشده
زیره سبز 1 قاشق چایخوری
بادیان رومی (ستاره ای) 1 عدد
برگ بو 2 عدد
هل 3 عدد
دارچین 1 تکه
تخم رازیانه 1 قاشق چایخوری
میخک و پوست جوز هندی(اختیاری) مقدار خیلی کم
چطور بپزم:
مرحله اول:
برنج را خوب بشویید و از یک ساعت قبل آن را با آب ولرم و نمک خیس کنید. (خیس کردن برنج قبل از پخت باعث قد کشیدن و خوش پخت شدن آن می شود و همچنین برنج را سبک تر می کند.)
مرحله دوم:
برای تهیه مواد بریانی قارچ، ابتدا روغن را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. ادویه های ساییده نشده را به روغن داغ اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن را به خوبی حس کنید.
مرحله سوم:
پیاز را نگینی خرد کنید و به ادویه های تفت داده اضافه نمایید و مدام هم بزنیذ تا پیاز نرم شود و بعد سیر له شده را اضافه کنید تا تفت بخورد.
مرحله چهارم:
سبزیجات را ریز و نگینی کنید و در این مرحله در تابه بریزید و تفت دهید. (نیمی از نعناع و گشنیز را نگه دارید و همراه برنج اضافه کنید)
مرحله پنجم:
قارچ خرد شده را به مواد بریانی اضافه کنید و زردچوبه، نمک و سایر ادویه ها را هم بیافزایید. اجازه دهید آب قارچ کشیده شود و قارچ کمی حالت سرخ شده پیدا کند.
مرحله ششم:
برنج را که از یک ساعت پیش خیس کرده اید همراه باقی نعناع و گشنیز خرد شده به مایه بریانی قارچ اضافه کنید. اجازه دهید آب برنج به خوبی کشیده شود.
آب برنج که کشیده شد، در ظرف را با پارچه تمیز بپوشانید و پلو مخلوط را بیست دقیقه دم بگذارید تا زمانی که آماده شود
نکات کلیدی تهیه بریانی قارچ هندی
– اگر مایل بودید زمان تهیه بریانی قارچ کمی زعفران به مایه اضافه کنید که عطر و طعم بهتری به غذا خواهد داد.
– اگر دوست ندارید گوجه در غذا مشخص باشد می توانید از پوره گوجه استفاده نمایید. در این صورت گوجه را رنده کنید و بعد به مایه بریانی بیافزایید.
-می توان با جایگزین کردن یا ترکیب مواد گوناگون بریانی با طعم های متفاوت تهیه کرد.
-این برنج را باید به حالت دمی یا کته تهیه کرد پس هنگام خیس کردن برنج آب آن را با توجه به نوع برنج خوب اندازه کنید.
– نوعی دیگر از این غذای هندی خوشمزه بریانی مرغ است که در صورت تمایل میتوانید آن را نیز امتحان کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

با متفاوت ترین تزئین موز آشنا شوید

چگونه می توان جعفری را در فریزر نگهداری کرد

نان باگت های اضافه

پیشنهادی جدید برای پخت ته چین مرغ

نوشیدنی ها/ شیر تخم کتان؛ انتخابی مقوی وخوشمزه

سالادی که پذیرایی شما را زبان زد می کند

پیشنهادی جدید برای پخت مرغ

کیکی برای عاشقان شکلات

جدیدترین شیوه پخت تخم مرغ

عصرانه/ دستور تهیه شیرینی پفکی

شیرینی ها/ دستوری جدید برای تهیه تارت نارگیلی

طرز تهیه خوراکی خوشمزه با پوست پرتقال

ناهار/ دستور تهیه ماهی شکم پر

سوپ و آش/ آش جو؛ کلاسیک و خاص

شیرینی ها/ دستوی جدید برای تهیه تارت نارگیلی

زیباترین نیمرو برای اولین صبحانه سال 98

خورشت گل در چمن؛ غذایی سنتی برای اولین نهار نوروز

غذای خیابانی در کره جنوبی

غذای اصلی/ پیراشکی پنیری برای پیک نیک امروز

میزاردور/ طرز تهیه ماقوت

عیدانه/ پاستیل خانگی، مخصوص عید بچه ها

غذای ملل/ طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی

غذای اصلی/ این ماهی‌های حلزونی، فوق العاده اند

نان مغزدار را در ایام نوروز در کنار خانواده میل کنید

نوشیدنی ها/ نوشیدنی خوشمزه و مقوی برای «کودکان بالای 10 ماه»

غذای اصلی/ ماهی سالمون با رویه خردل، پیشنهاد ویژه برای روز عید

شیرینی ها/ «کلمپه‌ کرمان» مناسب برای پذیرایی در عید نوروز

غذای اصلی/ «سماق پلو» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ «خورش تره» چه جوری درست میشه؟

شیرینی ها/ کیکی برای علاقه مندان به اسفناج

غذای اصلی/ «ساطری پلو» چه جوری درست میشه؟

غذای اصلی/ «کوکو سبزی کوهی»، خوشمزه و مقوی

غذای اصلی/ آموزش تهیه بادمجان کباب شمالی مرحله به مرحله

صبحانه/ کوکویی خاص برای آخرین روز سال

طرز تهیه ترشی تخم مرغ های رنگی با رنگهای طبیعی

آموزش تهیه زرشک پلو فوری با مرغ

ناهار/ دستور تهیه ته چین کباب

خورش گوجه سبز

عیدانه/ نخودچی؛ محبوب ترین در پذیرایی نوروزی

چند نکته در تهیه مرغ شکم پر

فوت آشپزی/ نکات قبل از پخت کیک و شیرینی

غذای اصلی/ طرز تهیه سرگنجشکی جنوبی

همبرگر قلبی؛ تقدیم به پدران مهربان

کله پاچه؛ انتخابی عالی برای آخرین روز سال

شام/ دستور سنتی رشته پلو

عیدانه/ مدل های تزئین شیرینی با خامه

عیدانه/ دسر نوروزی آناناس برای خانواده

پخت و پز با بوی عید؛ با آخرین خبر کدبانویی تمام عیار شوید

عیدانه/ جدیدترین پای سیب سال را بپزید

عیدانه/ کاپ کیک های خانگی را چطور تزئین کنم؟