آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ با دسر عربی پذیرایی رنگین داشته باشید خانه داري

میز اردور/ با دسر عربی پذیرایی رنگین داشته باشید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ با دسر عربی پذیرایی رنگین داشته باشید
٢٣٧
٠
عصر ایران / چی لازم دارم:
شیر 2 لیوان
پودر کرم کارامل آماده یک بسته
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یک قاشق چایخوری پر
پودر نسکافه یک قاشق چایخوری
خامه صبحانه 200 گرم
شکر 3 قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتی پور یک بسته
چه جوری درست میشه:
ابتدا پودر ژلاتین را داخل چند قاشق آب سرد می ریزم و روی کتری در حال جوش می گذارم تا کاملا شفاف شود.
بعد داخل شیر جوش دو لیوان شیر و پودر کارامل و پودر کاکائو و پودر نسکافه و شکر و با هم مخلوط می کنیم کاملا که حل شد همین که روی شعله ملایم در حال هم زدن هستیم پودر ژلاتین را اضافه می کنیم و هم می زنیم، در همین حد هم خوردن کافی است ولی نجوشد.
بعد از روی گاز بر می داریم و داغ داخل مخلوط کن می ریزیم خامه و بیسکوییت پتی پور خرد شده را هم اضافه می کنیم و داخل مخلوط کن کاملا میکس می کنیم تا مواد یکنواخت شود سپس داخل قالب مورد نظر می ریزیم و می گذاریم داخل یخچال بماند تا کاملا ببندد. شیرینی این دسر کم است من خودم سه قاشق شکر اضافه کردم شما اگر خواستید می توانید آن را کم و زیاد کنید، در ضمن من از بیسکوییت پتی پور وانیلی استفاده کردم.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

با متفاوت ترین تزئین موز آشنا شوید

چگونه می توان جعفری را در فریزر نگهداری کرد

نان باگت های اضافه

پیشنهادی جدید برای پخت ته چین مرغ

نوشیدنی ها/ شیر تخم کتان؛ انتخابی مقوی وخوشمزه

سالادی که پذیرایی شما را زبان زد می کند

پیشنهادی جدید برای پخت مرغ

کیکی برای عاشقان شکلات

جدیدترین شیوه پخت تخم مرغ

عصرانه/ دستور تهیه شیرینی پفکی

شیرینی ها/ دستوری جدید برای تهیه تارت نارگیلی

طرز تهیه خوراکی خوشمزه با پوست پرتقال

ناهار/ دستور تهیه ماهی شکم پر

سوپ و آش/ آش جو؛ کلاسیک و خاص

شیرینی ها/ دستوی جدید برای تهیه تارت نارگیلی

زیباترین نیمرو برای اولین صبحانه سال 98

خورشت گل در چمن؛ غذایی سنتی برای اولین نهار نوروز

غذای خیابانی در کره جنوبی

غذای اصلی/ پیراشکی پنیری برای پیک نیک امروز

میزاردور/ طرز تهیه ماقوت

عیدانه/ پاستیل خانگی، مخصوص عید بچه ها

غذای ملل/ طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی

غذای اصلی/ این ماهی‌های حلزونی، فوق العاده اند

نان مغزدار را در ایام نوروز در کنار خانواده میل کنید

نوشیدنی ها/ نوشیدنی خوشمزه و مقوی برای «کودکان بالای 10 ماه»

غذای اصلی/ ماهی سالمون با رویه خردل، پیشنهاد ویژه برای روز عید

شیرینی ها/ «کلمپه‌ کرمان» مناسب برای پذیرایی در عید نوروز

غذای اصلی/ «سماق پلو» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ «خورش تره» چه جوری درست میشه؟

شیرینی ها/ کیکی برای علاقه مندان به اسفناج

غذای اصلی/ «ساطری پلو» چه جوری درست میشه؟

غذای اصلی/ «کوکو سبزی کوهی»، خوشمزه و مقوی

غذای اصلی/ آموزش تهیه بادمجان کباب شمالی مرحله به مرحله

صبحانه/ کوکویی خاص برای آخرین روز سال

طرز تهیه ترشی تخم مرغ های رنگی با رنگهای طبیعی

آموزش تهیه زرشک پلو فوری با مرغ

ناهار/ دستور تهیه ته چین کباب

خورش گوجه سبز

عیدانه/ نخودچی؛ محبوب ترین در پذیرایی نوروزی

چند نکته در تهیه مرغ شکم پر

فوت آشپزی/ نکات قبل از پخت کیک و شیرینی

غذای اصلی/ طرز تهیه سرگنجشکی جنوبی

همبرگر قلبی؛ تقدیم به پدران مهربان

کله پاچه؛ انتخابی عالی برای آخرین روز سال

شام/ دستور سنتی رشته پلو

عیدانه/ مدل های تزئین شیرینی با خامه

عیدانه/ دسر نوروزی آناناس برای خانواده

پخت و پز با بوی عید؛ با آخرین خبر کدبانویی تمام عیار شوید

عیدانه/ جدیدترین پای سیب سال را بپزید

عیدانه/ کاپ کیک های خانگی را چطور تزئین کنم؟