آریا بانو

آخرين مطالب

ناهار/ پیتزا با کدو سبز، پنیر فتا، لیمو و سیر خانه داري

ناهار/ پیتزا با کدو سبز، پنیر فتا، لیمو و سیر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
ناهار/ پیتزا با کدو سبز، پنیر فتا، لیمو و سیر
١٣
٠
کاله / راز تهیه یک پیتزا کدویی عالی این است که قبل از پختن پیتزا تا آنجا که می‌شود مایعات را از کدو جدا کرد. ترفند ما به شما کمک می‌کند پیتزایی عالی با طعم کدوی تازه و شیرینی مطبوع بپزید. با این غذا که پختن آن یک ساعت طول می‌کشد، شما می‌توانید 4 نفر را در یک وعده غذایی سیر کنید.
چی لازم دارم:
برای تهیه خمیر:
4 پیمانه (560 گرم) آرد نان
4 قاشق چای‌خوری نمک
2 قاشق چای‌خوری مخمر سریع
380 گرم آب
برای تهیه پیتزا:
1 عدد کدو سبز (350 گرم)، که به ورقه‌های نازک برش خورده و سپس به باریکه‌هایی اندازه چوب کبریت تبدیل شده باشد
8 حبه سیر (2 عدد ریز شده، 6 عدد باریک ورقه شده) جدا از هم
1 قاشق چای‌خوری نمک، و مقداری برای روی غذا
450 گرم موزارلای تازه، به قطعات مساوی تقسیم شده و رطوبتش گرفته شده باشد
1 لیمو ترش که هسته‌های آن جدا و خودش به لایه‌های نازک برش خورده باشد
230 گرم پنیر فتا که به قطعات 1.5 سانتی‌متری تبدیل شده باشد
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
چطور بپزم:
1. تهیه خمیر: آرد، نمک و مخمر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یک‌دست شوند. سپس آب را به آن اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا زمانی که پودری در ظرف باقی نماند. در آخر روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید خمیر برای 8 تا 12 ساعت در دمای محیط بماند.
2. کدو سبز و سیر را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. 1 قاشق چای‌خوری نمک به آن بیفزایید و ظرف را تکان دهید تا به همه جای آن برسد. بعد آنها را به یک صافی (توری فلزی) منتقل کنید و روی کاسه‌ای بگذارید تا آب‌شان چکه‌چکه گرفته شود. نیم ساعت برای این کار کافی است. سپس با دست کدو سبزها را فشار دهید تا آب اضافه نیز جدا شود و آن را به یک بشقاب با کفیِ دستمال کاغذی منتقل کنید و کنار بگذارید تا آماده برای استفاده باشد.
3. دمای اجاق را بین 260 تا 290 درجه سلسیوس تنظیم کنید و بگذارید برای 45 دقیقه همان‌طور بماند. شلف اجاق را باید 15 سانتی‌متر زیر شعله سقفی قرار دهید و یک سینی یا ورق فلزی مخصوص پخت پیتزا را روی آن قرار دهید.
4. یک چهارم از خمیر را روی تخته مسطحی بگذارید و با وردنه صاف کنید طوری که مربعی 20 در 20 سانتی‌متری تشکیل شود و کناره‌های آن 3 سانتی‌متر ضخیم‌تر از مرکز باشند. سپس آن را با تا کردن گوشه‌ها و کشیدنِ آرام تبدیل به یک دایره 25 تا 30 سانتی‌متری کنید.
5. شعله اجاق را به حداکثر برسانید. یک چهارم موزارلا را روی پیتزا بریزید و به دنبال آن، حلقه‌های لیمو، یک چهارم کدو سبز، یک چهارم فتا، و یک چهارم سیرهای برش خورده را. با نمک آن را طعم‌دار کنید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی سطحش بریزید.
6. پیتزا را به سینی یا صفحه فلزی داخل اجاق (که کاملا داغ شده) منتقل کنید و در صورت لزوم حین پخت آن را بچرخانید تا زمانی که لبه‌ها کاملا پف کنند و زیر آن ترد شود، در مجموع 3 تا 6 دقیقه طول می‌کشد. پیتزا را با کاردک بیرون آورید و 1 دقیقه کنار بگذارید.
7. روی پیتزا را با پیازچه تزئین کنید و بعد از برش با پیتزابُر، بلادرنگ سِرو کنید.
8. گام‌های 4 تا 7 را برای پخت باقی‌مانده مواد هم استفاده کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سوپ و آش/ دستور تهیه غذای مشترک کرمانشاه و لرستان

طرز تهیه چیزبرگر در پیاز حلقه‌ای

میز اردور/ آموزش تهیه خاگینه ذرت؛ میان وعده‌ای لذیذ

عیدانه/ شیرینی هفت لایه؛ یک شیرینی شیک برای نوروز

شام/ ترتیلای قارچ، پیشنهادی رژیمی و شیک

چطور با کیک تولد را به اشکال مختلف فرم بدهیم؟

تزئین خلاقانه و شیک کیک تولد

این تزئین سالاد شما را درخشان می کند

میز اردور/ دسری برای عاشقان شکلات کاکائویی

عصرانه/ نان خوشمزه ارمنی ها برای بهاری بارانی

طرز تهیه 5 نوع از بهترین کباب‌های مرغ با سبزیجات به سبک کشورهای مختلف

سوپ و آش/ «سوپ مرغ»؛ طعمی دلچسب برای همه

میز اردور/ سالاد ذرت و کاهو؛ پیش غذای بهاری

شیرینی ها/ کاپ کیک موز و گردو

شیرینی ها/ طرز تهیه نان شکلاتی

شیرینی ها/ سوفله شکلات تلخ؛ خوشمزه ترین پیشنهاد هفته

شیرینی ها/ ساده ترین روش پخت کیک

نوشیدنی ها/ «اسموتی سیب» را فقط با این دستور درست کنید

شیرینی ها/ چیزکیک اصلی این جاست، بقیه اداشو درمیارن!

میز اردور/ رولت ماست و خیار؛ پیش غذای امروز

شیرینی ها/ «پای موز» را برای خانواده درست کنید

طرز تهیه پنینی مارگاریتا، یک شام بهاری سبک و خوشمزه

میز اردور/ سیب زمینی تنوری و قارچ

میز اردور/ طرز تهیه ژله تخم مرغی

شیرینی ها/ کیک هویج گردوی کرمدار

غذای اصلی/ زرشک پلو با مرغ ریش ریش

ورژن 2019 سیب زمینی سرخ کرده

میز اردور/ سالسای خیار و پیاز قرمز؛ پیش غذایی سالم و دلچسب

عیدانه/ باقلوا؛ کسی دست رد به سینه اش نمی زند!

تزیین کیک با آبنبات شیشه ای

رول مرغ با برنج و سبزیجات؛ لذت خوردن یک غذای لذیذ

عیدانه/ شیرینی مربایی؛ محبوب مهمانی های نوروزی

غذای اصلی/ خوراک مرغ و سیب زمینی را با این دستور بپزید

شیرینی ها/ شیرینی زردآلو و پرتقال

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی مارمالادی»

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی پسته ای»

خورشت باقلا قاتق؛ از خوشمزه‌های رشت هستند!

عیدانه/ دسرهای نوروزی را با شکلات تزئین کنید

نیمرویی باکلاس و متفاوت

عیدانه/ دستورالعمل تهیه شیرینی آلمانی

میز اردور/ با ترشی تربچه سفره ای بهاری بچینید

ناهار/ کباب ترش؛ خوشمزه ترین غذای گیلان

نوآوری هایی که سبک غذا خوردن مردم جهان را تغییر داده‌اند

طرز تهیه تافی شکلاتی

طرز تهیه ماهی رژیمی

طرز تهیه ژله تخم مرغی

صبحانه/ صبحانه ای گرم برای روز بهاری

سفره آرایی/ چند نمونه چیدمان میز صبحانه

نسخه ایرانی سالاد سزار

غذای اصلی/ پیشنهادی جدید برای پخت مرغ