آریا بانو

آخرين مطالب

تغذیه/ هسته زردآلو بمب انرژی است پزشکي

تغذیه/ هسته زردآلو بمب انرژی است

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
تغذیه/ هسته زردآلو بمب انرژی است
٦٨١
٠
سلامت نیوز / هسته زردآلو دارای ترکیبی منحصر به فرد است که نقش مهمی بر سلامت انسان دارند.
هسته زردآلو حاوی ویتامین B17 است ه به نام آمیگدالین amygdalin یا لتیریل laetrile شناخته می شود.
مطالعات نشان داده اند این ویتامین خواص ضد سرطان و ضد التهابی دارد.
البته زیاده روی در مصرف دانه زردآلو به خصوص دانه های تلخ زردآلو خطرناک است.
خواص تغذیه دانه زردآلو
دانه زردآلو حاوی مقادیر بالای آمیگدالین و میزان قابل توجه ویتامین E، اسی دپنگامیک pangamic یا ویتامین B15 و مقادیر کمی چربی بدون کلسترول است.
نیم لیوان هسته زردآلو حاوی 14 گرم کربوهیدرات است که 10 گرم آن را فیبر غذایی تشکیل می دهد.
14 گرم پروتئین و 260 کالری دارد.
برخی از مزایای سلامت هسته زردآلو برای بدن عبارت است از :
تقویت سلامت دستگاه گوارش، بهبود رشد و ترمیم، متعادل کردن سطح کلسترول، افزایش انرژی، محافظت از پوست، پیشگیری از سرطان، تقویت قلب، حمایت از سیستم ایمنی بدن و تسکین مشکلات تنفسی.
تاثیر هسته زردآلو در مراقبت از پوست
ویتامین E آنتی اکسیدانی مهم برای بهبود سلامت پوست است.
ویتامین E باعث کاهش استرس اکسیداتیو در اثر رادیکال های آزاد می شود در نتیجه باعث پیشگیری از ایجاد چین و چروک، لکه های پیری و قرمز پوست می شود.
مقدار ویتامین E موجود در هسته زردآلو بالاست در نتیجه به بهبود ظاهر پوست و انعطاف پذیری آن کمک می کند.
مصرف هسته زردآلو به پیشگیری از بیماری های قلبی کمک می کند
آمیگدالین که به مقدار زیاد در هسته زردآلو دیده می شود یکی از ترکیبات منحصر به فردی است که با کاهش بیماری های قلبی در ارتباط است.
اسید پنگامیک در بسیاری از خوراکی ها دیده نمی شود ولی تاثیر بسیار زیادی بر کاهش فشار وارده بر سیستم قلبی عروقی دارد.
برخی مطالعات نشان داده اند که استفاده منظم از مقدار کمی هسته زردآلو می تواند باعث کاهش فشار خون و ابتلا به آترواسکلروز، حملات قلبی و سکته مغزی شود.
تقویت سیستم ایمنی بدن با هسته زردآلو
برخی مطالعات نشان داده است که هسته زردآلو خاصیت تقویت کننده بر سیستم ایمنی بدن دارد و می تواند سلول های دفاعی بدن را تحریک کرده و با خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد فشار وارد بر سیستم ایمنی بدن را کاهش دهد.
بهبود سلامت تنفس با مصرف هسته زردآلو
شواهدی بی نظری در مورد تاثیر هسته زردآلو بر بهبود سلامت تنفس وجود دارد.
هسته زردآلو می تواند موکوس و خلط جمع شده در دستگاه تنفسی را کاهش دهد در نتیجه شدت حملات آسم و التهاب گلو در بیمار کاهش پیدا می کند.
بهبود گوارش با مصرف هسته زردآلو
هسته زردآلو مقدار قابل توجهی فیبر رژیمی دارد بنابراین به عنوان میان وعده ای خوشمزه می تواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کند..
فیبر غذایی باعث بهبود حرکت منظم روده و کاهش علایم یبوست و اسهال می شود. همچنین میزان جذب مواد مغذی در بدن را افزایش می دهد.
بهبود رشد و ترمیم سلول های بدن
هسته زردآلو مقدار قابل توجهی پروتئین دارد که برای رژیم غذایی روزانه ما ضروری است.
نیم لیوان هسته زردآلو 25% پروتئین مورد نیاز روزانه در زنان و 20% پروتئین مورد نیاز روزانه مردان را تامین می کند.
بنابراین مصرف هسته زردآلو به رشد عضلانی و بهبود سلامت کلی بدن و ترمیم بافت های بدن کمک می کند.
تاثیر هسته زردآلو بر پایین آمدن سطح کلسترول
اگر شما در تلاش برای کنترل سطح کلسترول خود هستید قطع هسته زردآلو می تواند به شما کمک کند.
فیبر بالای موجود در هسته زردآلو می تواند کلسترول اضافی را از بدن دفع کرده و خطر ابتلا به آترواسکلروز، حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد
تقویت متابولیسم با هسته زردآلو
با وجودی که مصرف زیاد هسته زردآلو برای سلامت مضر است ولی مصرف مقدار متوسط آن می توند باعث انفجار سریع انرژی در بدن و افزایش متابولیسم شود.
تاثیر هسته زردآلو بر سرطان
اکثر بحث ها در مورد هسته زردآلو استفاده از آن به عنوان عاملی ضد سرطان است.
برخی مطالعات آمیگدالین را به عنوان عاملی ضد تومور می شناسند.
لیتریل بیش از 160 سال است که در پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد.
حداکثر تعداد مجاز برای مصرف روزانه هسته زردآلو از 30 تا 500 عدد متناسب با وزن بدن است.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

صوت/ 10 توصیه ساده برای بهبود کیفیت خواب شبانه

چرا باید استفاده از گوش‌ پاک‌کن را کنار بگذاریم؟

ماسک‌های کلاژن لب چیست؟

چگونه از شر سردردهای میگرنی خلاص شویم؟

بیماران کلیوی این‎ها را نخورند

نشانه‌های هشداردهنده سرطان مغز

معروف‌ترین سبزی ضد سرطان را بشناسید

آیا جویدن آدامس به کاهش وزن کمک می‌کند؟

راه‌های مقابله با عوارض دیابت

یک روز بنفش برای بیماران صرع

درمان سریع زانو درد با 11فرمول غذایی

ویتامین هایی که برای پوست و مو مناسب هستند

بایدها و نبایدها درمورد فشار خون بالا

مصرف گوجه فرنگی برای تقویت سلامت کبد

رد شایعات در مورد آلودگی آب شیراز

علل شایع درد قسمت داخلی پا

توصیه‌های تغذیه‌ای برای حفظ سلامت زنان بالای 40 سال

نشانه‌های خاموش بیماری‌های لثه و راه‌های مبارزه با آن

پیشگیری از سکته‌های قلبی با «شربت تره»

نشانه‌هایی پنهان از وجود سرطان کلیه

درباره سندروم منیر چه می دانید؟

پیاز بهترین دارو برای کنترل دیابت

آجیل های کهنه سم هستند!

چرا پوستم می خارد؟

ترفندهایی برای سالم‌سازی غذاهای چرب

بادام زمینی موجب تقویت عملکرد شناختی مغز می‌شود

دکتر سلام/ قرمز و داغ شدن گوش ها ودلایل آن

هنگام تغییر ارتفاع هواپیما نخوابید

خیار و خواص ضدآلزایمری آن

قلب زنان بیشتر از مردان نیاز به توجه دارد

با این ورزش‌ها به جنگ چاقی نوروز بروید

صوت/ 6 غذایی که باعث بروز مشکلات خواب می‌شود

مصرف تخم مرغ و اثرات مثبت آن روی بدن

کدامیک از غذاها را هرگز نباید فریزری کرد و چرا؟

علائمی که می‌گویند دهان و دندان شما بیمارند

مواد غذایی ضد التهاب؛ پیشگیری و درمان طبیعی التهاب بدن

بلاهایى که استفاده زیاد ویتامین‌ها سرتان می‌آورد

عادت‌های زندگی سالم کدامند؟

بهترین و بدترین زمان برای مصرف شیر

7 ویتامین که به رشد مو کمک می‌کنند

برای درمان واریس چه بخوریم و چه نخوریم؟

مهم‌ترین نشانه‌های سکته مغزی/ اختلال ناگهانی در تکلم را جدی بگیرید

دانه‌هایی که دشمن سرطان کبد هستند

روش‌هایی جدید برای حفظ حالت طبیعی استخوان فک و دندان

تأثیر آلودگی هوا بر پوست و مو

نکاتی که سالمندان در مسافرت باید رعایت کنند

مراقب قارچ های سمی باشید، مرگ در یک قدمی شماست

نخوردن صبحانه 8 عارضه زیان بار به‌دنبال دارد

7 توصیه برای خوردن غذای سالم در رستوران

دکتر سلام/ 5 راه برای ورزش دادن به مغزتان