آریا بانو

آخرين مطالب

تغذیه/ هسته زردآلو بمب انرژی است پزشکي

تغذیه/ هسته زردآلو بمب انرژی است

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
تغذیه/ هسته زردآلو بمب انرژی است
٦٨١
٠
سلامت نیوز / هسته زردآلو دارای ترکیبی منحصر به فرد است که نقش مهمی بر سلامت انسان دارند.
هسته زردآلو حاوی ویتامین B17 است ه به نام آمیگدالین amygdalin یا لتیریل laetrile شناخته می شود.
مطالعات نشان داده اند این ویتامین خواص ضد سرطان و ضد التهابی دارد.
البته زیاده روی در مصرف دانه زردآلو به خصوص دانه های تلخ زردآلو خطرناک است.
خواص تغذیه دانه زردآلو
دانه زردآلو حاوی مقادیر بالای آمیگدالین و میزان قابل توجه ویتامین E، اسی دپنگامیک pangamic یا ویتامین B15 و مقادیر کمی چربی بدون کلسترول است.
نیم لیوان هسته زردآلو حاوی 14 گرم کربوهیدرات است که 10 گرم آن را فیبر غذایی تشکیل می دهد.
14 گرم پروتئین و 260 کالری دارد.
برخی از مزایای سلامت هسته زردآلو برای بدن عبارت است از :
تقویت سلامت دستگاه گوارش، بهبود رشد و ترمیم، متعادل کردن سطح کلسترول، افزایش انرژی، محافظت از پوست، پیشگیری از سرطان، تقویت قلب، حمایت از سیستم ایمنی بدن و تسکین مشکلات تنفسی.
تاثیر هسته زردآلو در مراقبت از پوست
ویتامین E آنتی اکسیدانی مهم برای بهبود سلامت پوست است.
ویتامین E باعث کاهش استرس اکسیداتیو در اثر رادیکال های آزاد می شود در نتیجه باعث پیشگیری از ایجاد چین و چروک، لکه های پیری و قرمز پوست می شود.
مقدار ویتامین E موجود در هسته زردآلو بالاست در نتیجه به بهبود ظاهر پوست و انعطاف پذیری آن کمک می کند.
مصرف هسته زردآلو به پیشگیری از بیماری های قلبی کمک می کند
آمیگدالین که به مقدار زیاد در هسته زردآلو دیده می شود یکی از ترکیبات منحصر به فردی است که با کاهش بیماری های قلبی در ارتباط است.
اسید پنگامیک در بسیاری از خوراکی ها دیده نمی شود ولی تاثیر بسیار زیادی بر کاهش فشار وارده بر سیستم قلبی عروقی دارد.
برخی مطالعات نشان داده اند که استفاده منظم از مقدار کمی هسته زردآلو می تواند باعث کاهش فشار خون و ابتلا به آترواسکلروز، حملات قلبی و سکته مغزی شود.
تقویت سیستم ایمنی بدن با هسته زردآلو
برخی مطالعات نشان داده است که هسته زردآلو خاصیت تقویت کننده بر سیستم ایمنی بدن دارد و می تواند سلول های دفاعی بدن را تحریک کرده و با خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد فشار وارد بر سیستم ایمنی بدن را کاهش دهد.
بهبود سلامت تنفس با مصرف هسته زردآلو
شواهدی بی نظری در مورد تاثیر هسته زردآلو بر بهبود سلامت تنفس وجود دارد.
هسته زردآلو می تواند موکوس و خلط جمع شده در دستگاه تنفسی را کاهش دهد در نتیجه شدت حملات آسم و التهاب گلو در بیمار کاهش پیدا می کند.
بهبود گوارش با مصرف هسته زردآلو
هسته زردآلو مقدار قابل توجهی فیبر رژیمی دارد بنابراین به عنوان میان وعده ای خوشمزه می تواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کند..
فیبر غذایی باعث بهبود حرکت منظم روده و کاهش علایم یبوست و اسهال می شود. همچنین میزان جذب مواد مغذی در بدن را افزایش می دهد.
بهبود رشد و ترمیم سلول های بدن
هسته زردآلو مقدار قابل توجهی پروتئین دارد که برای رژیم غذایی روزانه ما ضروری است.
نیم لیوان هسته زردآلو 25% پروتئین مورد نیاز روزانه در زنان و 20% پروتئین مورد نیاز روزانه مردان را تامین می کند.
بنابراین مصرف هسته زردآلو به رشد عضلانی و بهبود سلامت کلی بدن و ترمیم بافت های بدن کمک می کند.
تاثیر هسته زردآلو بر پایین آمدن سطح کلسترول
اگر شما در تلاش برای کنترل سطح کلسترول خود هستید قطع هسته زردآلو می تواند به شما کمک کند.
فیبر بالای موجود در هسته زردآلو می تواند کلسترول اضافی را از بدن دفع کرده و خطر ابتلا به آترواسکلروز، حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد
تقویت متابولیسم با هسته زردآلو
با وجودی که مصرف زیاد هسته زردآلو برای سلامت مضر است ولی مصرف مقدار متوسط آن می توند باعث انفجار سریع انرژی در بدن و افزایش متابولیسم شود.
تاثیر هسته زردآلو بر سرطان
اکثر بحث ها در مورد هسته زردآلو استفاده از آن به عنوان عاملی ضد سرطان است.
برخی مطالعات آمیگدالین را به عنوان عاملی ضد تومور می شناسند.
لیتریل بیش از 160 سال است که در پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد.
حداکثر تعداد مجاز برای مصرف روزانه هسته زردآلو از 30 تا 500 عدد متناسب با وزن بدن است.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طالبی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی و فشار خون

نارسایی احتقانی قلب و حمله قلبی چیست؟

علائم شروع عفونت کلیه را بشناسید

هر ایرانی روزانه 10 تا 12 گرم نمک مصرف می‌کند

خواص باقلا، خوراکی دلچسب بهاری

خوراکی های ممنوعه برای کسانی که اختلالات روانی دارند

‌ذائقه ایرانیان به مصرف مواد غذایی چرب عادت کرده است

خطراتی که مصرف کره پاستوریزه برای بدن دارد

آنچه باید درباره پرش پلک بدانید

هویج پخته بهتر است یا خام؟

6 نوع چربی در بدن و راه رهایی از آنها

نوشیدنی خوشمزه برای قد کشیدن

سم زدایی مو از چربی، شوره و مواد شیمیایی مضر

نسخه طبیعی برای مقابله با جرم دندان

مرگ زودرس با افراط در نوشیدن آبمیوه‌های طبیعی

اگر روزی سه عدد خرما بخورید چه اتفاقی در بدنتان می‌افتد

مصرف بیش از اندازه ویتامین c عوارض دارد؟

اهدای خون بیش از 18 هزار نفر از ابتدای ماه رمضان

گل گاوزبان، گیاه خوش آب و رنگ و درمانگر

چه زمانی درد دست چپ مشانه بیماری قلبی است؟

بیماری خطرناکی که با مصرف آدامس سراغتان می‌آید

چگونه بفهمیم سردرد داریم یا میگرن؟

چطور با آگاهانه غذا خوردن لاغر شویم؟

کجا آزمایش رایگان ایدز بدهیم؟

باورهای غلط درباره استفاده از کرم ضدآفتاب

اشتهای کاذب، بلای جدید غذاهای فرآوری شده

از کجا بفهمیم که فقر آهن داریم؟

شکم سیکس پک با چند حرکت ساده!

دو شربت گیاهی که گوارش‌ روزه‌داران را تنظیم می‌کند

چه زمانی درد دست چپ نشانه مشکل قلبی است؟

ژل مانیکور ناخن سرطان‌زا است؟

مهم‌ترین عامل مرگ و میر در ایران و دنیا چیست؟

از دستفروش‌ها زولبیا بامیه نخرید!

با این راهکارها در خواب هم لاغر شوید!

راهکاری‌ فوق العاده و موثر برای تنظیم فشارخون!

پیشگیریهای زنانه موثر ترند یا مردانه

نکاتی درباره ژل تاخیری

گزینه‌های مناسب برای یک صبحانه دیابتی

صوت/ دروغی به‌ نام قهوه سبز لاغری!

درمان سرطان پروستات با کلم بروکلی

کنکوری‌ها روزی چند ساعت بخوابند؟

داشتن پوستی سالم به راحتی آب خوردن!

چرا با وجود مسواک زدن باز هم دندان‌هایمان پوسیده می‌شود؟

مادران باردار از زولبیا و بامیه پرهیز کنند!

طرز صحیح گرفتن فشار خون در خانه

چه کسانی نباید سیر و پیاز بخورند؟

مارگزیدگی، بزرگ‌ترین بحران پنهان سلامت جهانی

نکات طلایی برای داشتن یک پوست شاداب

خطر عوامل بیماری‌زا در مناطق سیل‌زده در فصل گرما

5 نوشیدنی سالم برای درمان کم خونی