آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه ترشی ذرت خانه داري

طرز تهیه ترشی ذرت

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه ترشی ذرت
مواد لازم برای ترشی ذرت :

ذرت یک لیوان
پیاز متوسط 1 عدد
نمک یک قاشق غذاخوری
سیر دو حبه
فلفل دلمه ای یک عدد
سرکه سه چهارم ظرف ترشی
خیار یک عدد
گوجه یک عدد
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی ذرت :
ابتدا ذرت یخ زده را در جایی گذاشته تا گرم شود و بعد پیاز را حلقه حلقه خرد کنید و حبه های سیر را سه قسمت کنید و فلفل دلمه ای را به اندازه های دلخواه خرد کنید و خیار و گوجه را رنده کنید و فلفل و نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید و با ذرت مخلوط کنید و هم بزنید.
به اندازه دو سوم ظرفی که می خواهید ترشی درست کنید سرکه اضافه کنید و بعد آب را به مقدار یک سوم ظرف اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید روی شعله به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بجوشد تا کمی نرم شود و بعد بگذارید خنک شود و بعد درون طرف ترشی بریزید و درش را خوب ببندید تا هوا نفوذ نکند و بعد در جایی خنک نگهداری کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سوپ و آش/ دستور تهیه غذای مشترک کرمانشاه و لرستان

طرز تهیه چیزبرگر در پیاز حلقه‌ای

میز اردور/ آموزش تهیه خاگینه ذرت؛ میان وعده‌ای لذیذ

عیدانه/ شیرینی هفت لایه؛ یک شیرینی شیک برای نوروز

شام/ ترتیلای قارچ، پیشنهادی رژیمی و شیک

چطور با کیک تولد را به اشکال مختلف فرم بدهیم؟

تزئین خلاقانه و شیک کیک تولد

این تزئین سالاد شما را درخشان می کند

میز اردور/ دسری برای عاشقان شکلات کاکائویی

عصرانه/ نان خوشمزه ارمنی ها برای بهاری بارانی

طرز تهیه 5 نوع از بهترین کباب‌های مرغ با سبزیجات به سبک کشورهای مختلف

سوپ و آش/ «سوپ مرغ»؛ طعمی دلچسب برای همه

میز اردور/ سالاد ذرت و کاهو؛ پیش غذای بهاری

شیرینی ها/ کاپ کیک موز و گردو

شیرینی ها/ طرز تهیه نان شکلاتی

شیرینی ها/ سوفله شکلات تلخ؛ خوشمزه ترین پیشنهاد هفته

شیرینی ها/ ساده ترین روش پخت کیک

نوشیدنی ها/ «اسموتی سیب» را فقط با این دستور درست کنید

شیرینی ها/ چیزکیک اصلی این جاست، بقیه اداشو درمیارن!

میز اردور/ رولت ماست و خیار؛ پیش غذای امروز

شیرینی ها/ «پای موز» را برای خانواده درست کنید

طرز تهیه پنینی مارگاریتا، یک شام بهاری سبک و خوشمزه

میز اردور/ سیب زمینی تنوری و قارچ

میز اردور/ طرز تهیه ژله تخم مرغی

شیرینی ها/ کیک هویج گردوی کرمدار

غذای اصلی/ زرشک پلو با مرغ ریش ریش

ورژن 2019 سیب زمینی سرخ کرده

میز اردور/ سالسای خیار و پیاز قرمز؛ پیش غذایی سالم و دلچسب

عیدانه/ باقلوا؛ کسی دست رد به سینه اش نمی زند!

تزیین کیک با آبنبات شیشه ای

رول مرغ با برنج و سبزیجات؛ لذت خوردن یک غذای لذیذ

عیدانه/ شیرینی مربایی؛ محبوب مهمانی های نوروزی

غذای اصلی/ خوراک مرغ و سیب زمینی را با این دستور بپزید

شیرینی ها/ شیرینی زردآلو و پرتقال

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی مارمالادی»

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی پسته ای»

خورشت باقلا قاتق؛ از خوشمزه‌های رشت هستند!

عیدانه/ دسرهای نوروزی را با شکلات تزئین کنید

نیمرویی باکلاس و متفاوت

عیدانه/ دستورالعمل تهیه شیرینی آلمانی

میز اردور/ با ترشی تربچه سفره ای بهاری بچینید

ناهار/ کباب ترش؛ خوشمزه ترین غذای گیلان

نوآوری هایی که سبک غذا خوردن مردم جهان را تغییر داده‌اند

طرز تهیه تافی شکلاتی

طرز تهیه ماهی رژیمی

طرز تهیه ژله تخم مرغی

صبحانه/ صبحانه ای گرم برای روز بهاری

سفره آرایی/ چند نمونه چیدمان میز صبحانه

نسخه ایرانی سالاد سزار

غذای اصلی/ پیشنهادی جدید برای پخت مرغ