طرز تهیه ذرت بخارپز
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - بهترین نوع ذرت، بخارپز آن است. ذرتهای کبابی یا همان بلال معمولی نسبت به ذرت مکزیکی بسیار سالمتر است. البته بلال موقع کباب شدن نباید بسوزد زیرا سوختن هر ماده غذایی احتمال سرطانزایی آن را افزایش میدهد
ذرت یکی از مواد غذایی ارزشمندی است که می توان در انواع سالادها و غذاهای مدرن
از آن استفاده کرده علاوه بر ارزش غذایی و ویتامین های بالایی که دارد طعم بسیار
خوشایندی نیز دارد ذرت بخارپز یکی از روش های پخت ذرت است که ارزش غذایی بالایی دارد
در این مطلب از پرشین وی نحوه بخار پز کردن ذرت را به شما آموزش خواهیم داد
تهیه ذرت بخارپز
بهترین روش برای بخارپزکردن ذرت این است که از دستگاههای بخارپز استفاده.
به این شکل که کنیم.
در مرحله اول دون کردن بلال باید تمام دونه های ذرت رو از بلال جدا کنید که قلقش رو اگر
بلد نباشید، کار سخت و طاقت فرسایی می شه ولی قلقش اینه که یه ردیف ذرت در راستای طولی بلال
رو در بیاریم که میشه لبه یه که چاقوی بلند رو انداخت توش و مثل اهرم اون یک ردیف رو
خالی کرد وقتی یک ردیف خالی شد، باقی ردیف ها رومی تونیم در عرض چند دقیقه دون کنیم حالا هر
چند تا بلال رو که خواستید دون کنید و یه آبی بهش بزنید که پرزهاش تمیز بشه بعد از شستن
دونه های بلال رو داخل بخارپز می ریزیم و می گذاریم بپزه نمی شه زمان مشخصی واسه آب پز شدنش
داد ولی یه چیزی حدود نیم تا یک ساعت وقت رو می بره .
ذرت بخارپز
-
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۸:۴۳
-
۱۲۳ بازديد
-
پرشین وی - خانه داری
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/136663/