شیرینی ها/ «شیرینی رولت گل سرخ»، شیک و مجلسی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
شیرینی ها/ «شیرینی رولت گل سرخ»، شیک و مجلسی
٦٧٤
١
بیتوته / چی لازم:
زرده تخممرغ: دو عدد
شیر: یک پیمانه
روغن: دو قاشق سوپخوری
بیکینگپودر: یک قاشق مرباخوری
آرد: به میزان لازم
مواد لازم میانی خمیر :
گلسرخ پودر شده: یک پیمانه
گردوی خرد شده: یک پیمانه
دارچین: یک قاشق غذاخوری
خاکه قند: یک پپیمانه
مواد لازم برای شربت:
شکر و روغن از هر کدام یک پیمانه: آب به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
تمام مواد لازم برای خمیر را باهم مخلوط کرده و در یک کیسه نایلونی در حدود دو ساعت قرار میدهیم تا بماند. پس از گذشت این زمان خمیر را با وردنه باز کرده و از موادمان که شامل؛ گلسرخ، گردو، خاک قند و دارچین است وسط آن ریخته بعد مثل باقلوا روی آن را میبندیم و روی سینی میگذاریم با چاقو مثل رولت آن را میبریم. روغن را داغ کرده و روی آن میریزیم و درون فر با 300 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا کمی غلیظ شود. زمانی که سینی را از فر خارج کردیم و شیرینی سرد شد، روی آن شربت ریخته و میگذاریم تا کاملا سرد شود.
-
سه شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۴:۴۰
-
۱۴۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/130870/