آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ دستور پخت کباب بلغاری خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ دستور پخت کباب بلغاری
١٩٢
٠
آرگا / کباب بلغاری از انواع غذاهایی است که طعم و مزه بی نظیری دارد و اگر شما تمایل دارید غذایی پرانرژی و مقوی را در منزل بپزید بهتر است از پخت این کباب خوشمزه غافل نشوید. در طرز تهیه کباب بلغاری از گوشت راسته گوسفند و یا فیله گوساله و سینه مرغ بدون استخوان و زعفران دم کرده و کره و سس سویا و پیاز متوسط و ادویه استفاده می شود.
کباب چنجه و کباب بلغاری و کباب قفقازی از انواع کباب های لذیذ و خوش طعمی هستند که شما می توانید برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس مختلف این غذاهای خوشمزه را تهیه کنید.
چی لازم دارم:
فیله گوساله و یا گوشت راسته گوسفند : نیم کیلو گرم
سینه مرغ بدون استخوان : 300 گرم
کره : 100 گرم
زعفران دمکرده : دو قاشق چایخوری
سس سویا : یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ریز رنده شده : دو عدد
نمک : به میزان لازم
ادویه : به میزان لازم
چطور بپزم: برای پخت این کباب ابتدا سینه مرغ را به تکه های یک اندازه 4*3 سانتی متر برش بزنید. گوشت راسته گوسفند را هم در عرض 2 سانتی متر و طول 12 به شکل نواری برش دهید. در این مرحله از طرز تهیه کباب بلغاری آب پیاز رنده شده را به خوبی بگیرید و در ظرفی مناسب پیاز و سس سویا و 1/2 از زعفران دمکرده را با یکدیگر مخلوط کنید سپس مرغ را روی سطح مناسبی قرار دهید و گوشت راسته و یا فیله را دور آن بپیچید به طوری که مرغ در میان نواری از گوشت راسته و یا فیله قرار بگیرد توجه داشته باشید که برای هر سیخ باید 6 تا 8 تکه را به همین صورت آماده کنید سپس با کمک قلمویی تمیز از مخلوط پیاز روی تکه های گوشت آماده شده بمالید.
در مرحله بعدی دستور پخت کباب بلغاری بهتر است تکه های گوشت را روی زغال کباب کنید در صورتی که به زغال دسترسی ندارید می توانید برای کباب کردن تکه های گوشت از کباب پز برقی و یا گازی استفاده کنید توجه داشته باشید که حرارت باید برای مغز پخت شدن کباب ها ملایم باشد و بعد از اینکه کباب ها خودشان را گرفتند و آب آن ها به خوبی کشیده شد کره را ذوب کنید سپس کره را درون ظرفی مناسب با باقی مانده زعفران و فلفل و نمک به خوبی مخلوط کنید و با کمک قلمو از مخلوط کره روی کباب ها بمالید. توجه داشته باشید که بعد از پخت کامل کباب ها نیز باید این کار را دوباره تکرار کنید تا از خشک شدن کباب ها جلوگیری شود. کباب های بلغاری را بعد از پخته شدن درون ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و آن ها را زیباترین شکل ممکن تزیین کنید.
نکات طلایی برای پخت بهتر کباب بلغاری
1. در طرز تهیه کباب بلغاری برای اینکه گوشت قرمز و سفید را نرم کنید باید یک کیوی را ورق ورق کنید سپس کیوی را به همراه مقدار کمی پیاز در لا به لای گوشت قرار دهید. توجه داشته باشید که پیاز برای از بین بردن بوی خامی گوشت قرمز و سفید مفید است و از کیوی هم می توانید برای نرم کردن انواع گوشت استفاده کنید.
2. توجه داشته باشید که انواع گوشت قرمز و سفید نباید بیشتر از 15 دقیقه درون مخلوط پیاز و کیوی قرار داده شدند در غیر این صورت گوشت بافت خود را از دست می دهد و همچنین مزه ناخوشایندی پیدا می کند.
3. در طرز تهیه کباب بلغاری می توانید برای نرم کردن گوشت از انجیر تازه نیز استفاده کنید.
4. توجه داشته باشید که در ابتدای پخت انواع گوشت قرمز نباید از نمک برای مزه دار کردن استفاده کنید زیرا نمک باعث می شود تا گوشت دیر پز و سفت شود.
5. کباب بلغاری به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد گوشت سفید و قرمز و سس سویا بهترین منبع کلسیم و پروتئین محسوب می شود.
در این مطلب با طریقه درست کردن کباب بلغاری در منزل آشنا شدید که امیدواریم از پخت این کباب خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/129356/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چاپ مجله اختصاصی برای یک بازی لیگ برتر!

کدام تیم بیشترین شانس فتح لیگ قهرمانان اروپا را دارد؟

ترین‌های هفته بیست و سوم لیگ برتر ایران

تمرین منچستریونایتد برای نیمه نهایی جام حذفی مقابل کاونتری

تمامی گل‌های هفته 29 لیگ برتر پرتغال

شبیه‌سازی بازی منچسترسیتی و رئال مادرید با عروسک لگو

تاریخ و روز بازی رئال تغییر کرد

ستاره بایرن جرات شوخی با رئال را نداشت

چرا مارتینس با وجود 2 اخطاره بودن، اخراج نشد؟

سردار در جذاب‌ترین بازی انتقامی فصل اروپا

واکنش جالب شبنم مقدمی به آهنگ گل پامچال

تلویزیون آخر هفته چه فیلم هایی پخش می کند؟

شایع‌ترین نشانه‌های وسواس چیست؟

نماهنگ «زندگی» با صدای محمد علیزاده

حکم قطعی محکومان پرونده «الماس مال» صادر شد

ماجرای برادر کشی با شلیک گلوله

سازمان هواپیمایی کشوری: پروازهای فرودگاه‌های کشور در حالت عادی هستند

بارش باران در مناطق جنوبی کشور رکورد زد

توقیف خودرو با بیش از 50 میلیون تومان خلافی

مرگ غم‌انگیز تازه عروس در شب عروسی

گربه علاقه‌مند به موسیقی!

صحنه ای خنده دار از دزدیدن موز توسط یک میمون!

تماشای خلیج فارس از ایستگاه فضایی

با این رسپی ماهی مخصوص بپزید

با ورزش کردن درد مفاصل را کاهش دهید

ترفند مسئولیت پذیر کردن کودکان

از روبوتاکسی تا مریخ؛ نگاهی به بدترین پیش‌بینی‌ها و وعده‌های ایلان ماسک در 15 سال اخیر

«سربلند میدان» برای سومین بار به بازار نشر آمد

پشیمانی گوندوگان؛ ستاره بارسا دنبال عذرخواهی!

پیولی: رم باکیفیت‌تر از میلان بود!

شکست نماینده هاکی ایران در کاپ آزاد ترکمنستان

همیلتون: تا سال‌ها در فرمول یک می‌مانم

نصرتی به دنبال فرمول طلایی اوسمار

اولیایی: 33 سال است که به دنبال خصوصی‌سازی پرسپولیس و استقلال هستند!

بلانکو تنها گلزن استقلال در سال 1403

ریوالدو اسطوره برزیلی پیشین بارسلونا 52 ساله شد

بررسی اتفاقات مهم فوتسال جام ملت‌ها

ماشینش «گاوکنترل» داره!

افشاگری عجیب امیرعلی نبویان از تقلب در بازی پدرخوانده و شب های مافیا

برای خوب شدن سرفه آنتی بیوتیک بخوریم؟

جزئیاتی از زلزله بامداد امروز در خراسان رضوی

سامانه بارشی جدید در راه ایران؛ دوسوم کشور شاهد باران خواهد بود

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور

اگر ترمز خودرو برید این گونه متوقفش کنید

هیچوقت کیف، موبایل و لوازم با ارزش را داخل ماشین نذارید!

نمایی زیبا از نخلستان‌های قصر شیرین

تصویر روز ناسا؛ روبه‌روی NGC 1232

«رئالیست‌ها» وارد بازار نشر شدند

نامزدهای کسب عنوان بهترین گل هفته لیگ اروپا

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اسکیت سرعت مردان