طرز تهیه مینی شکلات های فندقی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
طرز تهیه مینی شکلات های فندقی
مواد لازم برای مینی شکلات های فندقی :
شکلات تخته ای (سفید یا قهوه ای) | 200 گرم |
فندق | به میزان لازم |
پودر نارگیل | به میزان لازم |
پودر پسته | جهت تزئین |
طرز تهیه مینی
شکلات های فندقی :
شکلات های تخته ای را به روش بن ماری آب کنید و اجازه دهید از گرمای آن کاسته شود. بهتر است دمای
شکلات مایع، پشت دست را نسوزاند. سپس فندق ها را یکی یکی در
شکلات آب شده فروکرده و با وسیلهی مناسب، پس از گذشت چند دقیقه خارج کنید.
فندق های آغشته به
شکلات را درون قالبی نچسب بگذارید و به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خود را بگیرد. سپس از یخچال خارج کرده و آن ها را به پودر نارگیل آغشته کنید. پودر نارگیل، پوششی سفید رنگ و
عطر و طعمی دلچسب و
دوست داشتنی را به
شکلات های فندقی خواهد بخشید و لذتی به یاد ماندنی را هنگام سرو به ارمغان خواهد آورد. برای ماندگاری بیشتر، آن ها را در یخچال نگهداری کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
-
پنجشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۲:۰۲
-
۹۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/129084/