آریا بانو

آخرين مطالب

دستور اصیل قرمه سبزی و نکات خوشمزه شدن آن خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ٦.٣
٢
آخرین خبر / چی لازم دارم:
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
گوشت گوسفندی 400 گرم
لوبیاقرمز 1 پیمانه
پیازداغ 3 قاشق غذا خوری
لیموعمانی 6-7 عدد
سبزی سرخ شده(تره،جعفری،گشنیز،شنبلیله) 400 گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آبلیمو و آبغوره به مقدار لازم
چطور بپزم:
1- ابتدا سبزی رو پاک کرده وجداگانه شسته، سبزی ها را ریز جدا خرد میکنیم .داخل قابلمه ای یک وسوم اون رو روغن ریخته تره ریزخرد شده رو اضافه میکنیم روی حرارت بالا،مرتب هم زده وقتی تره آبش گرفته شد که حدود 20-30 دقیقه طول میکشه بعد گشنیز و جعفری خرد شده رو اضافه میکنیم5 دقیقه حرارت میدیم(جعفری و گشنیز چون لطیف هستند روی حرارت طولانی عطر شون رو از دست میدن برای همین بعداز تره اضافه میکنیم)
2- موقعی که سبزی رو از روی حرارت میخواهیم برداریم شنبلیله را اضافه میکنیم2تا3 دقیقه دیگه روی حرارت بمونه بعد حرارت رو خاموش میکنیم.(شنبلیله رو میتوانید قبل تر خشک کنید و شنبلیله خشک رو به غذا اضافه کنید تا عطر آن حفظ شود و غذا عطر فوف العاده ای داشته باشد)بعد سبزی سرخ شده راروی یک سطح شیبدار قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.
3- 1 پیمانه لوبیا را با یک قاشق چایخوری 1 ساعت قبل تر با آب ولرم خیس کنید،بعد آب اون رو دور ریخته و با آب کافی با حرارت بالا بپزید.بعضی ها لوبیا را با گوشت می پزند که باعث می شه لوبیا تمام روغن گوشت را به خودش بگیره و بوی نامطبوعی بگیره.
4- 2الی 3 ق غ روغن داخل یه قابلمه روی حرارت ریخته بعد پیاز نگینی خرد شده و گوشت خرد شده رو اضافه میکنیم، 1 ق م زردچوبه و مقدار کمی فلفل سیاه اضافه کرده،مرتب هم زده تا پیاز آب بشه و آبش به داخل گوشت نفوذ کنه.
5- وقتی گوشت خوب تفت خورد 4 لیوان آب جوش اضافه میکنیم،وقتی گوشت پخته شد سبزی سرخ شده رو با 1 ق چ نمک اضافه کرده تا رنگ سبزی داخل خورش بمونه شعله باید ملایم باشه و اگر هم آب خورش کم هست میتوانیم هر وقت نیاز بود 1 استکان آب جوش اضافه کنیم به هیچ وجه آب سرد اضافه نمی کنیم.
6- پیاز داغ رو هم اضافه کرده حدود 20 تا 30 دقیقه زمان میدیم تا بجوشه و 15 دقیقه آخر پخت لوبیای پخته شده رو اضافه میکنیم وقتی خورش جا افتاده حرارت رو خاموش کرده و آبلیمو و آبغوره رو اضافه کرده(روی حرارت اضافه نمیکنیم)
7- قبل تر لیمو عمانی رو چند تا سوراخ روش ایجاد کرده 15-20 دقیقه داخل آب جوش ریخته تا خیس بخورد وقتی نرم شد 10تا15 دقیقه آخر به خورش اضافه میکنیم،اگر زودتر لیمو عمانی رو داخل خورش اضافه کنیم خورش تلخ میشه و نباید بیش از حد تو قابلمه باشد.
سایر نکات:
مقدار سبزی که به صورت خام نیاز هست : 4 دسته تره، 2 دسته جعفری، 2 دسته گشنیز و 1 دسته شنبلیله
مقدار سبزی به خودتان بستگی دارد اما نسبت تره به جعفری و گشنیز دو برابر و نسبت شنبلیله نصف جعفری هست.
نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد.ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود.
نکته:لوبیا باید با حرارت بالا و آب کافی پخته شود ، چون اگر حرارت ملایم باشد و آب کم بریزندمجبورند مرتب در حین پخت آب اضافه کنندو باعث می شود پوست لوبیا ازش جدا شود و غلاف لوبیا باز شود.
برای سرخ کردن سبزی اگر میخواهید داخل فریزرقرار دهید حتما از روغن جامد استفاده شود چون روغن مایع هم ضرر دارد و هم بوی نامطبوع میگیردو از روغن پیاز داغ هم برای سرخ کردن سبزی استفاده نشود چون سبزی بوی بد میگیرد.
برگرفته از اینستاگرام تایم غذا

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/128913/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعرخوانی دختر شیرین زبان

کونسیسائو: طارمی حالا همان بازیکنی است که همیشه بود

ترکیب تیم ملی فوتسال در بازی دوم جام ملت‌ها

ترکیب تیم ملی تکواندو بانوان مشخص شد

قدوس متفاوت از نیم‌فصل اول مقابل لوتون

میداوودی: استقلال نکونام لایق قهرمانی است

بدشانسی گریبان یک تراکتوری را گرفت

علی علیپور جایگاهش را پس گرفت

سهیل مهدی: خودمان راخرج قهرمانی یا سقوط تیم‌ها نمی‌کنیم

کری خوانی گرافیکی هوادار ادامه دارد

گزارش زنده؛ ایران 0 - 0 بحرین

ماهی خاویار به رودخانه روستای نورالدین اومده!

نمایش و نقد «گیج گاه» به ارسباران رسید

حضور 3 فیلم کانون در جشنواره بین‌المللی کودکان لکنوی هند

بازی دیدنی پیمان معادی در سریال افعی تهران

تا قیامت منتظرت میمونم

مردم دختر ترشیده رو هم اینجوری شوهر نمیدن!

زن‌ها وفا نمی‌بینند که بی‌وفایی می‌کنند

قطعه «سرگشته» از موسیقی متن سریال در چشم باد

امدادرسانی هوایی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان

پاسخ ضرغامی به بحث گرانی ورودی موزه‌های ایران

داستان شنیدنی سعدی و پدرش را از زبان حجت الاسلام عالی

تو نمیتونی به دیگران عشق ببخشی، وقتی خودت اون رو نداری!

برخورد سخت کامیون و سواری سر تقاطع

آفرین به این دست فرمون

آموزش کیک ابری با طعمی متفاوت

یک غذای فوق العاده خوشمزه و اقتصادی

این 9 کار را بعد از 40 سالگی انجام ندهید

تا حالا دچار انجماد عملکردی شدید؟!

فرود فضانورد روسی با سرعت ونتاج کوپه استون مارتین بر روی قطب شمال!

گواردیولا: پارسال لوکاکو ما را قهرمان اروپا کرد

وضعیت مبهم سنگربان پرسپولیس؛ بیرانوند به بازی با سپاهان می‌رسد؟

حسینی یاد ذوب‌آهنی های محبوب را زنده نگه داشت

استقلال و پرسپولیس یک قدم تا واگذاری

کنایه تاج به باشگاه‌های معترض سقف قرارداد

استراتژی استقلال خوزستان برای بقا جواب داد

بارسلونا در اضطراب؛ الان وقت ال‌کلاسیکو نبود

تیموری: برای قهرمانی جام حذفی می‌جنگیم

در السد برای اولین بار خشم ژاوی را دیدم

محل برگزاری فینال جام حذفی مشخص شد

عماد گَند زد!

حسین رفیعی: سیامک حرف میزنه من میخندم

هنرنمایی زنده یاد رضا داوودنژاد در «زندگی به شرط خنده»

همکاری علی نصیریان و شبنم مقدمی در «نوروز»

هرجایی زالو درمانی نکنید!

خیام خوانی زیبا و تماشایی با خوانندگی آکا صفوی

واکنش سازمان ثبت احوال به حذف نام پدر از کارت هوشمند ملی

بهترین روش برای تشخیص هندوانه رسیده

نماهنگ نسخه طوفان

دستامو بگیر، آقای دلم