آریا بانو

آخرين مطالب

افزایش آگاهی‌های زنان از حقوق فردی و اجتماعی اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده به ضرورت پیوستن شهرهای استان فارس به شبکه شهرهای خلاق جهان اشاره و خاطرنشان کرد: تاکنون اصفهان به عنوان شهر خلاق صنایع دستی جهان و رشت به عنوان شهر خلاق خوراکی جهان معرفی شده‌اند؛ شیراز شایسته کسب این جایگاه جهانی با عنوان شهر خلاق ادبی جهان است که در نوبت جهانی شدن برای سال 2019 قرار دارد.

به گزارش ایسنا، فریبا نظری پورکیایی در هفتمین جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استانداری فارس بیان کرد: اگر زنان و مردان را دو کفه ترازو قرار دهیم، طی دو دهه اخیر توانسته‌ایم کفه آگاهی‌های جامعه زنان را از حقوق فردی و اجتماعی سنگین‌تر کنیم؛ بنابراین توازن بین جامعه زنان و مردان از منظر آگاهی به هم خورده و موجب شکاف شده است.
وی با تصریح بر اینکه در یک دهه اخیر فارغ از اینکه چه دولتی برسر کار بوده، زمینه‌های آموزش و آگاهی بخشی به زنان آغاز شده است، افزود: اما این آموزش‌ها به صورت یکسویه، تنها برای زنان ارائه شده و حوزه مردان و خانواده را در بر نگرفته است.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده اضافه کرد: اگر به حضور زنان در جامعه به منزله سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی توجه می‌کنیم، به ویژه دولت‌ها باید بپذیرند که بیش از آنکه گفتمان رسمی جامعه این امکان را برای زنان به وجود آورده باشد، بانوان خود به میدان آمده‌اند.
نظری پورکیایی ادامه داد: زنان این دستاورد را به واسطه شبکه‌هایی که در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و توانمندسازی تشکیل داده‌اند، به دست آورده‌اند و حاصل تلاش فردی آنان خارج از گفتمان رسمی جامعه بوده است.
وی گفت: اگر 24 ساعت در کل جهان رفتار مردان با جامعه زنان برعکس شود، بسیاری از مردان حتی با بالاترین سطح هوش هیجانی برخی وضعیت‌ها را تاب نخواهند آورد.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با اشاره به فقدان دستور جلسات در ارتباط با حوزه زنان و خانواده در شورای برنامه‌ریزی استان‌ها گفت: در حال تنظیم نامه‌ای برای استانداران هستیم تا با رفع نواقص، مصوبات شورای برنامه‌ریزی و توسعه، پیوست زنان و خانواده را برای هر مصوبه دریافت کنیم.
نظری پورکیایی با اشاره به تاکیدات وزیر کشور مبنی بر ضرورت ایجاد شور و نشاط اجتماعی در جامعه عنوان کرد: با توجه به نزدیکی به ایام نوروز و همچنین روز زن، باید زمینه اجرای برنامه‌های پر نشاط برای بانوان فراهم شود و استان‌ها به این موضوع توجهی ویژه داشته باشند.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده همچنین بر ضرورت حضور مدیران زن در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان‌ها و نیز ستاد بحران تاکید کرد و افزود: امسال موفق شدیم مجوز حضور مدیران زن در این جلسات را از وزیر کشور اخذ کنیم؛ گرچه هنوز مشکل عضویت قانونی حل نشده است و به زودی با همکاری دولت رفع خواهد شد.
نظری پورکیایی ادامه داد: این حضور فعلا بدون حق رای است و در تلاش هستیم امکان عضویت دائم و نیز حق رای را نیز فراهم آوریم.
وی با اشاره به نتایج پژوهش‌های جهانی اظهار کرد: اولین مشکل مدیران زن در سازمان‌ها بایکوت اطلاعاتی از طرف سازمان‌های مربوط است؛ از آنجا که زنان در اقلیت هستند، مدیران که اکثراً مرد هستند، معمولا زنان مدیر را در جریان گردش اطلاعات قرار نمی دهند و از همین رو حضور آنان در این جلسات به صورت رسمی ضروری است.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده همچنین به یکی از راهکارهای پیش‌بینی شده به منظور حمایت از تولیدات زنان به ویژه زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و توضیح داد: به تمام استانداران یا معاونان آنان و همچنین تمام دستگاه‌های اجرایی سطح استان‌ها ابلاغ شده است که در مناسبت‌های مختلف که بناست هدایایی غیر نقدی برای تکریم از گروه‌های مختلف همچون کارمندان، زنان، جانبازان، ایثارگران، نخبگان و ورزشکاران تهبه شود، اولویت با خرید از محصولات زنان سرپرست خانوار باشد که افزون بر حمایت اقتصادی از این قشر جامعه حمایتگر و احیاکننده حوزه صنایع دستی و بومی هر استان خواهد بود.
نظری پورکیایی همچنین به کسب عنوان شهر دوستدار کودک توسط شهرستان اوز در سال 1389 اشاره کرد و افزود: کسب این عنوان توسط یکی از شهرستان‌های استان فارس بسیار شایان توجه است. اعطای عنوان شهر دوستدار کودک از سوی یونیسف پیگیری می‌شود و شیراز نیز در این مسیر گام‌هایی مثبت و پرثمر برداشته است.
وی ادامه داد: این اتفاق پاسخگوی یکی از دغدغه‌های اصلی ما یعنی ارتقای جایگاه زن است و برای مثال یکی از دستاوردهای آن تجهیز اتاق‌های مادر و کودک در مراکز پرتردد شهری همچون ایستگاه‌های مترو، اتوبوس، فروشگاه‌های بزرگ و پارک‌هاست تا زنان بتوانند در این مکان‌ها با آرامش حضور یابند.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه آموزه‌های دینی و نیز فرهنگ دیرینه ایرانی، خود، زمینه دوستدار کودک بودن را فراهم کرده‌اند، گفت: پسندیده است پیش از آنکه یک شهر دوستدار کودک شود، خانواده دوستدار کودک باشد و همگان با محبت به کودکان و احترام به آنان و رعایت حقوقشان زمینه را برای شهری دوستدار کودک فراهم کنند.
نظری پورکیایی همچنین با بیان اینکه باید زنان موفق را پیش از آنکه دیر شود به عنوان الگوی مناسبی برای کودکان و نوجوانان معرفی کرد، گفت: زنان بسیار موفقی در جامعه فعالیت می‌کنند که از محروم‌ترین مناطق کشور به درجات عالی دست یافته‌اند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/128870/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دلایل، مزایا و معایب تغییر شغل

افسردگی در محیط کار و راههای رهایی از آن

تفاوت استرس و اضطراب و راههای درمان آنها

خسته شدن از زندگی به چه معناست و چه تاثیری دارد؟

مزایا و معایب ادامه تحصیل در سن بالا

چاکرا و خواص آن + معرفی هفت چاکرا

بی ارادگی چیست؟ راههای مقابله با بی ارادگی

کتاب درمانی چیست و چگونه انجام می شود؟

منشور برقراری ارتباط چیست + روش ساخت منشور برقراری ارتباط

رفتار حرفه ای چیست؟ چگونه رفتار حرفه ای داشته باشیم

ایده آل گرایی چیست و خطرات آن چیست؟

بلوغ فکری چیست و چه نشانه هایی دارد؟

اختلال سلفیتیس چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم قلب شکسته چیست؟ علل و علائم و درمان آن

دروغگویی پاتولوژیک چیست؟ علائم و درمان آن

ترس از سگ یا سگ هراسی چیست و چگونه درمان می شود؟

صدابیزاری یا میسوفونیا چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم آسپرگر چیست و چگونه درمان می شود؟

بی ثباتی عاطفی چیست و علائم و درمان آن کدام است؟

نردبان انتزاع چیست و کاربرهای آن برای سخن گفتن جذاب کدامند؟

اعتیاد به تلویزیون چه مضراتی دارد و چگونه می توان برآن غلبه کرد؟

اعتیاد به قمار چیست؟ نشانه ها، علل و درمان آن

استرس و ناراحتی در هنگام پرواز

وسواس کمک به دیگران چیست و چگونه به آن غلبه کنیم؟

اختلال تجزیه ای چیست ؟ انواع آن و درمان آن

اختلال اضطراب یا استرس پس از سانحه یا ptsd

روانکاوی چیست و تکنیک های روانکاوی کدامند؟

چگونه بر خجالت و کمرویی هنگام مکالمه تلفنی غلبه کنیم؟

تبعیضِ جنسیتی چیست و انواع آن کدامند؟

پت تراپی چیست و چه مزایایی دارد؟

مایندفولنس یا ذهن آگاهی چیست و چه فوایدی دارد؟

روانشناسی مهاجرت چیست؟ دلایل مهاجرت و مشکلات فرد مهاجر

در چه سنی بیشتر احساس بدبختی میکنیم

منطقه امن ذهنی چیست و چگونه می توان از آن خارج شد؟

خودانگاره چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

خنده های بی اختیار و غیر ارادی

خیانت به خود چیست و چگونه می توان از آن رها شد؟

چرا بعضی از افراد همیشه سر قرار دیر می رسند

با گریه نخوابید

گم شدن در مسیر زندگی چگونه است و چه باید کرد؟

علل خودزنی در موقع عصبانیت چیست؟

چگونه کار پیدا کنیم؟

دلایل گریه کردن در هنگام عصبانیت چیست و چگونه می توان آن را کنترل کرد؟

افسردگی ماسکه چیست؟ علائم و راه درمان آن

چرا بی دلیل احساس غم می کنیم؟

آکروفوبیا یا ترس از ارتفاع : علت ، علایم و درمان

افسردگی ماژور چیست و راه درمان آن کدام است؟

علت تمایل جوانان به زندگی جدا از خانواده

کلپتومانیا یا جنون دزدی چیست؟ علل و درمان آن

افسردگی سایکوتیک چیست؟ علائم و درمان آن