آریا بانو

آخرين مطالب

تاکید رئیس سازمان فرهنگ بر اهمیت جایگاه جوانان در تامین سعادت بشری اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - پکن- رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اهمیت خانواده در اسلام تاکید کرد وظیفه رهبران معنوی جوامع است که با نصب تابلوهای هشدار دهنده و هدایت و راهبری در راه جوانان، آینده درخشان تر و سعادت بشر را تامین نمایند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از رایزنی فرهنگی سفارت ایران در ژاپن، ابوذر ابراهیمی ترکمان در بخش دوم اولین دور گفت و گوی دینی ایران و ژاپن با موضوع «جایگاه خانواده در اسلام و شینتو» در شهر ایسه ژاپن، توجه به قداست خانواده را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: خانواده محل زیست، رشد و بالندگی است و در خانواده زندگی جریان پیدا می کند و تمام رفتارهای انسان، متوجه اعضای دیگر خانواده نیز هست.
به گفته وی خانواده مقدس است و هر چه این شان بیشتر حفظ شود، بیشتر می تواند انسان های سالم تربیت کند و هرچه انسان های تربیت شده بیشتر باشند، جامعه از سلامت بیشتری برخوردار می شود.
دکتر ابراهیمی با ارائه مقاله ای تحت عنوان "خانواده از دیدگاه اسلام" به تشریح موضوعات مرتبط با دیدگاه های اسلامی و ارزش ها و آموزه های الهی پرداخت و گفت: آسایش تن در هیچ دینی به کلی منع نشده است اما چارچوب دارد و چارچوب آن رعایت اخلاق، آزادی دیگران و مقررات است و اخلاق مهمترین عامل در حفظ و استحکام کیان خانواده است.
او افزود: هر قانونی که بشر وضع کرده است، تکیه گاهی در وجود انسان دارد، مانند قوانین مربوط به خرید و فروش و انواع معامله که تکیه گاه آن، غریزه حب مال و قوانین مربوط به ازدواج، غریزه جنسی و علاقه به بقای نسل در وجود انسان است.
به گفته وی قوانین دینی نیز بر پایه توانایی انسان بر انجام آنها و تامین سعادت انسان، وضع شده است دین اسلام در مراحل مختلف تشکیل خانواده و تداوم و یا حتی انحلال آن (طلاق) قوانینی دارد.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بخش دیگری از سخنانش عشق به همسر و خانواده را یکی از قوانین مرتبط با دل و بخش عواطف انسانی دانست و افزود: هیچ دادگاهی قادر نیست میزان عشق را بسنجد و برای آن تعیین تکلیف کند چرا که عشق و محبت دو سویه است در هر طرف که فزونی یابد در طرف دیگر نیز تاثیر می گذارد.
ابراهیمی ترکمان تصریح کرد: دین اسلام به عشق در خانواده به عنوان اصلی ترین عنصر بقای آن بها داده است و زن و شوهر را به وظایف و تکالیف اخلاقی در برابر یکدیگر فرا می خواند و تنها ضمانت اجرای آن نیز خود عشق است زیرا قدرت عشق، قدرتی درونی است که از توان کافی برای پایبندی به احکامش برخوردار است.
عضو شورای انقلاب فرهنگی تاکید کرد: در پناه خانواده آرامش کسب می شود و آرامش غیر از آسایش است آسایش تن را راضی نگه می دارد و آرامش روح را راضی می کند.
او افزود: خداوند در یکی از آیات قرآن کریم می فرماید از نشانه‌های او آن است که از جنس خودتان همسرانی برای شما آفرید تا در کنار آنان آرامش یابید و میان شما و همسرانتان علاقه‌ شدید و رحمت قرار داد بی شک در این (نعمت الهی) برای گروهی که می‌اندیشند نشانه‌های قطعی است.
ابراهیمی ترکمان گفت: انحراف بزرگی که در تلقی بسیاری از افراد از خانواده رخ داده است، مربوط به همین بخش است یعنی بشر به جای اندیشیدن به روح خانواده، به جسم آن می اندیشد تصور می کند که تبعیت از خواسته های تن، آرامش را به دنبال دارد و به همین دلیل ممکن است با کوچکترین اختلاف طبیعی، دست به انحلال خانواده بزند و هزینه های اصلاح و رفع اختلافات را نپردازد.
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به رشد روز افزون تکنولوژی و تاثیر آن بر دوری روحی و عاطفی انسان ها افزود: بازگشت به آموزه های اصیل دینی و معنوی یکی از راهکارهای جلوگیری از جدایی انسان از خویشتن است.
نخستین دور گفت و گوهای دینی ایران و ژاپن با موضوع 'جایگاه خانواده در اسلام و شینتو' با حضور 'ابوذر ابراهیمی ترکمان' رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایران و شماری از اندیشمندان و اسلام شناسان ژاپنی روز شنبه در شهر 'ایسه' ژاپن برگزار شد.
این گفت و گوها با همکاری و حمایت مرکز گفت و گوی ادیان و فرهنگ های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و معبد ایسه به عنوان مهمترین و مقدس ترین معبد شینتوئی ژاپن روز 20 بهمن در شهر 'ایسه' برگزار شد.
**آساق**1904**

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/125523/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیریت زمان در محل کار با چند توصیه کاربردی

تفکر نقادانه؛ مهارتی که خیلی ها ندارند

در این ساعت خلق و خوی آقایان تغییر می‌کند!

نشانه های «اعتماد به نفس پایین» و راه حل آن

معجزه ابراز احساسات!

بی سوادی عاطفی چیست؟ نشانه های آن را بشناسید

دوست بد شما این نشانه ها را دارد!!

روش‌های تقویت حافظه

پارانویا و افسردگی، عوارض خاموش کم خوابی

گوشه‌گیری نوجوانان را جدی بگیرید

اگر از دنده‌ی چپ بلند شدید، چه بکنید؟

صدماتی که وسواس داشتن به روح و روان خانم‌ها می‌زند

اغلب اختلالات روان قبل از 14 سالگی آغاز می شوند

افسردگی نتیجه فرار از زندگی رنگی

چرا نمی‌توانم از تو بگذرم؟

افسردگی فصلی چگونه روی ما تاثیر می گذارد؟

این علائم نشان می دهند، در یک خانواده‌ی سمی بزرگ شده‌اید

بهترین روش‌های رفع استرس و اضطراب

غلبه بر افسردگی، چگونه یک مدیر را قوی‌تر کرد؟

چگونه خشم خود را در خیابان کنترل کنیم؟

دروغ گویی موجب بیماری های جسمی هم می شود

نشخوار ذهنی تلفنی مطلقا ممنوع

چرا ایرانیان از رنگ های شاد استفاده نمی کنند؟

چگونه عادت‌های بد را ترک کنیم؟

چگونه رفتارمان پُر از اعتماد به نفس باشد؟

دلیل همیشه دیرکردن افراد چیست؟

اگر افسردگی و اضطراب دارید این خوراکی‌ها را نخورید

بیماری های روانی که قدرت فوق العاده ای به مغز شما می بخشند

اضطراب و دلهره پاییزی واقعی و قابل درمان است!!

با 10 راهکار عالی برای مقابله با احساسات منفی آشنا شوید

این موارد را هرگز در شبکه های اجتماعی به اشتراک نگذارید!!

رفتارهایی که از پدر و مادر به ارث می بریم

چرا بعد از یک روز پراسترس نمی توانیم شب راحت بخوابیم؟

درمان افسردگی با قارچ‌های جادویی

آیا زنان خودخواه‌تر از مردان هستند؟

سنگ صبور بودن هم اندازه دارد!

ویژگی هایی که باعث می شوند افراد مجذوبمان شوند

اختلال خود زشت پنداری! مهربان‌تر به آینه زل بزن

مراقب درون‌گراها باشید

راه های نجات از وابستگی ناسالم را بشناسیم

لطفا زندگی تان را پس بگیرید

هنردرمانی؛ درمان اختلالات روانی و آسیب های اجتماعی

آیا خسیس بودن می تواند نشانه بیماری ذهنی باشد؟

وسواس و صدماتی که به روان خانم ها می زند!

10 راهبرد برای افزایش بهره‌وری مغز

انجام این کارها بعد از شکست عشقی، ممنوع!

با خجالتی بودنمان چه کنیم؟

آیا افراد باهوش، مضطرب‌تر از بقیه هستند؟

اگر خبر بد دارید، یک راست بروید سر اصل مطلب!

کی باید مشاوره برویم؟