آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه ساندویچ گریل خانه داري

طرز تهیه ساندویچ گریل

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه ساندویچ چیکن گریل
مواد لازم برای ساندویچ گریل :

پوست لیمو رنده شده 1 قاشق چایخوری
نعنا تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
سینه مرغ 1 عدد
گوجه فرنگی 4 برش
شکر 1/4 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1/4 پیمانه
نان تست 4 عدد

طرز تهیه ساندویچ گریل :
برای تهیه ساندویچ چیکن گریل، ابتدا تابه را روی حرارت متوسط​​ به بالا قرار دهید. سینه مرغ و پیاز را در تابه تفت دهید.
سس مایونز، آبلیمو، پوست لیمو، فلفل، نعناع و شکر را با هم در کاسه ای کوچک مخلوط نمایید.
نان تست ها را چند دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز (دستگاه تست) قرار دهید تا نان تست ها کمی برشته شوند. (می توانید نان ها را تست نکنید.)
بر روی یک نان کمی از مخلوط سس مایونز بزنید و مرغ، گوجه فرنگی، کاهو را قرار داده و یک نان تست دیگر روی آن بگذارید.
ساندویچ را در یک ظرف مناسب بچینید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیر نارگیل خانگی درست کنید

شام/ نرگسی با قارچ؛ مغذی و سبک

ایده های جذاب پذیرایی برای مهمانی ها

ترفندهایی برای جلوگیری از حشره زدن حبوبات

دستور تهیه دسر بیسکوئیتی

پیشنهادی برای بالا بردن ارزش غذایی قیمه

دسر پاناکوتای زعفرانی؛ در بهار خیلی می چسبه

این سالادها مهمان را کیش و مات می کند

طرز تهیه پای تره و سیب زمینی

فرنی بستنی؛ عصرانه آخر هفته

مهارت زندگی/ فایده جالب انجام دادن کار‌های منزل که نمی‌دانستید

غذای اصلی/ روشی جدید برای پخت تاس کباب

شیرینی ها/ دستوری ساده برای پخت کیک یزدی

چگونه از بوی بد سرویس بهداشتی جلوگیری کنیم؟

طرز تهیه نان کدو حلوایی

لباس مناسب سفر چگونه لباسی است؟

طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

نوشیدنی ها/ طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

املت فلفل سبز و سیب زمینی؛ آخر هفته‌ای پرانرژی داشته باشید

آیا پختن غذا در مایکروویو مضر است؟

راهنمای خرید عطر و ادکلن

سوپ مرغ و برنج خامه ای

غذای ملل/ «پاستای پریماورا»؛ دورگه آمریکایی-ایتالیایی

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی

غذای اصلی/ آموزش پخت خوراک زبان

غذای ملل/ مکزیکی ها چگونه املت درست می کنند؟

غذای اصلی/ دستور تهیه خوراک «چیز برگر»

آموزش تهیه کیک پنیری توت فرنگی

شیرینی ها/ طرز تهیه براونی کدو تنبل

طرز تهیه شیرینی فینگرفودی

غذای اصلی/ دستور تهیه خورشت همراه با مرغ و آلو سیاه

آموزش گلهای کچه ای

آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی

چگونه ادویه کاری خانگی درست کنیم؟

سوپ شیر؛ پیش غذایی که هرگز از مد نمی افتد

غذای ملل/ دستور تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی

این غذای جدید و خوش آب و رنگ را حتما امتحان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه کرم کیک توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش هایی برای افزایش کیفیت و ماندگاری خوراکی ها

غذای اصلی/ خورشتی برای عاشقان چغاله بادام

ناهار/ عطرخوش پستو در کنار لطافت خامه

معجزه و کاربرد روغن گل رز برای زیباتر شدن

رنگ‌های مناسب برای پوست تیره

شیرینی ها/ پای توت فرنگی و ریواس؛ بهاری ترین انتخاب هفته

آموزش تهیه قطاب چیپس پسته؛ جدید و کم هزینه

برای شیک پوش بودن در بارداری چه کنم؟

ایده هایی برای دخترانه شدن اتاق

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

با این ترفندها خوشمزه ترین مرغ را بپزید

با گوجه فرنگی گل رز درست کنید