آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه سالاد میگو و سس برنز خانه داري

طرز تهیه سالاد میگو و سس برنز

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه سالاد میگو و سس برنز
مواد لازم برای سالاد میگو :

میگوی تمیز کرده 200 گرم
نخود فرنگی پخته نصف فنجان
تخم مرغ آبپز 3 عدد
مغز کاهو یا کرفس خرد شده 2 فنجان
گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
سس برنز یک فنجان

طرز تهیه سالاد میگو :
ظرف مناسبی را در نظر می گیریم و مغز کاهو یا کرفس خرد شده را در وسط ظرف قرار می دهیم تا بقیه مواد را روی آن بچینیم. میگوها را کمی در روغن سرخ می کنیم. گوجه فرنگی را خرد می کنیم یا به شکل حلقه ای برش می دهیم.
تخم مرغ های آبپز را نیز چهار قاچ می کنیم. سپس به ترتیب میگوها، گوجه فرنگی، نخود فرنگی و تخم مرغ ها را در ظرف مورد نظر روی کاهو یا کرفس قرار می دهیم. در این مرحله می توانیم سس برنز را روی سالاد بریزیم یا در ظرف مخصوص سس بریزیم و کنار سالاد قرار دهیم.
مواد لازم برای تهیه سس برنز :
کره 50 گرم
خامه 50 گرم
خردل یک قاشق مرباخوری
سرکه یا آب لیمو نصف فنجان
پودر سیر یا سیر کاملاً خرد شده یک قاشق مرباخوری
قارچ کاملاً خرد شده یک فنجان
پودر نعنا خشک یک قاشق سوپخوری
سس مایونز یک قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه سس برنز:
کره را روی حرارت آب کرده و قارچ را کمی در آن تفت می دهیم. سپس سیر را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. نعنا خشک و آب لیمو یا سرکه را روی مخلوط قارچ و سیر می ریزیم و ظرف را از روی حرارت بر می داریم.
سپس سس مایونز، خامه و خردل را با هم مخلوط می‌کنیم و با کمی نمک به مواد قبلی اضافه می کنیم. این سس بسیار خوشمزه است و با انواع گوشت های سفید، به خصوص برای گرفتن بوی ماهی و میگو به مصرف می رسد.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سوپ و آش/ سوپ نخود مدیترانه ای؛ مناسب فصل سرد

بهترین روش‌ها برای نگهداری برنج تازه در خانه

غذای اصلی/ برنج جولاف؛ غذای خوشمزه آفریقایی

میز اردور/ پودینگ لیمو؛ طعمی که نمی گذارد افسرده شوید

پاستایی با شکل و شمایل جدید

غذای ملل/ یک خوراک دریایی هیجان انگیز؛ میگوی ترش

عصرانه/ دسر شیر برنج

شیرینی ها/ کیک تلخ و شیرین قهوه

چگونه سبزیجات را در روغن کنسرو کنیم؟

شیرینی وینی برای بچه دارها

دستور اصیل قرمه سبزی و نکات خوشمزه شدن آن

نکاتی برای تفت دادن و سرخ کردن

طرز تهیه پلو مکزیکی

روش کانتورینگ صورت با استفاده از کانسیلر

سوپ و آش/ دستور تهیه آش کلم ترش

شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی برنجی خانگی

شام/ رولت مرغ با سس پستو؛ مگه خوشمزه تر از این داریم؟!

ازشما/ بفرماید دوستان

چیز برگر را مجلسی آماده کنید

میز اردور/ حلوای لبو؛ گرمابخش شیرین سرمای زمستان

با کوبیده ماهی آشنا هستید؟

میز اردور/ این اسنک خوشمزه را در عرض 7دقیقه درست کنید

میز اردور/ کرم کارامل با پودر کاسترد؛ آسان و خوش طعم

دستور تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو

غذای ملل/ کیش گوشت و بادمجان؛ پیشنهاد فرانسوی

میز اردور/ سالاد سوسیس خانگی را با سیب زمینی سرو کنید

غذای ملل/ فریتاتا؛ کوکوی محبوب اروپایی

ناهار خوشمزه امروز؛ مرغ پرتقالی

نوشیدنی متفاوت امروز؛ تیرامیسو لاته

سوفله شکلات؛ دسری دلچسب برای ناهار امروز

فرزندانمان را در مدرسه ‌‌‌غیرانتفاعی ثبت‌ نام کنیم یا ‌‌‌‌‌دولتی؟

چگونه یک پاستای رژیمی درست کنیم؟

برای همسرتان لقمه ای عاشقانه بپزید

صبحانه‌ای درمانگر با عسل و پرتقال

رازهای کلیدی آشپزی یونانی ها که با آنها کدبانو می شوید

باز هم خوراک ماهیچه با دستور «بوراک سرآشپز»

چطور لکه بنزین یا گازوئیل را از روی لباس پاک کنیم؟

روش ایده آل وصحیح شستن قلم موهای آرایشی

دکوراسیون خانه با رنگ و بوی بهار

برای مهمانی های عید چطور قد بلند به نظر برسم؟

با کودکتان آشپزی کنید

داستان دختر تنبل و دختر سخت کوش

این گل‌های زیبا بیشترین ماندگاری را پس از چیده شدن دارند

ایده هایی جدید برای لاک ناخن

پیشنهادهایی برای خرید کیف عید

با جوش شیرین زیباتر شوید

رازهای مگوی داشتن خانه ای مرتب

اگر چشمان بادامی شکل دارید آن‌ها را به این روش آرایش کنید

قدم هات رو با اطمینان بردار

کدام ریمل مناسب مژه‌های شماست؟