آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای خانه داري

طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای
م‍واد لازم برای شیرینی چنگالی پسته ای :

کره ١٢٥ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد دو و نیم پیمانه
پودر شکر یک پیمانه
روغن مایع ١/٤ پیمانه
پودر نشاسته گندم نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مرباخورى
مغز پسته ریز خرد شده یک پیمانه
شکلات کاکائویى ذوب شده ١٠٠ گرم
پودر پسته براى تزیین

طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای :
فر را روى ١٧٠ درجه سانتى گراد از قبل گرم کنید. سینى فر را با کاغذ روغنى بپوشانید.
کره را به همراه پودر شکر با همزن برقى همزده تا کرم رنگ شده و سبک شود. تخم مرغ را به همراه وانیل شکرى اضافه کرده و هم بزنید. سپس روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید. پسته خرد شده و پودر نشاسته گندم را اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. سپس با کنترل تا حدى که خمیر به دست نچسبد به مواد اضافه کنید تا خمیر لطیفى که به بدست بیاید. از مواد به اندازه گردو کوچکى برداشته و در دست گرد کنید. خمیر فرم داده را در سینى فر با رعایت دو سانت فاصله بچینید.
سپس با چنگال روى خمیر را فرم دهید. سینى را در فرى که از قبل روى ١٧٠ درجه سانتیگراد گرم شده قرار داده و به مدت ١٥ تا ٢٠ دقیقه یا تا زمانى که کف شیرینى تغییر رنگ دهد، بپزید. شیرینى را بعد از پخت به مدت پانزده دقیقه در سینى استراحت دهید تا خنک شود. سپس نصف شیرینى را ابتدا در داخل شکلات بن مارى شده زده و سپس در پودر پسته بزنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه اسموتی آلبالو؛ نوشیدنی جذاب تابستانی

طرز تهیه حلوا سوهانک

پیتزای مرغ شکم پر تابه ای

«هالاو» غذای سنتی سنندج

کوفته نخودچی غذایی پرکالری و مقوی

شش خوراکی طلایی برای یک صبحانه کامل

غذای اصلی/ کوفته بلغور با سیب زمینی

از شما/ بادمجون سرخ کرده

دلمه فلفل دلمه ای

صفر تا صد تهیه کوکو سبزی با تره فرنگی

غذای اصلی/ لونگی بادمجان با رب آلوچه؛ غذای مورد علاقه خانم ها

طرز تهیه خورش نارنگی خوشمزه به صورت تصویری

شیرینی رنگین کمان؛ برای عید غدیر

میز اردور/ ترشی گوجه گیلاسی؛ دورچین لذیذ غذا

میز اردور/ دستور و کاربردهای سس پستو

میز اردور/ شیره خرمای خانگی و نکات مهم تهیه آن

کاپ کیک های دلبرانه برای جشن تولد

موهیتو؛ نوشیدنی تابستانی و دلچسب

غذای اصلی/ آموزش پخت خورشت شش‌انداز بادمجان

بهترین ترفندها برای آسایش و راحتی در آشپزی

دمنوشی جادویی به نام گل سرخ

آشپزی که پنکیک های هنری درست می کند

کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

بهترین و خوشمزه ترین آبگوشت خانگی

آسانترین روش های تشخیص لوازم آرایش تقلبی

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه

آثار هنری چشم‌نواز با چیدمان مواد غذایی

میز اردور/ کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

ایده های گیفت نمدی و سبز برای عید غدیر

صبحانه/ تست بادام و عسل تنوری؛ خوشمزه و مغذی

میز اردور/ دسر شکلاتی فندق و بادام تست

میز اردور/ تست میوه؛ پیشنهاد صبحانه برای کودکان

ایده های خلاقانه برای پر کردن ظروف روی میز

چه رنگ مویی به پوست سبزه میاد؟

از شما/ ناهار امروز پیتزای من

از شما/ آبدوغ خیار

ازشما/ معجون خونگی

ازشما/ آبگوشت خوشمزه

ازشما/ پلو میگو

ازشما/ ناهار من

از شما/ دوستان کیک هام چطورن

ازشما/ نهار خوشمزه ما

از شما/ باستا پیتزایی

ازشما/ شام قرمه سبزی

ازشما/ شام امشبمون

ازشما/ ناهار ما ماکارونی

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ شام من

ازشما/ بفرماییدپنکیک

ازشما/ شام دورهمی