آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای خانه داري

طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای
م‍واد لازم برای شیرینی چنگالی پسته ای :

کره ١٢٥ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد دو و نیم پیمانه
پودر شکر یک پیمانه
روغن مایع ١/٤ پیمانه
پودر نشاسته گندم نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مرباخورى
مغز پسته ریز خرد شده یک پیمانه
شکلات کاکائویى ذوب شده ١٠٠ گرم
پودر پسته براى تزیین

طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای :
فر را روى ١٧٠ درجه سانتى گراد از قبل گرم کنید. سینى فر را با کاغذ روغنى بپوشانید.
کره را به همراه پودر شکر با همزن برقى همزده تا کرم رنگ شده و سبک شود. تخم مرغ را به همراه وانیل شکرى اضافه کرده و هم بزنید. سپس روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید. پسته خرد شده و پودر نشاسته گندم را اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. سپس با کنترل تا حدى که خمیر به دست نچسبد به مواد اضافه کنید تا خمیر لطیفى که به بدست بیاید. از مواد به اندازه گردو کوچکى برداشته و در دست گرد کنید. خمیر فرم داده را در سینى فر با رعایت دو سانت فاصله بچینید.
سپس با چنگال روى خمیر را فرم دهید. سینى را در فرى که از قبل روى ١٧٠ درجه سانتیگراد گرم شده قرار داده و به مدت ١٥ تا ٢٠ دقیقه یا تا زمانى که کف شیرینى تغییر رنگ دهد، بپزید. شیرینى را بعد از پخت به مدت پانزده دقیقه در سینى استراحت دهید تا خنک شود. سپس نصف شیرینى را ابتدا در داخل شکلات بن مارى شده زده و سپس در پودر پسته بزنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سوپ و آش/ سوپ نخود مدیترانه ای؛ مناسب فصل سرد

بهترین روش‌ها برای نگهداری برنج تازه در خانه

غذای اصلی/ برنج جولاف؛ غذای خوشمزه آفریقایی

میز اردور/ پودینگ لیمو؛ طعمی که نمی گذارد افسرده شوید

پاستایی با شکل و شمایل جدید

غذای ملل/ یک خوراک دریایی هیجان انگیز؛ میگوی ترش

عصرانه/ دسر شیر برنج

شیرینی ها/ کیک تلخ و شیرین قهوه

چگونه سبزیجات را در روغن کنسرو کنیم؟

شیرینی وینی برای بچه دارها

دستور اصیل قرمه سبزی و نکات خوشمزه شدن آن

نکاتی برای تفت دادن و سرخ کردن

طرز تهیه پلو مکزیکی

روش کانتورینگ صورت با استفاده از کانسیلر

سوپ و آش/ دستور تهیه آش کلم ترش

شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی برنجی خانگی

شام/ رولت مرغ با سس پستو؛ مگه خوشمزه تر از این داریم؟!

ازشما/ بفرماید دوستان

چیز برگر را مجلسی آماده کنید

میز اردور/ حلوای لبو؛ گرمابخش شیرین سرمای زمستان

با کوبیده ماهی آشنا هستید؟

میز اردور/ این اسنک خوشمزه را در عرض 7دقیقه درست کنید

میز اردور/ کرم کارامل با پودر کاسترد؛ آسان و خوش طعم

دستور تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو

غذای ملل/ کیش گوشت و بادمجان؛ پیشنهاد فرانسوی

میز اردور/ سالاد سوسیس خانگی را با سیب زمینی سرو کنید

غذای ملل/ فریتاتا؛ کوکوی محبوب اروپایی

ناهار خوشمزه امروز؛ مرغ پرتقالی

نوشیدنی متفاوت امروز؛ تیرامیسو لاته

سوفله شکلات؛ دسری دلچسب برای ناهار امروز

فرزندانمان را در مدرسه ‌‌‌غیرانتفاعی ثبت‌ نام کنیم یا ‌‌‌‌‌دولتی؟

چگونه یک پاستای رژیمی درست کنیم؟

برای همسرتان لقمه ای عاشقانه بپزید

صبحانه‌ای درمانگر با عسل و پرتقال

رازهای کلیدی آشپزی یونانی ها که با آنها کدبانو می شوید

باز هم خوراک ماهیچه با دستور «بوراک سرآشپز»

چطور لکه بنزین یا گازوئیل را از روی لباس پاک کنیم؟

روش ایده آل وصحیح شستن قلم موهای آرایشی

دکوراسیون خانه با رنگ و بوی بهار

برای مهمانی های عید چطور قد بلند به نظر برسم؟

با کودکتان آشپزی کنید

داستان دختر تنبل و دختر سخت کوش

این گل‌های زیبا بیشترین ماندگاری را پس از چیده شدن دارند

ایده هایی جدید برای لاک ناخن

پیشنهادهایی برای خرید کیف عید

با جوش شیرین زیباتر شوید

رازهای مگوی داشتن خانه ای مرتب

اگر چشمان بادامی شکل دارید آن‌ها را به این روش آرایش کنید

قدم هات رو با اطمینان بردار

کدام ریمل مناسب مژه‌های شماست؟