آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه سوپ کدو سبز خانه داري

طرز تهیه سوپ کدو سبز

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه سوپ کدو سبز
مواد لازم برای سوپ کدو سبز :

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 3 حبه
کدو سبز خرد شده 1 کیلو
عصاره مرغ 3 پیمانه
آب 1 پیمانه
نان یک و نیم پیمانه
برگ نعنا نصف پیمانه
آبلیمو 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
گشنیز خرد شده نصف پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز 1 عدد

طرز تهیه سوپ کدو سبز:
با شعله ی متوسط رو به بالا و داخل یک قابلمه ی بزرگ روغن زیتون را گرم کنید. پیازها و فلفل های قرمز را اضافه کنید و به مدت 4 الی 5 دقیقه تا وقتی که پیازها نرم شوند تفت بدهید. کدوهای سبز و سیرها را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه ی دیگر تفت بدهید. مقداری نمک برای مزه دار کردن اضافه کنید.
تکه های نان، آب و عصاره ی مرغ را اضافه کنید و بگذارید به جوش بیایند. شغله را کم کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه به آرامی بجوشند.
قابلمه را از روی اجاق بردارید. نعنا و گشنیز را اضافه کنید. با یک همزن برقی یا داخل مخلوط کن سوپ را به حالت پوره دربیاورید تا وقتی که کاملاً صاف شوند.
سوپ را دوباره داخل قابلمه اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را برای مزه دار کردن اضافه کنید.
با قاچ های لیمو و برگ های گشنیز یا نعنا سوپ را تزئین کنید. این سوپ را بسته به میل خودتان می توانید داغ یا سرد سرو کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سوپ و آش/ سوپ نخود مدیترانه ای؛ مناسب فصل سرد

بهترین روش‌ها برای نگهداری برنج تازه در خانه

غذای اصلی/ برنج جولاف؛ غذای خوشمزه آفریقایی

میز اردور/ پودینگ لیمو؛ طعمی که نمی گذارد افسرده شوید

پاستایی با شکل و شمایل جدید

غذای ملل/ یک خوراک دریایی هیجان انگیز؛ میگوی ترش

عصرانه/ دسر شیر برنج

شیرینی ها/ کیک تلخ و شیرین قهوه

چگونه سبزیجات را در روغن کنسرو کنیم؟

شیرینی وینی برای بچه دارها

دستور اصیل قرمه سبزی و نکات خوشمزه شدن آن

نکاتی برای تفت دادن و سرخ کردن

طرز تهیه پلو مکزیکی

روش کانتورینگ صورت با استفاده از کانسیلر

سوپ و آش/ دستور تهیه آش کلم ترش

شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی برنجی خانگی

شام/ رولت مرغ با سس پستو؛ مگه خوشمزه تر از این داریم؟!

ازشما/ بفرماید دوستان

چیز برگر را مجلسی آماده کنید

میز اردور/ حلوای لبو؛ گرمابخش شیرین سرمای زمستان

با کوبیده ماهی آشنا هستید؟

میز اردور/ این اسنک خوشمزه را در عرض 7دقیقه درست کنید

میز اردور/ کرم کارامل با پودر کاسترد؛ آسان و خوش طعم

دستور تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو

غذای ملل/ کیش گوشت و بادمجان؛ پیشنهاد فرانسوی

میز اردور/ سالاد سوسیس خانگی را با سیب زمینی سرو کنید

غذای ملل/ فریتاتا؛ کوکوی محبوب اروپایی

ناهار خوشمزه امروز؛ مرغ پرتقالی

نوشیدنی متفاوت امروز؛ تیرامیسو لاته

سوفله شکلات؛ دسری دلچسب برای ناهار امروز

فرزندانمان را در مدرسه ‌‌‌غیرانتفاعی ثبت‌ نام کنیم یا ‌‌‌‌‌دولتی؟

چگونه یک پاستای رژیمی درست کنیم؟

برای همسرتان لقمه ای عاشقانه بپزید

صبحانه‌ای درمانگر با عسل و پرتقال

رازهای کلیدی آشپزی یونانی ها که با آنها کدبانو می شوید

باز هم خوراک ماهیچه با دستور «بوراک سرآشپز»

چطور لکه بنزین یا گازوئیل را از روی لباس پاک کنیم؟

روش ایده آل وصحیح شستن قلم موهای آرایشی

دکوراسیون خانه با رنگ و بوی بهار

برای مهمانی های عید چطور قد بلند به نظر برسم؟

با کودکتان آشپزی کنید

داستان دختر تنبل و دختر سخت کوش

این گل‌های زیبا بیشترین ماندگاری را پس از چیده شدن دارند

ایده هایی جدید برای لاک ناخن

پیشنهادهایی برای خرید کیف عید

با جوش شیرین زیباتر شوید

رازهای مگوی داشتن خانه ای مرتب

اگر چشمان بادامی شکل دارید آن‌ها را به این روش آرایش کنید

قدم هات رو با اطمینان بردار

کدام ریمل مناسب مژه‌های شماست؟