آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه سوپ کدو سبز خانه داري

طرز تهیه سوپ کدو سبز

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه سوپ کدو سبز
مواد لازم برای سوپ کدو سبز :

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 3 حبه
کدو سبز خرد شده 1 کیلو
عصاره مرغ 3 پیمانه
آب 1 پیمانه
نان یک و نیم پیمانه
برگ نعنا نصف پیمانه
آبلیمو 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
گشنیز خرد شده نصف پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز 1 عدد

طرز تهیه سوپ کدو سبز:
با شعله ی متوسط رو به بالا و داخل یک قابلمه ی بزرگ روغن زیتون را گرم کنید. پیازها و فلفل های قرمز را اضافه کنید و به مدت 4 الی 5 دقیقه تا وقتی که پیازها نرم شوند تفت بدهید. کدوهای سبز و سیرها را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه ی دیگر تفت بدهید. مقداری نمک برای مزه دار کردن اضافه کنید.
تکه های نان، آب و عصاره ی مرغ را اضافه کنید و بگذارید به جوش بیایند. شغله را کم کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه به آرامی بجوشند.
قابلمه را از روی اجاق بردارید. نعنا و گشنیز را اضافه کنید. با یک همزن برقی یا داخل مخلوط کن سوپ را به حالت پوره دربیاورید تا وقتی که کاملاً صاف شوند.
سوپ را دوباره داخل قابلمه اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را برای مزه دار کردن اضافه کنید.
با قاچ های لیمو و برگ های گشنیز یا نعنا سوپ را تزئین کنید. این سوپ را بسته به میل خودتان می توانید داغ یا سرد سرو کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ آموزش پخت خوراک زبان

غذای ملل/ مکزیکی ها چگونه املت درست می کنند؟

غذای اصلی/ دستور تهیه خوراک «چیز برگر»

آموزش تهیه کیک پنیری توت فرنگی

شیرینی ها/ طرز تهیه براونی کدو تنبل

طرز تهیه شیرینی فینگرفودی

غذای اصلی/ دستور تهیه خورشت همراه با مرغ و آلو سیاه

آموزش گلهای کچه ای

آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی

چگونه ادویه کاری خانگی درست کنیم؟

سوپ شیر؛ پیش غذایی که هرگز از مد نمی افتد

غذای ملل/ دستور تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی

این غذای جدید و خوش آب و رنگ را حتما امتحان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه کرم کیک توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش هایی برای افزایش کیفیت و ماندگاری خوراکی ها

غذای اصلی/ خورشتی برای عاشقان چغاله بادام

ناهار/ عطرخوش پستو در کنار لطافت خامه

معجزه و کاربرد روغن گل رز برای زیباتر شدن

رنگ‌های مناسب برای پوست تیره

شیرینی ها/ پای توت فرنگی و ریواس؛ بهاری ترین انتخاب هفته

آموزش تهیه قطاب چیپس پسته؛ جدید و کم هزینه

برای شیک پوش بودن در بارداری چه کنم؟

ایده هایی برای دخترانه شدن اتاق

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

با این ترفندها خوشمزه ترین مرغ را بپزید

با گوجه فرنگی گل رز درست کنید

غذای ملل/ یک وعده غذای ایتالیایی ساده با دسر

سفره آرایی/ ایده هایی تزئین غذای کودک

صبحانه/ خلاقیتی جدید با تخم مرغ

دستور تهیه شربتی که با بیماری گوارشی مبارزه می کند

بهترین لباس هایی که در سفرهای بهاری باید به همراه داشته باشید

خوشمزه ترین و سالم ترین صبحانه ها برای کودکان

مربای هویج؛ همان خوشمزه همیشگی

خمیر ایتالیایی برای درست کردن عروسک

زیباترین سالادهای بهاری برای جشن ها و مهمانی ها

غذای اصلی/ خوراک مرغ را متنوع تر از همیشه بپزید

نوشیدنی ها/ آب سیب بخورید تا زیبا و جوان بمانید

تزئین جذاب یک مدل سالاد برای مهمانی و تولد

میز اردور/ لبو با سس ماست؛ خوش رنگ و اشتهاآور

نوشیدنی ها/ هات چاکلت؛ پیشنهاد شب های خنک بهاری

طرز تهیه خاگینه ماستی برای یک صبحانه یا عصرانه کامل

شام/ سالاد مرغ را به سبک آسیایی کامل و مغذی میل کنید

با «شوکوبیس» قلب کودکان را تسخیر کنید

میز اردور/ ژله توت فرنگی ژاپنی؛ شفاف و شیک

میز اردور/ کرم کافی میکس؛ دسر لاکچری

سوپ و آش/ آش هفت ترشی؛ غذای محبوب مازندرانی

دستور تهیه ساده ترین کوکی خانگی

میز اردور/ طرز تهیه «ژله ویترینی»

عصرانه/ دستور تهیه ستده ترین کوکی خانگی

آموزش طبخ بادمجان شکم پر