سالاد بادمجان کبابی و نخود
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - برترین ها / سالاد بادمجان کبابی و نخود از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این سالاد ترکیبی از طعم حمص (هوموس) و باباقانوش را با ظاهر سالاد دارد. سس سالاد را می توانید به همراه سایر غذاهای کبابی هم میل کنید.
مواد لازم:
آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری ارده: 2 قاشق غذاخوری آب : 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری سیر: 1 حبه نمک: به میزان لازم فلفل سیاه: به میزان لازم بادمجان: 1 عدد متوسط فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد پیازچه: 2 عدد نخود: 550 گرم
طرز تهیه:
1- برای تهیه ی سس سالاد، آبلیمو، ارده، آب، روغن زیتون و سیر خرد شده را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
2- گریل فر را روشن کرده و بادمجان ها را در آن برای حدود 3 دقیقه از هر طرف کبابی کنید. آن ها را از گریل خارج کنید و از وسط نصف کنید.
3- بادمجان ها را به همراه چند قاشق سس در کاسه ای ریخته و کنار بگذارید تا خنک شوند.
4- فلفل دلمه ای، پیازچه، نخود پخته و بقیه سس را اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
5- به سالاد کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد بادمجان کبابی و نخود:
1 - سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
2 - بادمجان ها را به شکل حلقه هایی با پهنای یک و نیم سانتی متر برش دهید.
3 - فلفل دلمه ای را خرد کنید.
4 - پیازچه را حلقه حلقه کنید.
5 - از نخود پخته استفاده کنید. قبل از استفاده آن را آبکش کرده و خشک کنید.
-
دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۹:۲۰
-
۱۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1190394/