آریا بانو

آخرين مطالب

علایم و درمان سندرم مسئله با پدر یا ددی ایشو خانواده

علایم و درمان سندرم مسئله با پدر یا ددی ایشو
  بزرگنمايي:

آریا بانو - سندرم مسئله با پدر و اثرات آن بر روابط عاطفی دختران
ارتباط والدین با کودکان، می تواند در سرنوشت و زندگی کودکان تأثیر بسیار زیادی بگذارد. دختر ها، در اکثر مواقع به پدر خود وابسته هستند و در موارد کمتری مشاهده شده است که دختران وابستگی بیشتری به مادر خود داشته باشند. در نتیجه، اگر پدر نتواند ارتباط صحیح و مناسبی با دختر خود داشته باشد، نتیجه می تواند ایجاد سندرم مسئله با پدر باشد. در ادامه ی مطلب، با ما همراه باشید تا بیشتر در مورد این سندروم بدانید.
سندرم مسئله با پدر چیست؟

آریا بانو

سندرم، به معنای نشانه هایی از وجود یک اختلال است که به آن نشانگان نیز می گویند. نشانگان یا سندرم مسئله با پدر، یک اختلال روانی و شخصیتی است و به صورت اکتسابی به دست می آید. تحقیقات نشان می دهند که این سندرم بیشتر در کودکان ایجاد می شود. این سندرم، در پسران نیز مشاهده می شود، اما تعداد موارد دیده شده ی این سندرم در دختران بسیار بیشتر است و به همین دلیل، نام این سندرم، سندرم مسئله با پدر است.
هنگامی که دختران، از نظر عاطفی از سوی پدر خودشان تأمین نشوند، ممکن است دچار سندرم مسئله با پدر بشوند. در برخی موارد مشاهده شده است که آزار دیدن دختران توسط پدرانشان در کودکی می تواند باعث ایجاد شدن این سندرم در آنها شود.
به طور کلی، هر موردی که باعث جدا شدن دختر از پدرش شود و یا اینکه دختر را با کمبود محبت از سوی پدر مواجه کند، می تواند باعث ایجاد شدن سندرم مسئله با پدر شود. 
دختران، از نظر عاطفی در همان دوران کودکی به محبت و توجه پدر خود نیاز دارند. در صورتی که این محبت به اندازه نباشد یا اصلا وجود نداشته باشد، دختر دچار مشکلات عاطفی خواهد شد. این مشکلات، باعث ایجاد یک خلأ می شود که می تواند باعث ایجاد سندرم مسئله با پدر شود.
سندرم مسئله با پدر چه نشانه هایی دارد؟

آریا بانو

سندروم مسئله با پدر می تواند نشانه هایی را به همراه داشته باشد که حتی فرد مبتلا به این سندرم نیز می تواند آنها را شناسایی کند و به بیماری خود پی ببرد. در ادامه ی این مطلب، به معرفی و بررسی برخی از نشانه های سندرم مسئله با پدر خواهیم پرداخت.
خود زنی
دخترانی که به سندرم مسئله پدر مبتلا هستند، ممکن است که دست به خود آزاری بزنند و به خودشان صدمه وارد کنند. این حالت هنگامی رخ می دهد که دختر احساس می کند مقصر اینکه پدرش به او توجه نکرده است، خودش است و باید برای آن تنبیه شود. البته دلایل متعدد دیگری نیز وجود دارد که می تواند باعث انجام شدن این عمل توسط زن مبتلا به سندرم مسئله با پدر شود.
بی احساس بودن نسبت به مردان و دور شدن از آنها
در برخی از موارد، ممکن است که مشکل روانی سندرم مسئله با پدر، باعث شود که دختران و زنان مبتلا به آن، احساس کنند که مردان موجودات بی عاطفه ای هستند و نمی توان به آنها اعتماد کرد. در نتیجه، زنان و دختران بیمار از مردان فاصله می گیرند و تا جایی که می توانند، با آنها ارتباط برقرار نمی کنند. البته این نشانه در برخی از افراد مشاهده می شود و در سایر افراد مبتلا به سندرم مسئله با پدر وجود ندارد.
تمایل به روابط جنسی
یکی از نشانه های رایج سندرم مسئله با پدر، تمایل بیش از اندازه دختران و زنان به داشتن روابط جنسی است. این زنان، نیاز به روابط عاطفی را احساس نمی کنند و تنها به دنبال این هستند که رابطه جنسی داشته باشند.
این نشانه، می تواند بسیار خطرناک باشد و در صورت مشاهده، باید کنترل شده و از بروز آن پیشگیری شود.
عصبانیت
یکی از نشانه های سندرم مسئله با پدر، عصبانیت و خشم افراد مبتلا به این سندرم است. افراد مبتلا به این سندرم، در شرایط تنش زا نمی توانند خودشان را کنترل کنند و به سرعت خشمگین می شوند. آنها به خاطر بی توجهی که از طرف پدر خود داشته اند، بسیار احساس اندوه می کنند و نمی توانند با مسائل اطراف به درستی برخورد کنند، در نتیجه زود خشمگین می شوند و رفتار های پرخاشگرانه از خود نشان می دهند.
اعتماد به نفس پایین
افرادی که به سندرم مسئله با پدر مبتلا هستند، عزت نفس پایینی دارند و مراقب رفتار های هر چند جزئی خود هستند. این افراد، به دلیل اینکه در دوران کودکی و یا نوجوانی از محبت پدر برخوردار نشده اند، احساس پوچی و افسردگی می کنند و اعتماد به نفس پایینی دارند.
در برخی از موارد مشاهده شده، اعتماد به نفس افراد مبتلا به سندرم مسئله با پدر به اندازه ای پایین است که برای انجام کار های مختلف، احساس می کنند که نیاز به اجازه و تأیید دیگران دارند. این افراد، احساس می کنند که بدون کمک دیگران نمی توانند هیچ کاری انجام دهند.
روابط ناپایدار با مردان
یکی از نشانه های سندرم مسئله با پدر، این است که زنان و دختران بیمار، نمی توانند روابط سالمی را با مردان داشته باشند یا اینکه نمی توانند مراحل ایجاد یک رابطه را به ترتیب درست آن انجام دهند. در نتیجه، روابط این دختران و زنان ناپایدار است و کمتر پیش می آید که زنان و دختران مبتلا به سندرم مسئله با پدر بتوانند یک رابطه درست را شکل دهند.
راه های پیشگیری و درمان سندرم مسئله با پدر

آریا بانو

همانطور که پیش تر به آن اشاره کردیم، علت ایجاد این سندروم، بی توجهی عاطفی پدران به دختران است. در نتیجه، والدین می توانند با تغییر خودشان و توجه کردن به فرزندشان، از بروز چنین اختلالاتی خودداری کنند. 
والدین، وظیفه دارند که به فرزندان خودشان عشق بورزند و آنها را تشویق به انجام کار های مختلف کنند. برخی از والدین، این تفکر اشتباه را دارند که توجه به فرزند باعث می شود که آنها نتوانند در آینده از خودشان محافظت کنند و در جامعه زندگی کنند. این تصور، از پایه اشتباه است و باعث می شود کودک احساس طرد شدن کند و یا حتی در موارد شدید تر، دچار سندرم مسئله با پدر شود. 
هنگامی که دختران مبتلا به سندرم مسئله با پدر،بزرگ و بزرگ تر می شوند، آرام آرام درک می کنند که چگونه روابط مناسب تری داشته باشند و می توانند با مردان ارتباط برقرار کنند. اما ممکن است در برخی از موارد، شدت این مشکل روانی آنقدر زیاد باشد که فرد بیمار نتواند به حالت عادی برگردد.
یکی از بهترین راه ها برای درمان سندرم مسئله با پدر، روان درمانی است. در این روش درمانی، تلاش می شود که به دختر یا زن بیمار، القا شود که مقصر بی توجهی های پدرش به او، خودش نیست، بلکه پدرش است که مقصر است. در این حالت، دختر احساس اعتماد به نفس بیشتری خواهد کرد و ارزش خود را درک می کند. این حالت، باعث می شود که نشانه های سندرم مسئله با پدر به تدریج کاهش پیدا کنند، و فرد بیمار بتواند روابط سالم تری را داشته باشد و از مردان دوری نکند.
جمع بندی مطالب و سخن پایان
سندرم مسئله با پدر، یکی از سندرم هایی است که می توان اثر آن را کم کرد و یا حتی در مواردی، آن را درمان کرد. وظیفه افراد جامعه در مقابل افراد مبتلا به سندرم مسئله با پدر، این است که راه درست را به آنها نشان دهند و از احساسات و اعتماد آنها، سوء استفاده نکنند و باعث طرد شدن آنها نشوند.
گرداوری: بخش کودکان بیتوته

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1185434/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هنرمندی که فریاد زاینده‌ رود را به گوش مسئولان می‌رساند!

آهنگ احساسی «دلَکم» از محسن یگانه

بیوه شدن دختر 23 ساله در شب عروسیش

سیل شدید در برزیل؛ بیش از 70 نفر مفقود شدند

لحظه سقوط بانوی طبیعت‌گرد از آبشار لوه گلستان

نماینده مجلس: الان در ترکیه به طور متوسط هر مرد با 15 زن شریک جنسی است و بعضی تا 50 زن

مراسم تشییع پیکر شهید «جلال اعتماد» شهید مرزبانی در کردستان

افزایش 68 درصدی کشف کالای قاچاق در سال 1402

تا به حال یونولیت بُری را دیده اید؟

استوری/ آقاجان کاش میشد برگردی

شوک الکتریکی برای ماهیگیری!

تبلیغات جذاب آیفون 15به صورت چند بُعدی

ویدئو تبلیغاتی جالب از رونمایی ویندوز 1.0 در سال 1986

ضرب المثل/ اجاقش کور است

حقایقی که باید بدانید!

ثبت زندگی سلاطین کوهستان در ارتفاعات برفی سوادکوه

فوران دود و خاکستر از کوه آتشفشان اندونزی

Astypalaia؛ غربی ترین جزیره مجمع الجزایر یونان است

طرز تهیه پسرخاله‌ی سالادشیرازی!

آموزش بستنی زعفرانی بدون ثعلب عالی و خوشمزه

آشنایی با چگونگی اصلاح مزاج

5 روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان

زمینه های شکل گیری بیماری سلیاک

نماهنگ دختران ایران

چین برای اولین بار کاوشگری به نیمه تاریک ماه فرستاد

یک روز گذشت!

پیشنهاد عجیب تیم مطرح انگلیسی برای جذب ستاره آفریقایی

لینه‌کر: هالند با گواردیولا دعوا داشت نه داور!

سرنوشت پاریس و دورتموند در دست داور ایتالیایی

بکام: پس از ترک منچستر تا 2 سال نتوانستم بازی‌ها را تماشا کنم

الساندرو دل‌پیرو و شوخی با لهجه جیمی کرگر

گل تماشایی فرانچسکو توتی به یوونتوس

اقدام بشردوستانه سرمربی ملوان در انزلی

اقدام عجیب درویش برای تمدید قرارداد پرسپولیسی‌ها

پرافتخارترین بازیکن رئال در تاریخ لالیگا کیست؟

جریمه 2 میلیارد تومانی ویسی به دلیل مصاحبه غیرفنی

چه پولدار چه بی پول باهاش ازدواج می کنم!

عمو مسعود باشکوه بدرقه شد

یاد بگیریم از گذشتمون حرفی نزنیم

تصاویری دیده‌نشده از فتحعلی اویسی پس از 14 سال

نماهنگ مازندرانی «ننا» با صدای استاد ابوالحسن خوشرو

آسم در 13 درصد ایرانی‌ها

تصاویری از تشییع پیکر شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس پس از 41 سال

مهارت زندگی/ 7 چیزی که فقط بعضی از افراد درک میکنند

علاقه جالبِ چند گربه به ذرت

به این گیاه دست نزنید

یکی از دیدنی ترین و پربازدیدترین مکان های اندونزی

خر قطع پا شده با کمک دو چرخ راه رفت

چیکن پارمزان را امتحان کنید

خواندن داستانی شنیدنی از مولوی