آریا بانو

آخرين مطالب

چیکن کوردن بلو؛ پیش غذای لذیذ و لاکچری برای مهمانی‌ها خانه داري

چیکن کوردن بلو؛ پیش غذای لذیذ و لاکچری برای مهمانی‌ها
  بزرگنمايي:

آریا بانو - پانا / این غذا که ترکیبی از مرغ آغشته به پنیر و ژامبون یا کالباس است، در دل خود طعم‌های متفاوت و دلنشینی را پنهان کرده است.
برای طرز تهیه چیکن کوردن بلو، سینه مرغ را به صورت نازک برش می زنیم و با نمک و فلفل مزه دار می کنیم، سپس یک ورقه ژامبون و پنیر ورقه ای روی سینه مرغ قرار می دهیم و با کمک سلفون رول می کنیم. بسته رول شده را درون یخچال گذاشته تا استراحت کند. چیکن کوردن بلو با آغشته کردن به آرد، تخم‌مرغ و پودر سوخاری و در نهایت سرخ کردن در روغن داغ تهیه می‌شود. این دستور پخت، مرغی آبدار با پوسته‌ای ترد و طعمی لذیذ از پنیر ذوب شده را ارائه می‌دهد.
مواد لازم
تخم مرغ2 عدد
آرد سفید1 پیمانه

پودر سوخاری1٫5 پیمانه
ژامبون یا کالباس به میزان لازم
پنیر ورقه‌ای به میزان لازم
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه چیکن کوردن بلو 
مرحله 1: برش دادن سینه مرغ
ابتدا، سینه مرغ را با دقت و مهارت خاصی به صورت افقی برش دهید تا به دو قسمت نازک تبدیل شود. این کار را به گونه‌ای انجام دهید که هر دو تکه مرغ حدوداً با ضخامت یکسانی بریده شوند تا در زمان پخت، گرما به طور یکنواخت به آن‌ها نفوذ کند.
مرحله 2: کوبیدن مرغ
پس از برش دادن، هر تکه مرغ را بین دو لایه نایلون قرار داده و با استفاده از بیفتک‌کوب، آن‌ها را به آرامی بکوبید. این فرآیند به نازک و پهن شدن بیشتر مرغ‌ها کمک می‌کند و بافت نهایی غذا را بهبود می‌بخشد.
مرحله 3: ادویه مرغ
بعد از نازک کردن مرغ‌ها، هر دو طرف آن‌ها را با نمک و فلفل به خوبی مزه دار کنید. این ادویه‌زنی برای افزودن طعم و مزه به گوشت قبل از پخت ضروری است.
مرحله 4: لایه‌بندی مواد
یک ورق سلفون روی سطح کارتان پهن کنید و یک تکه مرغ را روی آن قرار دهید، سپس یک برش ژامبون یا کالباس و پنیر را روی مرغ بچینید. این ترکیبات را به دقت و با مهارت رول کنید تا شکل مناسبی به خود بگیرند.
مرحله 5: بسته‌بندی و استراحت در یخچال
پس از رول کردن مرغ‌ها، آن‌ها را با سلفون به خوبی بپیچید و مانند یک آب‌نبات در دو طرف محکم کنید. این بسته‌ها را برای حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا فرم بگیرند و آماده پخت شوند.
مرحله 6: آماده‌سازی برای پوشش دادن
پس از استراحت در یخچال، مرغ‌ها را از سلفون خارج کرده، ابتدا در آرد، سپس در تخم‌مرغ زده شده و در نهایت در پودر سوخاری بغلطانید. این لایه‌بندی به ایجاد یک پوسته ترد و خوشمزه در بیرون مرغ کمک می‌کند.
مرحله 7: سرخ کردن
در یک تابه با روغن کافی، مرغ‌های آماده شده را از هر طرف تا زمانی که طلایی و پخته شوند، سرخ کنید. دمای روغن باید به گونه‌ای تنظیم شود که مرغ به آرامی پخته و پوسته‌ای ترد به دست آید.
مرحله 8: برش زدن و سرو
پس از پخت، مرغ‌ها را از تابه خارج کرده و اجازه دهید برای چند دقیقه خنک شوند، سپس آن‌ها را به آرامی برش دهید تا لایه‌های درونی نمایان شود. این برش زدن نه تنها زیبایی غذا را دوچندان می‌کند بلکه نشان دهنده مهارت و دقت شما در آشپزی است.
مرحله 9: تزئین و نهایی کردن
مرغ‌های سرخ شده را در بشقاب سرو قرار دهید و با سیب زمینی تنوری یا سالاد فصل تزئین کنید. این ترکیب، تجربه‌ای لذت‌بخش و کامل از یک وعده غذایی را برای شما و عزیزانتان فراهم می‌آورد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1179333/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موسیقی بی کلام امشب را با ساز گیتار بشنوید

زندگی بزرگان/ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر

وای به حال روزی که ...

طرز تهیه ترشی گوجه‌ سبز؛ طعمی جدید و جذاب

عوارض قرص و پودرهای لاغری و چاقی

زود عصبی می شوم و دست خودم نیست

ادعای تازه مسئولان وزارت کشور درباره کاهش طلاق

شرکت SpaceX از لباس فضانوردی جدید خود رونمایی کرد

بنشین! مرو!

شب ماند و او دیگر نیامد

مقایسه مورینیو و ده‌روسی از زبان آزمون

سردار آزمون از آینده فوتبالی‌اش می‌گوید!

غایبان هوادار مقابل پرسپولیس مشخص شدند

شوت سنگین ریرسون از کنار دروازه پاری سن ژرمن به بیرون رفت

واکنش تند به پیشنهاد حذف سپاهان از فوتبال ایران

پاری سن ژرمن 0-0 دورتموند؛ نیمه اول

محمود گبرلو: حذف سریال «حشاشین» توسط ساترا سنجیده بود

چهره ها/ استایل سنتی بازیگر جوان «زخم‌کاری 1»

برشی از فیلم «مهمانخانه ماه نو» با بازی لاله مرزبان

ترانه شنیدنی «جانا» با صدای گروه ایهام

اجرای زنده آهنگ «شلیک» با صدای روزبه بمانی

برنامه‌ی وزیر آموزش و پرورش برای اصلاح اساسنامه صندوق ذخیره فرهنگیان

پشیمانی مردی که بعد از قتل همسرش قصد خودسوزی داشت

کشیدن قطار توسط ورزشکار روس

تصاویری از سیل هولناک در مکه

نماهنگ «مثل ستاره‌» با نوای حاج عبدالرضا هلالی

توصیه‌ای مهم به والدین دارای فرزند مبتلا به تشنج

عوامل موثر در بروز آرتروز زانو

یک بازی کودکانه با توپ در خانه

دیگر نیازی به نمونه خون نیست/ ابداع فناوری سنجش اکسیژن در تنفس

کتاب «کاربردهای مطالعات فرهنگی» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود

دکلمه خوانی زیبا با صدای خسرو شکیبایی

رونمایی بارسا از مرکز تجاری لاکچری آبی‌اناری

برتری حریف بعدی پرسپولیس برابر تیم ملی جوانان

گل‌ها و مهار‌های برتر هفته سی‌‌و‌ششم لیگ برتر انگلیس

هشدار پرتغال به رقبا؛ ما رونالدو را داریم

مهاجم مغضوب لیورپولی‌ها در بارسلونا

گزارش مراسم تجلیل از قهرمانان ورزشی با حضور رئیس جمهور

ستاره چلسی 10 روز بعد از جراحی برگشت

تئاتر سرمربی پرتغالی؛ همه به من توجه کنید

مانوئل نویر: از رئال مادرید نمی‌ترسم

شکایت پرسپولیس از استوری جنجالی مدافع سپاهان

جنیفر لوپز ثابت کرد سن برای او فقط یک عدد است!

تیزر فیلم اکشن و رزمی «تاوان»؛ محصول مشترک ایران و فنلاند

تغییر چهره دختربچه سریال «متشکرم» بعد از 17 سال

ماجرای فیلم نیمه‌کاره جهان پهلوان تختی

فراستی با بولدوزر از روی «مست عشق» رد شد!

پاسخ المیرا شریفی مقدم به مجری معاند درباره تروریست واقعی

چهره ها/ بازیگری که به هیچ وجه قصد پیرشدن ندارد!

آسپرین در دوران بارداری مفید است؟