آریا بانو

آخرين مطالب

باقلوای دروغین؛ شیرینی خاص و به یادماندنی برای مهمانی خانه داري

باقلوای دروغین؛ شیرینی خاص و به یادماندنی برای مهمانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / برای طرز تهیه باقلوا دروغین، کره، روغن مایع، شیر، آرد، بکینگ پودر و گردو را با هم ترکیب کنید. خمیر حاصل را در یک سینی چرب شده پهن کرده، سپس برش داده و پس از پخت، با شربتی از آب، شکر و آب لیمو ترش نرم و مرطوب کنید. این دستور ساده اما فوق‌العاده، باقلوایی با بافتی نرم و طعمی بی‌نظیر به شما می‌دهد که می‌تواند در هر مهمانی، ستاره سفره شما باشد.
مواد لازم
گردو1 لیو‌ان
بکینگ پودر1 بسته (2/5 قاشق چای‌خوری)
آرد4 لیوان

کره125 گرم
روغن مایع1 لیوان
شیر1 لیوان
مواد لازم شربت
شکر3 و نیم لیوان
آب لیمو ترش چند قطره
آب3 لیوان
طرز تهیه باقلوا دروغین
مرحله 1: آماده‌سازی خمیر
ابتدا، درون یک کاسه بزرگ، کره نرم شده را با روغن مایع و شیر مخلوط کنید، سپس به تدریج آرد و بکینگ پودر را اضافه نمایید و با دستان خود خوب ورز دهید. توجه داشته باشید که آرد را به آرامی و در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید تا خمیری با بافتی نرم و لطیف، مشابه با خمیر شیرینی، به دست آید. این مرحله بسیار مهم است چرا که بافت خمیر تأثیر زیادی بر نتیجه نهایی دارد.
مرحله 2: افزودن گردو
پس از آنکه خمیر به بافت دلخواه رسید، گردوهای درشت خرد شده را به خمیر اضافه کنید و دوباره آن را ورز دهید تا گردوها به طور یکنواخت در سراسر خمیر پخش شوند. این افزودنی، طعم و بافتی جذاب به باقلوا می‌بخشد.
مرحله 3: قرار دادن خمیر در سینی
خمیر آماده شده را درون یک سینی فر یا ظرف پیرکس متوسط یا بزرگ که از قبل چرب شده است، قرار دهید. با دستان خود خمیر را فشار دهید و آن را به صورت یکنواخت در کل سطح سینی پهن کنید، سپس می‌توانید خمیر را به صورت لوزی برش بزنید.
مرحله 4: تزئین و پخت
اگر تمایل دارید، می‌توانید روی خمیر برش خورده، انواع مغزیجات را بچینید تا ظاهری زیباتر و طعمی غنی‌تر داشته باشد. پس از تزئین، سینی را در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده است، قرار دهید و اجازه دهید باقلوا برای حدود 45 دقیقه بپزد یا تا زمانی که رویه آن طلایی و برشته شود.
مرحله 5: تهیه شربت
در حین پخت باقلوا، شربت را آماده کنید. آب و شکر را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. به محض اینکه مخلوط به جوش آمد، چند قطره آب لیمو ترش اضافه کنید و اجازه دهید برای حدود 15 دقیقه بجوشد تا شربت کمی غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا به دمای ولرم برسد.
مرحله 6: ریختن شربت روی باقلوا
پس از اینکه باقلوا پخته و کمی خنک شد، شربت ولرم را به آرامی و به طور یکنواخت روی سطح باقلوا بریزید. این کار باعث می‌شود شربت به خوبی در تمام لایه‌ها نفوذ کند و باقلوا طعمی دلپذیر و بافتی مطلوب پیدا کند.
مرحله 7: استراحت و جذب شربت
اجازه دهید باقلوا پس از ریختن شربت، برای مدتی استراحت کند تا شربت به طور کامل جذب شود. این زمان استراحت، باعث می‌شود شیرینی نهایی، بافتی نرم‌تر و طعمی متعادل‌تر داشته باشد.
مرحله 8: سرو باقلوا
پس از اینکه باقلوا شربت را به خود جذب کرد و به دمای اتاق رسید، آماده سرو است. شما می‌توانید آن را به تکه‌های کوچکتر برش دهید و در ظرف سرو زیبایی چیده و به همراه چای یا قهوه به میهمانان خود عرضه کنید. این دسر سنتی و خوشمزه، قطعا هر میهمانی را به یادماندنی تر می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1179332/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف رفتار جالب یک اورانگوتان در مواجهه با زخم

دره مرگ نمرده بود،خوابیده بود

ژابی باعث اخراج بارسا از گلدان یک چمپیونزلیگ

2 ستاره ایرانی در فینال لیگ قهرمانان

نه به مسی، بازی در اروپا برای یک فصل دیگر

لیست تیم‌های یورو 26 نفره شد

حمایت ماهینی از کاپیتان پرسپولیس

سریال بردهای الهلال در لیگ عربستان

ژاوی اولین نیروی تابستانی بارسا را اعلام کرد

وقتی هیچ جوره قرار نیست چیزی بفهمی

ویژه برنامه‌های شبکه دو به مناسبت سالروز شهادت امام صادق (ع)

مادرانه های احساسی شبنم قلی خانی بازیگر مریم مقدس برای دخترش شانا

عکس بهاری مائده زخم کاری / تغییر چهره سارا حاتمی بازیگر جوان بعد از سه سال

استایل شیک و بهاری سوگل طهماسبی بازیگر سریال عشق کوفی در کنسرت مصطفی راغب

آهنگ «من زورم نمیرسه» از رضا ملک زاده

جزئیاتی از پنجمین آتش‌سوزی در شهرک امامزاده ابراهیم شفت

انتقال آذوقه با طناب به عشایر آبدانانی

ترفندی جالب و عجیب روی تخم‌مرغ

استیک مرغ یک غذای رژیمی خوشمزه

علت بدن درد بعد از ورزش!

یک وسیله که لازم داری رو ساده درست کن

بارسا کنار کشید، والورده جدید در راه رئال

عربستانی‌ها آماده می‌شوند؛ آتش‌بازی در تابستان

حسرت تن‌هاخ؛ با او یونایتد تیم دیگری می‌شد

پالایش نفت اصفهان به لیگ برتر فوتسال صعود کرد

صعود نوشاد عالمیان به جدول اصلی مسابقات عربستان

نوراللهی قهرمانی را از فینالیست آسیا می‌گیرد

عکس العمل حامدآهنگی وقتی داف می بیند

چهره ها/ وقتی محسن کیایی با موتور از صحنه صداتو فرار میکند!

واکنش نجم الدین شریعتی در مواجه با سنگ قبری به اسم خودش

استاندار همدان با همسر و فرزندان شهید شناسائی شده رنجنوش دیدار کرد

محمدرضا پهلوی و همسرش ثریا اسفندیاری در مراسم افتتاح آرامگاه ابوعلی سینا/ تصاویر

اجرای بخش‌هایی از قطعه «پرواز» با سه تار حمید متبسم و تنبک مجید خلج

جاری‌ شدن سیل در جادۀ معدن طبس

پیکر مطهر 2 شهید گمنام در مسجد جمکران آرام گرفت

ماجرای ویدئوی وایرال شده عروس 14 ساله چه بود؟

آب‌گرفتگی خیابان‌های زابل در پی بارندگی‌های امروز

حمید معصومی‌نژاد وارد ایران شد

سوپ شیر یک پیش غذای پرطرفدار

کلینیک درد مسیر درمان را کوتاه میکند

کلیپی که آخر هفته تون رو می سازه!

تصویر روز ناسا؛ کهکشانی مارپیچی با طراحی عظیم

رک بگویم از همه رنجیده‌ام

خنده‌دارترین پیشنهاد برای نجات اقتصادی بارسلونا

دست نکونام در خط حمله باز تر شد

جلوگیری پلیس پاراگوئه از کتک زدن داور با شلیک گلوله

ویدئوی یوفا از چگونگی به ثمر رسیدن گل‌های وینیسیوس و فولکروگ

جشن زاهدی با هواداران فوکوئوکا پس از سوپرگل 3 امتیازی امروز

پیشکسوت عزادار استقلالی هم برای حمایت آمد

توخل درها را باز کرد؛ شاید در بایرن بمانم