آریا بانو

آخرين مطالب

کرایی مرغ؛ یک غذای سنتی برای طرفداران طعم‌های تند و معطر خانه داري

کرایی مرغ؛ یک غذای سنتی برای طرفداران طعم‌های تند و معطر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - چی شی/ کرایی مرغ یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه‌ای است که ریشه در آشپزی جنوب آسیا دارد. این غذا با استفاده از تکه‌های مرغ و یک ترکیب غنی از ادویه‌جات تهیه می‌شود که طعمی بی‌نظیر و متفاوت به آن می‌بخشد. مواد اولیه‌ای که برای تهیه این غذا به کار می‌روند ساده اما کاملا مغذی هستند و به راحتی در دسترس قرار دارند.
برای تهیه کراهی مرغ خوشمزه و معطر، ابتدا پیاز و گوجه‌ها را آماده کرده و سپس پیاز را در روغن تفت دهید. مرغ را اضافه کرده و تا تغییر رنگ دهد بپزید، سپس ادویه‌ها را کناری تفت دهید. سیر و زنجبیل را تفت داده، رب گوجه و پوره گوجه اضافه کنید تا سس غلیظی به دست آید و این مخلوط را به مرغ اضافه کرده تا کاملا پخته و به روغن بیفتد. نهایتاً غذا را همراه با چلو و فلفل سبز تند سرو کنید.
مواد لازم
روغن زیتون1/4 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده2 عدد

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
زردچوبه، تخم گشنیز و پودر کاری به میزان لازم 
سیر4 حبه
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد
زنجبیل1/4 قاشق غذاخوری
ران و سینه مرغ4 تکه
طرز تهیه کرایی مرغ
مرحله 1: آماده‌سازی پیاز و گوجه فرنگی
ابتدا پیازها را به شکل نگینی خیلی ریز خرد کنید تا بتوانند به خوبی در غذا مزه‌دار شوند و عطر خود را به آن ببخشند. سپس، گوجه‌ها را برای 5 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پوست آن‌ها به راحتی گرفته شود. سپس خرد کرده یا به صورت پوره درآورید.
مرحله 2: تفت دادن پیاز
داخل یک تابه مناسب، پیاز خرد شده را به همراه روغن زیتون به خوبی تفت دهید تا زمانی که رنگ آن‌ها کمی طلایی شود. این فرآیند باعث می‌شود پیازها طعم و عطر بهتری به غذا بدهند .
مرحله 3: افزودن مرغ و تغییر رنگ
پس از آنکه پیازها کمی طلایی شدند، تکه‌های مرغ را به آن اضافه کرده و درب ظرف را ببندید تا مرغ‌ها نیز تغییر رنگ دهند. این کار موجب می‌شود مرغ طعم بهتری گرفته و با حرارت ملایم، به خوبی با عطر پیازها ترکیب شود.
مرحله 4: تفت دادن ادویه‌ها
سپس ادویه‌ها را به مدت کوتاهی در روغن تفت دهید تا عطر آن‌ها آزاد شود. سپس دو استکان آب اضافه کرده و درب ظرف را ببندید.
مرحله 5: تفت دادن سیر و زنجبیل
در یک تابه مناسب، کمی روغن ریخته و سیر و زنجبیل رنده شده یا له شده را به آن اضافه کنید. تفت دادن این مواد تا زمانی که عطر آن‌ها کاملا بلند شود، کلیدی است، چرا که به غذا عمق طعم بخشیده و باعث ایجاد یک پایه‌ی عطری قوی می‌شود.
مرحله 6: اضافه کردن رب گوجه فرنگی و پوره گوجه
پس از آن «رب گوجه فرنگی» را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا به سس غلیظی تبدیل شود.
مرحله 7: اضافه کردن مخلوط به مرغ
مخلوط سس را به مرغ در حال پخت اضافه کنید و اجازه دهید تا کل مواد با هم پخته شوند و به روغن بیفتند. این کار موجب می‌شود که مرغ و سس به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله 8: سرو غذا
پس از گذشت تقریبا یک ساعت از افزودن رب، مرغ کاملا پخته و یک سس غلیظ و خوش طعم و عطر به وجود می‌آید. این غذا را در یک ظرف مناسب ریخته و در کنار چلو سرو کنید. استفاده از چند تکه فلفل سبز تند برای افزودن مزه به غذا کمک می کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1165781/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی

شاهکار هابل رو ببینید

آن چُنان مِهر توام در دل و جان جای گرفت

هرکجا هست خدایا به سلامت دارش

انصراف گیتی‌پسند از لیگ فوتسال با لغو جام باشگاه‌ های آسیا

تن‌هاخ: ما جذاب‌‌ترین تیم لیگ هستیم

سقوط آلمریا از لالیگا؛ بدترین تیم تاریخ بودید

دوباره گربه سیاه یقه پرسپولیس را گرفت

بلای جان پرسپولیس پس از 120

حمله ماتئوس به هوینس؛ این چه وقت حرف زدنه!

رسوایی در کلمبیا؛ چاقو پرت کردند، قسر در رفتند

دلیل دعوای صلاح و کلوپ این اتفاق بود

اولین تمرین پرسپولیس بعد از حذف از جام حذفی برگزار شد

آنچه امشب در «پایتخت 5» می بینید

چهره ها/ تبریک تولد بهرام رادان به سبک محسن کیایی!

مهران مدیری در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟

جزئیات سرقت از صندوق امانات بانک ملی به روایت مهمان برمودا

رهایی سوگند از چوبه دار

وقتی ارسطو زیادی صمیمی میشه!

بازی تماشایی «پانته‌آ پناهی‌ها» در سریال نفس

چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟ /ویدئو

ویدئویی از نواختن سه تار توسط استاد داریوش صفوت

اجرای قطعه زیبای «secret garden» با ویلونسل توسط استپان هازر

وضعیت مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان در چه حالی است؟

بازداشت سرایدار خیانتکار یک مزون در شمال تهران

جزئیات سرقت از صندوق امانات بانک ملی از زبان کاراگاه پرونده

درگذشت یک پزشک زن؛ مرگ یا خودکشی؟

سفر با قایق در امتداد کانال های آمستردام

بارش عجیب تگرگ در گوانگ‌شیِ چین

گوناگون/ حراج پشته‌های علف مشهور «مونه»

تصاویری از آتش‌سوزی شدید قطار حامل بنزین

کسانی که کینه‌ای هستند، بخوانند

اولین تصاویر از وقوع زلزله شدید در ژاپن

چشمه و آبشار زیبای کورل در منطقه‌ی آبریز دشمن‌زیاری در کهگیلویه‌ و‌ بویراحمد

فوت و فن پخت املت به سبک قهوه‌خانه‌های دربند

کشک بادمجان را متفاوت بپز

آموزش تهیه کنسرو ذرت

بهترین زمان خوردن شیرینی از زبان یک متخصص تغذیه

ایده هایی برای وقت گذرانی با فرزندان

دست‌ نوشته یک مادر خوش ذوق روی در یخچال

آیا موهایتان را بیش از اندازه نرم می‌کنید؟

با سبک ترین ماده جهان آشنا شوید

شاعرانه/در اتاقی که به اندازهٔ یک تنهاییست

شفیلدیونایتد به چمپیونشیپ سقوط کرد

توضیح مدیر تراکتور در مورد کامنت جنجالی

سلیمانی می‌خواست گل صعود بزند

ده‌‌روسی: بازگشت رم به چمپیونزلیگ غیرممکن بود

ستاره جوان استقلال را از برزخ خارج کنید

سوت‌های کرکننده علیه تن‌هاخ؛ برو دیگه لعنتی

توخل: الان وقت هوینس نیست، به رئال فکر می‌کنم