آریا بانو

آخرين مطالب

خورش قیمه کدو خوشمزه و مجلسی؛ غذای سنتی با طعمی دلپذیر خانه داري

خورش قیمه کدو خوشمزه و مجلسی؛ غذای سنتی با طعمی دلپذیر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - چی شی/ خورش قیمه کدو، یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با ترکیب گوشت، کدو سبز، لپه و ادویه‌جات معطر پخته می‌شود. این خورشت، با عطر و طعمی دلپذیر، گزینه‌ای عالی برای وعده‌های غذایی خانوادگی محسوب می‌شود. افزودن زعفران و چوب دارچین به این غذا، علاوه بر ارزش غذایی، ارزش آشپزی آن را نیز افزایش داده و تجربه‌ای متفاوت از یک خورشت ایرانی را به ارمغان می‌آورد. برای تهیه خورش قیمه کدو، ابتدا لپه را خیس کنید. سپس، پیاز را با زردچوبه تفت دهید، گوشت را اضافه کرده و با فلفل سیاه تفت دهید. لپه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و بعد آب، چوب دارچین و زعفران را به مخلوط بیفزایید. کدوها را جداگانه سرخ کرده و به همراه گرد لیمو به خورشت اضافه کنید. در نهایت، خورشت را به همراه برنج سرو کنید.
مواد لازم
پیاز بزرگ1 عدد
رب1 قاشق غذاخوری
کدو سبز5 عدد

چوب دارچین1 عدد
لپه1 پیمانه
گوشت خورشتی250 گرم
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، گرد لیمو، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت قیمه کدو
مرحله 1: آماده‌سازی لپه
ابتدا لپه را در کمی آب برای چند ساعت خیس کنید. این کار باعث می‌شود نفخ لپه گرفته شود و در زمان پخت، زودتر و بهتر پخته شود.
مرحله 2: تفت دادن پیاز و گوشت
پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس، در یک قابلمه مناسب با کمی روغن، پیاز را به همراه زردچوبه تفت دهید تا پیاز شفاف و نرم شود. بعد، گوشت خورشتی خرد شده را اضافه کنید.
مرحله 3: اضافه کردن ادویه و لپه
زمانی که گوشت را اضافه کردید، مقداری فلفل سیاه به آن بیفزایید و به خوبی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس لپه آماده‌شده را اضافه کنید و تفت دهید تا لپه نیز کمی سرخ شود. در انتها، رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رنگ آن تیره‌تر شود و بوی خامی آن از بین برود.
مرحله 4: افزودن آب و چوب دارچین
پس از تفت دادن رب، چوب دارچین را به همراه کمی زعفران دم‌کشیده و آب به مخلوط اضافه کنید. اجازه دهید تا مخلوط به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا گوشت و لپه به آرامی بپزند.
مرحله 5: سرخ کردن کدوها
در این زمان، کدوها را بشویید، پوست بکنید و به صورت نواری برش بزنید. آنها را در تابه‌ای با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی و نرم شوند. سرخ کردن کدو قبل از افزودن به خورشت، بافت و طعم بهتری به آن می‌بخشد.
مرحله 6: اضافه کردن کدو به خورشت
پس از اینکه گوشت و لپه به خوبی پخت و خورشت کمی غلیظ شد، چوب دارچین را خارج کرده و مقداری دیگر زعفران به همراه نمک به آن اضافه کنید. سپس کدوهای سرخ‌شده را به خورشت اضافه کرده و اجازه دهید تا خورشت برای حدود 15 دقیقه دیگر بپزد.
مرحله 7: آماده‌سازی برای سرو
در پایان، گرد لیمو را به خورشت اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. خورشت قیمه کدو شما حالا آماده است تا به همراه برنج سفید سرو شود. امیدواریم از طعم دلچسب و عطر فوق‌العاده آن لذت ببرید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1165641/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دونوازی کیخسرو و سهراب پورناظری در بیستون

قدردانی کودکان رفح از دانشجویان آمریکایی

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند

آتش‌سوزی وحشتناک در بازار بندرعباس

حمله شدید هولناک اسب به انسان

نظافت به این میگن!

طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ با شوید با طعم بی‌نظیر

کمترین سنی که می‌توان حجامت کرد

چرا هیچ وقت یادمان نمی ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟

رونمایی از اولین ربات تمام الکتریکی

بخشی از کتاب/ به هیچ‌کس اجازه نده بهت بگه نمیتونی

بهترین بازیکن و آقای گل آسیا؛ حس هفتم تیم‌ملی

با اشتباه مرگبار رایا تاتنهام شاید برگردد!

آقای گل پرسپولیس و پیشبینی جالب تیم قهرمان!

مدافع استون ویلا نمک به زخم چلسی پاشید!

آرسنال با فتح دربی شمال لندن یک قدم به قهرمانی نزدیک‌ تر شد

گل‌گهر، اولین سفیر اهدای عضو در فوتبال ایران

هیجان ستاره بایرن؛ چی بهتر از بازی با رئال!

معرفی جالب سیاوش مفیدی توسط مهران غفوریان

آهنگ «این چه حسیه» از سهراب پاکزاد

جزئیات دستگیری شرور قمه‌به‌دست خیابان انقلاب

سخنگوی فراجا: برخی از موفقیت‌های پلیس مرهون زحمات روان‌شناسان است

زیبایی خیره کننده تنگه قاسمی در خوزستان

طرز تهیه دسر کاراملی

بهترین نوشیدنی ضد نفخ

سلطان ایشون هستن بقیه اداش رو در میارن!

پوشیدن کفش پاشنه بلند به این 5 دلیل خوب است

کشف روش‌های درمانی بالقوه‌ بیماری کلیه پلی‌کیستیک

کشف نشانه‌ای تازه در مریخ برای اثبات وجود موجودات فضایی

دو خط کتاب/بیا زندگی کنیم!

واکنش سرمربی تیم ملی به قهرمانی فوتسال

غرش آرسنال در 11 دقیقه؛ تیمی شایسته قهرمانی!‏

قالیباف: قهرمانی تیم ملی فوتسال در جام ملت‌های آسیا با قاطعیت کسب شد

رکوردشکنی سامیار عبدلی در شنا

رونمایی از جوان ایرانی در لیگ روسیه

نامه اعتراضی استقلال در مورد هفته پایانی لیگ برتر

آبشک به‌دنبال اتفاقی شیرین در قلب اهواز

ستاره اینتر احترام میلانی‌ها را نگه می‌دارد

شیطنت بچه تخس آرسنال در دربی!

گل اول تاتنهام به آرسنال روی اشتباه مهلک رایا توسط رومرو

برنامه اردوی تیم ملی در فیفادی خرداد مشخص شد

قرارداد «تاوان»، «نیلگون» و «قلهک» ثبت شد

غوغای مولانا و شمس در سینماهای مشهد

رقابت فرهاد مجیدی و عمو پورنگ در یک مورد خاص!

شباهت یک فیلم ایرانی با پرونده قتل «بابک خرمدین»

قطعه《بی انتهاتر از عشق》با صدای استاد شهرام ناظری

آتش‌سوزی در پتروشیمی آبادان مهار شد

وسیله ای عجیب برای گشتن داخل دریاچه!

گردش با دوچرخه ای عجیب و قدیمی

بستنی مگنوم با مواد ساده و دم دستی