آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه تارتلت اعیانی برای تقویت روزه‌داران خانه داري

طرز تهیه تارتلت اعیانی برای تقویت روزه‌داران
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / «افطار به خودت حسابی برس! باید جون بگیری!» در ماه رمضان اینکه شما بعد از ساعت‌ها گرسنگی چه مواد غذایی به بدنتان می‌رسانید خیلی اهمیت دارد. خرما به عنوان یکی از مواد مغذی که هم قند و انرژی لازم را برای شما تامین می‌کند و هم خواص زیادی دارد همیشه در ماه رمضان مورد توجه ویژه قرار می‌گیرد. برای اینکه خرما را به صورت عادی و معمولی مصرف نکنید دستورهای زیادی وجود دارد که هم برای مهمانی‌های افطار شما مناسب است و هم اشتهابرانگیز است و تنوع زیادی دارد. تارتلت همان «مینی تارت» است و «تارت مینیاتوری» هم به آن گفته می‌شود. تارتلت در اصل یک نوع شیرینی کوچک است که طعم و مواد مورد استفاده در آن شبیه مواد تارت است. می‌توانید تارتلت را در طعم‌های مختلف و با مواد متنوعی که روی آن چیده می‌شود، درست کنید.
تارتلت خرما یکی از آن خوراکی‌هایی است که باید حتما در ماه رمضان آن را درست کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید. باز کردن روزه بعد از چند ساعت گرسنگی با آن انرژی رفته را کاملا به شما برمی‌گرداند. از آنجا که به صورت تک نفره آماده می‌شود قابلیت حمل و نقل هم دارد و برای سرو کردن بسیار راحت است.
مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
کره 120 گرم
آرد شیرینی پزی 200 گرم
پودر قند 60 گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل تارتلت خرما
ماده غذایی مقدار
خرمای پوست گرفته و بدون هسته 300 گرم
کره به دمای محیط رسیده 15 گرم
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری
پودر هل ½ قاشق چایخوری
پنیر ماسکار پونه 100 گرم
شیرعسلی 150 گرم

طرز تهیه:
در ابتدا به سراغ آماده کردن خمیر تارتلت بروید. کره‌ای را که در دمای محیط گذاشته‌اید و کمی نرم شده است به همراه پودر قند الک شده در ظرفی بریزید و آن را هم بزنید تا زمانی که کاملا پوک بشود.
زرده تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و به کار هم زدن ادامه بدهید تا ترکیبی یکدست به وجود بیاید.
آرد را یکی دو بار الک کنید و حالا با نوک انگشتانتان کم کم به مواد اضافه کنید. فرق درست کردن خمیر تارت با کیک‌های دیگر در همین قسمت است. لازم نیست از همزن یا قاشق و چنگال استفاده کنید بلکه باید آرد را به صورت تدریجی داخل مواد بریزید و از انگشتانتان کمک بگیرید. با این حرکت خمیر شما شبیه به خرده نان می‌شود. باز هم همین راه را ادامه بدهید تا بافت آن یکدست و منسجم بشود. علت اینکه از نوک انگشت استفاده می‌شود در حرارت نداشتن آن قسمت است! اگر با کف دست آن را ورز بدهید حرارت دستتان باعث می‌شود خمیر شما به روغن بیفتد و این کیفیت خمیر را خراب خواهد کرد و باعث سفت و خشک شدن آن می‌شود. در کل این خمیر نیاز به ورز دادن زیاد ندارد. فقط در حد مخلوط شدن کفایت می‌کند.

آریا بانو


برای اینکه تارت‌ها را آماده کنید دو راه دارید. یا از قالب‌های تک نفره تارت استفاده کنید یا از قالب مافین که به صورت 6 خانه یا 12 یا 24 خانه‌ای موجود است بهره بگیرید. از خمیر به اندازه گلوله‌های کوچک که هرکدام حدود 30 گرم باشد جدا کنید و آنها را دانه دانه با دست حالت بدهید تا داخل آنها گود شود. می‌توانید از دسته وردنه هم برای خالی کردن و شکل دادن داخل تارت‌ها استفاده کنید. به همین شکل تمام قالب‌ها را پر کنید.
طرز تهیه مواد میانی تارتلت:
خرماها را که پوست گرفته و هسته‌هایشان را هم درآورده‌اید داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا همه با هم یکدست ترکیب شوند. حالا نوبت به کره می‌رسد. آن را هم دما با محیط کرده و به خرماها اضافه کنید. پودر دارچین و پودر هل را هم به میان بیاورید. مواد شما باید کاملا ترکیب شده و نرم باشد. حالا از یک قیف یک بار مصرف کمک بگیرید و مواد را داخل آن ریخته و با آن وسط همه تارتلت‌ها را پر کنید. حدود 2/3 از تارتلت‌ها باید از این مواد ریخته بشود و با کمک پشت یک قاشق کوچک سطح آنها را صاف کنید.
در یک کاسه پنیر ماسکارپونه را به همراه شیرعسلی مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشود. بهتر است برای این کار از همزن کمک بگیرید و بعد از اینکه آماده شد روی خرماها را از آن پر کنید. برای این کار هم می‌توانید از قیف یک بار مصرف استفاده کنید و هم با قاشق کوچک به آرامی انجام بدهید.
فر را از قبل به مدت 10 تا 15 دقیقه گرم کنید. دمای آن هم 180 درجه باشد کاملا مناسب است. قالب تارتلت‌ها را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر بگذارید و وقتی روی آنها طلایی شد تارتلت‌های جذاب شما آماده است.
بعد از اینکه از فر خارج کردید اجازه بدهید خنک بشوند و بعد از قالب‌ها دربیاورید.
برای تزیین تارتلت‌ها می‌توانید از پودر پسته استفاده کنید. در صورت تمایل قبل از اینکه قالب را در فر بگذارید می‌توانید از پرک بادام یا گردوی خرد شده هم استفاده کنید. این قسمت کاملا سلیقه‌ای است.
نکات قابل توجه:
از کره گیاهی استفاده نکنید!
برای جدا کردن پوست خرماها آنها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش بگذارید و بعد داخل آب سرد بریزید. با این کار به راحتی پوست آنها جدا خواهد شد. حتما قبل از اینکه مخلوطشان کنید داخل یک آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
بعد از اینکه تارتلت‌ها خنک شد آنها را در ظرفی دربسته نگهداری کنید.
خمیر تارت را بعد از آماده کردن می‌توانید چند روز در یخچال نگهداری کنید و قبل از استفاده آن را در محیط بگذارید. با این روش می‌توانید بارها تارتلت را به راحتی درست کنید.
در صورت عدم دسترسی به پودر قند، می‌توانید از شکر آسیاب شده استفاده کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1162542/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرای قطعه معروف «سلطان قلب ها» با ویولنسل

باند سازمان یافته قاچاق خودرو منهدم شد

ماجرای اشتغال‌زایی متکدیان و کارتن‌خواب‌های تهران

وجود سه و نیم میلیون زوج نابارور در کشور

صالحی: دانشگاه هاروارد یا استنفورد در آمریکا هم با وقف اداره می‌شوند

ارائه خدمات امدادی به بیش از 6 هزار نفر در سیل سه استان

کاشان عروس خانه های تاریخی ایران

عوارض نامشخص «قلیان اکسیژن»/ هر کار تحقیقاتی باید با رضایت افراد باشد

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

داستان اکتشاف ماه تغییر خواهد کرد!

لواندوفسکی: توپ طلای 2021 مال من بود!

معرفی 24 جوان ایرانی برای دفاع از قهرمانی جهان

طالبی: برنده پرسپولیس – سپاهان به سمت قهرمانی می‌رود

پایان هفته نخست مسابقات تنیس ساحلی با معرفی نفرات برتر

برگزاری دومین اردوی تیم ملی فوتبال زیر 15 سال بانوان

دردسر سیتی؛ مصدومیت این ستاره جدی است

ستاره برزیلی: به درد بارسا نخورم می‌روم

فصل پنجم سریال «نون خ» چطور بود؟

همه آمده بودند برای تولد «آتیلا پسیانی»

چرا پرستاران ترک خدمت می کنند؟

«شد خزان گلشن آشنایی» یادگار کیست؟

لحظات نفس‌گیر نجات چهار مرد از سیلاب عربستان

برنامه وزارت علوم برای کاهش تعداد واحدهای دانشگاهی

وزیر علوم: نیرو‌های امنیتی ما در بدترین شرایط اجازه ورود به دانشگاه‌ها را ندارند

هیجان دوچرخه سواری

سوپ سبزیجات بهاری را امتحان کنید

طرز تهیه کیک یخچالی ساده و خوشمزه

چگونه آسیب‌های ناشی از بدخوابی را از بین ببریم؟

ویدیویی پُربازدید از اقدام تحسین‌برانگیز یک معلم

عشقم در 22سالگی به دختر 28ساله محکوم به شکست است؟

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی

تیم ملی فوتسال باید با تیم‌های طراز اول جهان رقابت کند

دروسی: از سردار رضایت دارم اما می‌توانست بهتر عمل کند

بهترین تصمیم ژابی رد پیشنهاد لیورپول و بایرن بود

هشدار گل خوردن سرمربی به مدافعان پرسپولیس

این ستاره استقلال آسمان تبریز را ناآرام می‌کند

ستاره بایرن: عاشق بازی برابر وینی هستم!

خاطره‌بازی بایرنی‌ها و رئالی‌ها از پنالتی‌های افسانه‌ای

سهمیه ایران برای لیگ نخبگان سال 2024 تغییری نکرده است

عکس هایی جدید از ژست جالب جواد عزتی و شبنم قربانی

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با مدیر حوزه علمیه امام خمینی (ره) گرگان

آهنگ جدید/ اثر جدید علیرضا عصار به نام «پیر مغان»

مهم‌ترین مشکل شهر تهران از نگاه چمران

بازتاب یک گزارش از سیل و حل مشکل دانش‌آموزان مدرسه‌ای در سیستان و بلوچستان

نسخه عاملی برای کمک به نسل Z

دستورالعمل حمل و عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی ابلاغ شد

واژگونی اتوبوس 21 مصدوم و یک فوتی برجای گذاشت

سخن بزرگان/ ﺑﻪ ﺟﺎی ﺍینکه ﻋﺎﺑﺪ ﺑﺎﺷﯽ ، ﻋﺒﺪ ﺑﺎش!

تا بحال مرغ عشق رو شونه کردید؟

آبشار نگین دشت شیمبار مسجد سلیمان