آریا بانو

آخرين مطالب

نان کشمشی خانه داري

نان کشمشی

  بزرگنمايي:

آریا بانو - طرز تهیه: پودر خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر اگر داغ باشد مخمر عمل نمیکند ) ، تخم مرغ ها ، شکر ، کره آب شده ، ماست ، نمک ، مقداری وانیل و نصف آرد را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ( ترتیب اضافه کردن مواد را رعایت کنید ) سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر افزایش یابد.
پس از 1 ساعت نصف دیگر آرد را نیز اضافه و مخلوط کنید سپس کشمش ها را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید که به دست نچسبد ، خمیر آماده را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید و مجدد روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید.
خمیر را پس از 2 ساعت کمی ورز دهید و داخل قالب که با کاغذ روغنی پوشش داده اید بگذارید ، مدت زمان 1-2 ساعت دیگر به خمیر استراحت دهید تا باز هم حجم خمیر افزایش یابد سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا زمانی که روی نان طلایی شود.
نان را پس از آماده شدن از فر خارج کنید و بگذارید نان کشمشی خنک شود سپس ساده یا با تزیین سرو نمائید ، برای تزیین با کرم مخصوص باید 1 لیوان پودر قند را با 2 قاشق چایخوری آبلیمو و مقدار کمی آب مخلوط کنید تا حالت کرمی پیدا کند سپس روی نان بدهید و با ترافل و … تزیین کنید.
نکته: خمیر باید نرم و ترد بوده و زیاده از حد خشک نباشد ، لیوان های آرد را سرخالی بگیرید ؛ در این کیک میتوانید از خرما ، گردو و … نیز استفاده کنید ، تخم مرغ ها و کره را 30 دقیقه قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا باید به دمای اتاق برسند.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ خورش لوبیای ارومیه ای؛ مغذی و متفاوت

غذای اصلی/ هلو کباب؛ بهاری ترین دستور هفته

از شما/ شام

از شما/ کیک من

از شما/ کشک وبادمجون شیرازی

شیرینی ها/ کیک سورپرایز اسفناجی؛ خوش رنگ و گیاهی

دستور تهیه شربت سکنجبین

ترفند گریل کردن ذرت

متفاوت ترین نیمرویی که تا به حال دیده اید

برش های جدید و جذاب هندوانه

پیشنهاد غذای عربی خوشمزه برای سحری

مربای بهاری گل محمدی؛ شادی بخش و خوش عطر

فالوده رویال؛ پیشنهاد هندی ها برای رفع عطش

بستنی خانگی محبوب در کشور افغانستان

دستوری برای تهیه اشکنه ای جدید

ترفندهایی هوشمندانه برای آشپزی

6 پیشنهاد برای استفاده مجدد از شلوار جین

آشپزی ایرانی با طرز تهیه مرغ تنوری

هنرنمایی بوراک در پخت دلمه

نوشیدنی ها/ اسموتی های سبز رنگ برای کودکان

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

طرز تهیه ته دیگ بادمجان خوش طعم و لذیذ

روش صحیح خشک کردن میوه در ماکروفر

نکات مهم قبل از فر کردن مو

طرز تهیه دسر فرنی بستنی ویژه ماه رمضان

سوپ و آش/ آش گوشت بابلی

شیرینی ها/ کیک سیب دارچین

طرز تهیه‌ی خورش بامیه مجلسی با گوشت یا مرغ

طرز تهیه مارمالاد کیوی با ژلاتین

طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی؛ آسان و خوشمزه

تهیه پولکی زعفرانی در خانه به همراه نکات کلیدی

تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها

خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید

سحری/ خورش گوجه سبز و نخود

افطاری/ سوپ رشته ساده بپزید

غذای اصلی/ خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه سوهان کنجدی

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

از شما/ بفرمایید شام

ازشما/ سالاد شام افطاری

ازشما/ ژله افطاری

ازشما/ پیتزا افطاری

ازشما/ کیک چای

ازشما/ بفرماید دوستان

غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

مرغ کبابی آبدار در منزل بدون فر و منقل

آموزش ساخت کیف موبایل زنانه

با سلیقه خودتان زیورآلات بسازید

خلاصی از آلودگی های منزل!