آریا بانو

آخرين مطالب

نان کشمشی خانه داري

نان کشمشی

  بزرگنمايي:

آریا بانو - طرز تهیه: پودر خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر اگر داغ باشد مخمر عمل نمیکند ) ، تخم مرغ ها ، شکر ، کره آب شده ، ماست ، نمک ، مقداری وانیل و نصف آرد را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ( ترتیب اضافه کردن مواد را رعایت کنید ) سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر افزایش یابد.
پس از 1 ساعت نصف دیگر آرد را نیز اضافه و مخلوط کنید سپس کشمش ها را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید که به دست نچسبد ، خمیر آماده را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید و مجدد روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید.
خمیر را پس از 2 ساعت کمی ورز دهید و داخل قالب که با کاغذ روغنی پوشش داده اید بگذارید ، مدت زمان 1-2 ساعت دیگر به خمیر استراحت دهید تا باز هم حجم خمیر افزایش یابد سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا زمانی که روی نان طلایی شود.
نان را پس از آماده شدن از فر خارج کنید و بگذارید نان کشمشی خنک شود سپس ساده یا با تزیین سرو نمائید ، برای تزیین با کرم مخصوص باید 1 لیوان پودر قند را با 2 قاشق چایخوری آبلیمو و مقدار کمی آب مخلوط کنید تا حالت کرمی پیدا کند سپس روی نان بدهید و با ترافل و … تزیین کنید.
نکته: خمیر باید نرم و ترد بوده و زیاده از حد خشک نباشد ، لیوان های آرد را سرخالی بگیرید ؛ در این کیک میتوانید از خرما ، گردو و … نیز استفاده کنید ، تخم مرغ ها و کره را 30 دقیقه قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا باید به دمای اتاق برسند.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سوپ و آش/ غذای مدیترانه ای برای فصل سرما

نوشیدنی ها/ هات چاکلت عجیب مکزیکی با فلفل!

غذای اصلی/ مرغ قالبی؛ شیک برای مهمانی

برش زدن آسان و بی دردسر انواع میوه

فوت آشپزی/ ترفندهای پخت ماکارونی آشیانه‌ای

خوشمزه ترین و ساده ترین روش پخت مرغ

شیرینی ها/ اینگونه کیک خیس پرتقالی درست کنید!

غذای اصلی/ دلمه مرغ؛ غذایی لاکچری و شیک

ترکیب بی نظیر چیزکیک و پای سیب

فوت آشپزی/ روش صحیح تفت دادن سبزیجات

فوت آشپزی/ علت و رفع خشکی و ترد شدن شیرینی ها

اشتباهات زن و شوهرها در زندگی مشترک

شیرینی ها/ رولت گردویی با دستور پخت آسان

کیک اسفنجی با بیشترین میزان لطافت و پف کردگی

خورشت گوجه فرنگی؛ غذای ساده و محبوب مازندرانی

پاستایی بسیار لذیذ و فوری با سبزیجات

کاپ کیک اسمارتیزی؛ بچه‌ها عاشقش می‌شوند

طرز تهیه شیرینی قیطونی

غذای ملل/ خوراک ماهی قزل آلا 5 ستاره همراه با سالاد سبزیجات

ناهار/ خورشت فسنجان را با گوشت مرغ امتحان کرده اید؟

چگونه می توانید سیب زمینی را نگهداری و ذخیره کنید؟

فرار بدون بازگشت لکه ها با دستمال نانو مانیدا

طرز تهیه 36 صبحانه لاغرکننده

سوپ و آش/ دستور تهیه آبگوشت مرغ

پیده گوشت؛ غذایی لاکچری

نسخه اصولی سبزی پلو با ماهی

دستوری ساده برای پخت سوپ بروکلی

دیگه جایی نگید کباب برگ بلد نیستم!

چهار نکته مهم برای گریل کردن

دستور پخت استیک یک دقیقه‌ای

غذای اصلی/ توپک سیب زمینی پنیری؛ پیش غذایی شیک

غذای اصلی/ شیرین پلو؛ خلاقیت و هنرمندی کدبانو

کیکی دو رنگ برای عصرانه

ذائقه ها/ پیتزای تخم‌مرغ و سبزیجات؛ کم کالری

غذای اصلی/ دستور پخت کباب بلغاری

شیرینی آسان و بدون نیاز به فر

صبحانه/ کوکوی سبزیجات و پنیر؛ پیشنهاد ویژه روز جمعه

سوپ و آش/ سوپ کدو حلوایی با شیر؛ مغذی و لذیذ

شیرینی ها/ شیرینی آسان و بدون نیاز به فر

ناهار/ ماهی را به شکل کوبیده بپزید

میزاردور/ گل کلم سوخاری، پیش غذای ساده و بسیار خوشمزه!

میز اردور/ طرز تهیه سالاد گوجه و پنیر

فوت آشپزی/ ترفندهای کدبانو گری برای شما

سوپ و آش/ سوپ گوشت و سبزیجات؛ یک شام زمستانی

کیک شکلاتی را در پوست پرتقال سرو کنید!

10 مهارت که برای درست کردن کیک باید داشته باشید

شام/ بریانی هندی؛ مقرون به صرفه و لذیذ

شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی ساده با شیر خشک

شیرینی ها/ یک شیرینی رژیمی خوشمزه برای نوروز

املتی برای عاشقان