آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کیک کرم کارامل خانه داري

طرز تهیه کیک کرم کارامل

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
کیک کرم کارامل یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین انواع کیک هاست که خیلی طرفدار دارد. این کیک فوق العاده راحت و خوشمزه است و هر کس درست نکند طعم عالی آن را از دست داده است!
کیک کرم کارامل یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین انواع کیک هاست
برای پایه کیک کاراملی می توانید از کیک ساده وانیلی و یا کیک شکلاتی استفاده کنید. البته اگر مثل من عاشق کیک های شکلاتی هستید پیشنهاد می کنیم پایه کیک را شکلاتی انتخاب کنید تا تفاوت رنگ کرم و کیک مشخص باشد و کیک زیباتری داشته باشید.
مواد لازم برای کیک کرم کارامل :

کیک شکلاتی به قطر 33 سانتیمتری، یک عدد
خامه قنادی 450 گرم
گاناش آماده 200 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
آب 6 قاشق سوپخوری
کارامل آماده 250 گرم
بادام زمینی برشته شده (خرد شده) 200 گرم
* قهوه رقیق شده 125 میلی لیتر

* قهوه رقیق شده: 125 میلی لیتر (یک قاشق سوپخوری قهوه، یک قاشق سوپخوری شکر، 120 میلی لیتر آب)
طرز تهیه کیک کرم کارامل :
برجستگی کیک را جدا کرده کنار بگذارد تا سطح کیک کاملا صاف شود.
کیک را از ارتفاع دو برش مساوی بزنید.
یک لایه از آن را کف قالب کمربندی و یا رینگ قرار دهید.
سطح آن را با قهوه رقیق شده مرطوب کنید.
آب را داخل ظرفی ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید.
کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیدا کند.
سپس روی بخار آب و یا داخل مایکروویو قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.
خامه قنادی را داخل ظرف هم زن بریزید.
به آرامی هم بزنید تا نسبتا حجیم شود.
گاناش را به تدریج اضافه کنید.
دقت کنید مواد در این مرحله نباید سفت و یا سنگین شود.
کافی است کمی حجم پیدا کند.
ژلاتین آماده را اضافه کرده و بعد از مخلوط شدن از دستگاه جدا کرده نیمی از کارامل آماده را روی سطح مرطوب شده کیک بمالید.
روی آن را بادام زمینی خرد شده ریخته و یک دوم از مواد کرم را روی آن بریزید.
لایه بعدی کیک را روی کرم قرار داده به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس از یخچال خارج کرده سطح آن را با قهوه رقیق مرطوب کنید.
باقیمانده کارامل را روی کیک بمالید.
باقیمانده بادام زمینی را روی کارامل پخش کنید.
باقیمانده کرم را روی سطح کارامل ریخته و صاف کنید.
ظرف را داخل یخچال حداقل به مدت سه ساعت قرار دهید تا کرم فرم گرفته و آماده شود.
سپس از رینگ و یا قالب جدا کرده و به دلخواه تزئین کنید.
طرز تهیه کارامل:
400 گرم شیر عسلی را با 60 گرم کره و 2 قاشق سوپخوری عسل مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شده و مواد به جوش آید.
دقت کنید در تمام مراحل مواد به طور مرتب روی حرارت هم بخورد.
به مدت 15 دقیقه بجوشد تا تغییر رنگ داده و از دیواره ظرف جدا شود.
کارامل آماده مصرف می باشد.
نکته برای تهیه کیک کرم کارامل:
در صورت تمایل می توانید بادام زمینی را با کارامل مخلوط کرده، سپس روی کیک بمالید.
تبدیل سانتیگراد به فارنهایت
ابتدا عدد درجه سانتیگراد را در 1.8 ضرب می کنیم.
حاصل را با 32 جمع می کنیم.
عدد به دست آمده عدد درجه فارنهایت است.
تبدیل فارنهایت به سانتیگراد
ابتدا عدد درجه فارنهایت را منهای 32 می کنیم.
عدد حاصل را بر 1.8 تقسیم می کنیم.
عدد به دست آمده درجه بر حسب سانتیگراد است.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سوپ و آش/ غذای مدیترانه ای برای فصل سرما

نوشیدنی ها/ هات چاکلت عجیب مکزیکی با فلفل!

غذای اصلی/ مرغ قالبی؛ شیک برای مهمانی

برش زدن آسان و بی دردسر انواع میوه

فوت آشپزی/ ترفندهای پخت ماکارونی آشیانه‌ای

خوشمزه ترین و ساده ترین روش پخت مرغ

شیرینی ها/ اینگونه کیک خیس پرتقالی درست کنید!

غذای اصلی/ دلمه مرغ؛ غذایی لاکچری و شیک

ترکیب بی نظیر چیزکیک و پای سیب

فوت آشپزی/ روش صحیح تفت دادن سبزیجات

فوت آشپزی/ علت و رفع خشکی و ترد شدن شیرینی ها

اشتباهات زن و شوهرها در زندگی مشترک

شیرینی ها/ رولت گردویی با دستور پخت آسان

کیک اسفنجی با بیشترین میزان لطافت و پف کردگی

خورشت گوجه فرنگی؛ غذای ساده و محبوب مازندرانی

پاستایی بسیار لذیذ و فوری با سبزیجات

کاپ کیک اسمارتیزی؛ بچه‌ها عاشقش می‌شوند

طرز تهیه شیرینی قیطونی

غذای ملل/ خوراک ماهی قزل آلا 5 ستاره همراه با سالاد سبزیجات

ناهار/ خورشت فسنجان را با گوشت مرغ امتحان کرده اید؟

چگونه می توانید سیب زمینی را نگهداری و ذخیره کنید؟

فرار بدون بازگشت لکه ها با دستمال نانو مانیدا

طرز تهیه 36 صبحانه لاغرکننده

سوپ و آش/ دستور تهیه آبگوشت مرغ

پیده گوشت؛ غذایی لاکچری

نسخه اصولی سبزی پلو با ماهی

دستوری ساده برای پخت سوپ بروکلی

دیگه جایی نگید کباب برگ بلد نیستم!

چهار نکته مهم برای گریل کردن

دستور پخت استیک یک دقیقه‌ای

غذای اصلی/ توپک سیب زمینی پنیری؛ پیش غذایی شیک

غذای اصلی/ شیرین پلو؛ خلاقیت و هنرمندی کدبانو

کیکی دو رنگ برای عصرانه

ذائقه ها/ پیتزای تخم‌مرغ و سبزیجات؛ کم کالری

غذای اصلی/ دستور پخت کباب بلغاری

شیرینی آسان و بدون نیاز به فر

صبحانه/ کوکوی سبزیجات و پنیر؛ پیشنهاد ویژه روز جمعه

سوپ و آش/ سوپ کدو حلوایی با شیر؛ مغذی و لذیذ

شیرینی ها/ شیرینی آسان و بدون نیاز به فر

ناهار/ ماهی را به شکل کوبیده بپزید

میزاردور/ گل کلم سوخاری، پیش غذای ساده و بسیار خوشمزه!

میز اردور/ طرز تهیه سالاد گوجه و پنیر

فوت آشپزی/ ترفندهای کدبانو گری برای شما

سوپ و آش/ سوپ گوشت و سبزیجات؛ یک شام زمستانی

کیک شکلاتی را در پوست پرتقال سرو کنید!

10 مهارت که برای درست کردن کیک باید داشته باشید

شام/ بریانی هندی؛ مقرون به صرفه و لذیذ

شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی ساده با شیر خشک

شیرینی ها/ یک شیرینی رژیمی خوشمزه برای نوروز

املتی برای عاشقان