آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه فطایر پنیری غذایی عربی خانه داري

طرز تهیه فطایر پنیری غذایی عربی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه فطایر پنیری غذایی عربی
فطایر پنیری یک غذای عربی است که می توانید مواد داخل آن را به دلخواه خودتان انتخاب کنید. اما این فطایر که با ترکیبی از پنیر و نعنا درست می شود طعمی متفاوت و به یاد ماندنی خواهد داشت. انتخاب نوع پنیر بستگی به خودتان دارد می توانید پنیر موزارلا یا ریکوتا و یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید در مواد به کار ببرید.
مواد لازم برای فطایر پنیری :

پنیر خامه ای 300 گرم
جعفری تازه به مقدار لازم
نعنا تازه به مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
پودر فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
سیاه دانه ½ قاشق چایخوری

مواد لازم برای خمیر فطایر پنیری :
آرد 2 و نیم پیمانه
نمک ½ قاشق چایخوری
مایه خمیر 1 و نیم قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق چایخوری
روغن 1 الی 2 قاشق چایخوری
آب ولرم 1 پیمانه


مواد لازم برای تهیه فطایر پنیری
طرز تهیه فطایر پنیری :
پنیر را در قطعات کوچک خرد کنید.
در آب سرد قرار داده سپس از آب بیرون آورده و له کنید.
تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید.

پنیرها را ریز و له کنید تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید
داخل ظرف جداگانه ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر را با هم ترکیب کنید.
روغن را اضافه کرده و هم بزنید، آب را اضافه کرده و هم بزنید. سپس به مدت 3 الی 4 دقیقه خمیر را ورز دهید.
خمیر را داخل ظرف چربی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت کنار بگذارید.


خمیر را طبق دستور تهیه کنید و 2 ساعت به آن استراحت بدهید
روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.
سپس خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید و با وردنه به شکل تخم مرغی در بیاورید.


خمیر را مانند شکل درست کنید و از مواد در مرکز خمیر بریزید
1 قاشق غذاخوری مواد در مرکز خمیر بریزید.
لبه های خمیر را به شکل مورب تا کرده و به هم وصل کنید تا خمیر به شکل قایق در بیاید.
بعد از درست کردن خمیرها آن ها را به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید.
سپس روی آن ها را کره بمالید و به مدت 25 الی 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
منبع : bedunim.ir






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ خورش لوبیای ارومیه ای؛ مغذی و متفاوت

غذای اصلی/ هلو کباب؛ بهاری ترین دستور هفته

از شما/ شام

از شما/ کیک من

از شما/ کشک وبادمجون شیرازی

شیرینی ها/ کیک سورپرایز اسفناجی؛ خوش رنگ و گیاهی

دستور تهیه شربت سکنجبین

ترفند گریل کردن ذرت

متفاوت ترین نیمرویی که تا به حال دیده اید

برش های جدید و جذاب هندوانه

پیشنهاد غذای عربی خوشمزه برای سحری

مربای بهاری گل محمدی؛ شادی بخش و خوش عطر

فالوده رویال؛ پیشنهاد هندی ها برای رفع عطش

بستنی خانگی محبوب در کشور افغانستان

دستوری برای تهیه اشکنه ای جدید

ترفندهایی هوشمندانه برای آشپزی

6 پیشنهاد برای استفاده مجدد از شلوار جین

آشپزی ایرانی با طرز تهیه مرغ تنوری

هنرنمایی بوراک در پخت دلمه

نوشیدنی ها/ اسموتی های سبز رنگ برای کودکان

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

طرز تهیه ته دیگ بادمجان خوش طعم و لذیذ

روش صحیح خشک کردن میوه در ماکروفر

نکات مهم قبل از فر کردن مو

طرز تهیه دسر فرنی بستنی ویژه ماه رمضان

سوپ و آش/ آش گوشت بابلی

شیرینی ها/ کیک سیب دارچین

طرز تهیه‌ی خورش بامیه مجلسی با گوشت یا مرغ

طرز تهیه مارمالاد کیوی با ژلاتین

طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی؛ آسان و خوشمزه

تهیه پولکی زعفرانی در خانه به همراه نکات کلیدی

تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها

خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید

سحری/ خورش گوجه سبز و نخود

افطاری/ سوپ رشته ساده بپزید

غذای اصلی/ خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه سوهان کنجدی

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

از شما/ بفرمایید شام

ازشما/ سالاد شام افطاری

ازشما/ ژله افطاری

ازشما/ پیتزا افطاری

ازشما/ کیک چای

ازشما/ بفرماید دوستان

غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

مرغ کبابی آبدار در منزل بدون فر و منقل

آموزش ساخت کیف موبایل زنانه

با سلیقه خودتان زیورآلات بسازید

خلاصی از آلودگی های منزل!