آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه پیتزا اسفناج خانه داري

طرز تهیه پیتزا اسفناج

  بزرگنمايي:

آریا بانو - پیتزا اسفناج یک پیتزای چند لایه است که علاوه بر طعم خوبی که دارد یک پیتزای سالم است و خیلی راحت درست می شود.
مواد مورد نیاز برای خمیر پیتزا:
1 قاشق چای خوری خمیر مایه 1 قاشق چای خوری شکر 1 پیمانه آب گرم ½ قاشق چای خوری نمک 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 الی 1 و نیم پیمانه آرد گندم 1 الی 1 و نیم پیمانه آرد آرد سمولینا یا آرد ذرت و روغن برای پوشاندن داخل تابه مواد مورد نیاز برای سس پیتزا:
4 الی 5 عدد گوجه فرنگی 1 عدد پیاز کوچک 2 الی 3 عدد فلفل سبز تند 1 یا 2 حبه سیر 1 پیمانه پوره گوجه فرنگی ½ قاشق چای خوری سس ایتالیایی 1 قاشق چای خوری شکر نمک به مقدار لازم مواد مورد نیاز برای مواد داخل پیتزا:
3 پیمانه اسفناج خرد شده 2 پیمانه قارچ خرد شده ½ پیمانه پیاز خرد شده 1 حبه سیر رنده شده ½ قاشق چای خوری فلفل آسیاب شده 1 الی 1 و نیم پیمانه پنیر موزارلا نمک مواد مورد نیاز دیگر:
½ پیمانه پنیر موزارلا برای روی پیتزا پنیر پارمسان رنده شده

ابتدا شکر، خمیر مایه و آب گرم را با هم مخلوط کنید. (آب نباید به حدی داغ باشد که نتوانید انگشت تان به آن بزنید)

10 دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی کف کند. اگر کف نکرد آن را دور ریخته و دوباره تکرار کنید. (ممکن است یا مشکل از کهنه بودن خمیر مایه باشد یا از بیش از حد داغ بودن آب)

1 و نیم پیمانه آرد گندم ، 1 پیمانه آرد، روغن و نمک را داخل خمیر مایه ای که آماده کرده اید بریزید و هم بزنید. در صورت نیاز باقیمانده آرد را هم اضافه کنید.
خمیر را به مدت 3 الی 4 دقیقه ورز دهید.

داخل ظرفی را چرب کنید خمیر را داخل آن قرار دهید روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 الی 1 و نیم ساعت کنار بگذارید تا خمیر پف کند.

زمانی که خمیر را کنار گذاشته اید می توانید مواد سس را آماده کنید.
گوجه فرنگی، پیاز، فلفل و سیر را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید.
سپس مواد را همراه با پوره گوجه فرنگی، شکر و نمک داخل تابه جداگانه ای بریزید.

مواد سس را خوب هم بزنید.

سپس تابه را روی شعله گاز قرار دهید و بجوشانید. وقتی مواد جوشید گاز را کم کنید و به مدت 15 الی 20 دقیقه تفت دهید تا سس کاملا غلیظ شود.

داخل تابه روغن بریزید و پیاز، سیر و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که پیازها نرم شود.

سپس قارچ و مقداری نمک به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.

اسفناج و مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید آب مواد کاملا کشیده شود. سپس مواد را کنار بگذارید. بعد از این که مواد سرد شد 1 پیمانه پنیر موزارلا را به آن اضافه کنید.

فر را روی 450 یا 230 درجه سانتیگراد گرم کنید.
داخل قالب را چرب کنید و کمی آرد سمولینا یا آرد ذرت بپاشید.

خمیر را بردارید و دو قسمت کنید.
یکی از خمیرها را به شکل یک دایره 30 سانتیمتری با وردنه صاف کنید و آن را داخل تابه قرار دهید به طوری که کناره های تابه را بپوشاند.
سپس روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا از پف کردن آن هنگام پخت جلوگیری کنید.

روی خمیر را با ½ پیمانه پنیر موزارلا بپوشانید.

مواد اسفناج را روی لایه پنیر بریزید.

باقیمانده خمیر را با وردنه به شکل دایره 25 سانتیمتری صاف کنید و روی مواد را با آن بپوشانید.
لبه های دو لایه خمیر را به هم بچسبانید و باقیمانده خمیر را از آن جدا کنید.
دوباره روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا هنگام پخت بخار آن خارج شود.

پیتزا را به مدت 20 الی 30 دقیقه داخل فر قرار دهید زمانی که روی آن قهوه ای طلایی رنگ شد از فر خارج کنید.

یک لایه سس روی پیتزا بریزید و یک لایه پنیر روی سس و دوباره داخل فر قرار دهید.

10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که پنیر طلایی رنگ شود.

سپس پیتزا را از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه برش بزنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه پلو مکزیکی

روش کانتورینگ صورت با استفاده از کانسیلر

سوپ و آش/ دستور تهیه آش کلم ترش

شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی برنجی خانگی

شام/ رولت مرغ با سس پستو؛ مگه خوشمزه تر از این داریم؟!

ازشما/ بفرماید دوستان

چیز برگر را مجلسی آماده کنید

میز اردور/ حلوای لبو؛ گرمابخش شیرین سرمای زمستان

با کوبیده ماهی آشنا هستید؟

میز اردور/ این اسنک خوشمزه را در عرض 7دقیقه درست کنید

میز اردور/ کرم کارامل با پودر کاسترد؛ آسان و خوش طعم

دستور تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو

غذای ملل/ کیش گوشت و بادمجان؛ پیشنهاد فرانسوی

میز اردور/ سالاد سوسیس خانگی را با سیب زمینی سرو کنید

غذای ملل/ فریتاتا؛ کوکوی محبوب اروپایی

ناهار خوشمزه امروز؛ مرغ پرتقالی

نوشیدنی متفاوت امروز؛ تیرامیسو لاته

سوفله شکلات؛ دسری دلچسب برای ناهار امروز

فرزندانمان را در مدرسه ‌‌‌غیرانتفاعی ثبت‌ نام کنیم یا ‌‌‌‌‌دولتی؟

چگونه یک پاستای رژیمی درست کنیم؟

برای همسرتان لقمه ای عاشقانه بپزید

صبحانه‌ای درمانگر با عسل و پرتقال

رازهای کلیدی آشپزی یونانی ها که با آنها کدبانو می شوید

باز هم خوراک ماهیچه با دستور «بوراک سرآشپز»

چطور لکه بنزین یا گازوئیل را از روی لباس پاک کنیم؟

روش ایده آل وصحیح شستن قلم موهای آرایشی

دکوراسیون خانه با رنگ و بوی بهار

برای مهمانی های عید چطور قد بلند به نظر برسم؟

با کودکتان آشپزی کنید

داستان دختر تنبل و دختر سخت کوش

این گل‌های زیبا بیشترین ماندگاری را پس از چیده شدن دارند

ایده هایی جدید برای لاک ناخن

پیشنهادهایی برای خرید کیف عید

با جوش شیرین زیباتر شوید

رازهای مگوی داشتن خانه ای مرتب

اگر چشمان بادامی شکل دارید آن‌ها را به این روش آرایش کنید

قدم هات رو با اطمینان بردار

کدام ریمل مناسب مژه‌های شماست؟

این ظروف را در ماشین ظرفشویی قرار ندهید!

ترفندهایی جذاب و عالی برای آسایش و راحتی

جدیدترین مدل های سایه چشم برای سال جدید

اصولی ترین روش نظافت شیشه ها

ایده هایی متفاوت برای دکوراسیون اتاق نوزاد

سفید کردن راحت انگشتر نقره در خانه

کدام کار خانه برای زنان باردار خطرناک است؟

4 دسته لوازم آرایش که دور انداختنی هستند!

کیف های حصیری شیک و آسان برای خرید

آموزش 2 مدل بافت موی ساده و پر طرفدار

آموزش سبز کردن سبزه با خاک ژله ای

2 کاربرد جالب با لنگه جوراب های بدردنخور