آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه پیتزا اسفناج خانه داري

طرز تهیه پیتزا اسفناج

  بزرگنمايي:

آریا بانو - پیتزا اسفناج یک پیتزای چند لایه است که علاوه بر طعم خوبی که دارد یک پیتزای سالم است و خیلی راحت درست می شود.
مواد مورد نیاز برای خمیر پیتزا:
1 قاشق چای خوری خمیر مایه 1 قاشق چای خوری شکر 1 پیمانه آب گرم ½ قاشق چای خوری نمک 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 الی 1 و نیم پیمانه آرد گندم 1 الی 1 و نیم پیمانه آرد آرد سمولینا یا آرد ذرت و روغن برای پوشاندن داخل تابه مواد مورد نیاز برای سس پیتزا:
4 الی 5 عدد گوجه فرنگی 1 عدد پیاز کوچک 2 الی 3 عدد فلفل سبز تند 1 یا 2 حبه سیر 1 پیمانه پوره گوجه فرنگی ½ قاشق چای خوری سس ایتالیایی 1 قاشق چای خوری شکر نمک به مقدار لازم مواد مورد نیاز برای مواد داخل پیتزا:
3 پیمانه اسفناج خرد شده 2 پیمانه قارچ خرد شده ½ پیمانه پیاز خرد شده 1 حبه سیر رنده شده ½ قاشق چای خوری فلفل آسیاب شده 1 الی 1 و نیم پیمانه پنیر موزارلا نمک مواد مورد نیاز دیگر:
½ پیمانه پنیر موزارلا برای روی پیتزا پنیر پارمسان رنده شده

ابتدا شکر، خمیر مایه و آب گرم را با هم مخلوط کنید. (آب نباید به حدی داغ باشد که نتوانید انگشت تان به آن بزنید)

10 دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی کف کند. اگر کف نکرد آن را دور ریخته و دوباره تکرار کنید. (ممکن است یا مشکل از کهنه بودن خمیر مایه باشد یا از بیش از حد داغ بودن آب)

1 و نیم پیمانه آرد گندم ، 1 پیمانه آرد، روغن و نمک را داخل خمیر مایه ای که آماده کرده اید بریزید و هم بزنید. در صورت نیاز باقیمانده آرد را هم اضافه کنید.
خمیر را به مدت 3 الی 4 دقیقه ورز دهید.

داخل ظرفی را چرب کنید خمیر را داخل آن قرار دهید روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 الی 1 و نیم ساعت کنار بگذارید تا خمیر پف کند.

زمانی که خمیر را کنار گذاشته اید می توانید مواد سس را آماده کنید.
گوجه فرنگی، پیاز، فلفل و سیر را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید.
سپس مواد را همراه با پوره گوجه فرنگی، شکر و نمک داخل تابه جداگانه ای بریزید.

مواد سس را خوب هم بزنید.

سپس تابه را روی شعله گاز قرار دهید و بجوشانید. وقتی مواد جوشید گاز را کم کنید و به مدت 15 الی 20 دقیقه تفت دهید تا سس کاملا غلیظ شود.

داخل تابه روغن بریزید و پیاز، سیر و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که پیازها نرم شود.

سپس قارچ و مقداری نمک به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.

اسفناج و مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید آب مواد کاملا کشیده شود. سپس مواد را کنار بگذارید. بعد از این که مواد سرد شد 1 پیمانه پنیر موزارلا را به آن اضافه کنید.

فر را روی 450 یا 230 درجه سانتیگراد گرم کنید.
داخل قالب را چرب کنید و کمی آرد سمولینا یا آرد ذرت بپاشید.

خمیر را بردارید و دو قسمت کنید.
یکی از خمیرها را به شکل یک دایره 30 سانتیمتری با وردنه صاف کنید و آن را داخل تابه قرار دهید به طوری که کناره های تابه را بپوشاند.
سپس روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا از پف کردن آن هنگام پخت جلوگیری کنید.

روی خمیر را با ½ پیمانه پنیر موزارلا بپوشانید.

مواد اسفناج را روی لایه پنیر بریزید.

باقیمانده خمیر را با وردنه به شکل دایره 25 سانتیمتری صاف کنید و روی مواد را با آن بپوشانید.
لبه های دو لایه خمیر را به هم بچسبانید و باقیمانده خمیر را از آن جدا کنید.
دوباره روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا هنگام پخت بخار آن خارج شود.

پیتزا را به مدت 20 الی 30 دقیقه داخل فر قرار دهید زمانی که روی آن قهوه ای طلایی رنگ شد از فر خارج کنید.

یک لایه سس روی پیتزا بریزید و یک لایه پنیر روی سس و دوباره داخل فر قرار دهید.

10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که پنیر طلایی رنگ شود.

سپس پیتزا را از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه برش بزنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ خورش لوبیای ارومیه ای؛ مغذی و متفاوت

غذای اصلی/ هلو کباب؛ بهاری ترین دستور هفته

از شما/ شام

از شما/ کیک من

از شما/ کشک وبادمجون شیرازی

شیرینی ها/ کیک سورپرایز اسفناجی؛ خوش رنگ و گیاهی

دستور تهیه شربت سکنجبین

ترفند گریل کردن ذرت

متفاوت ترین نیمرویی که تا به حال دیده اید

برش های جدید و جذاب هندوانه

پیشنهاد غذای عربی خوشمزه برای سحری

مربای بهاری گل محمدی؛ شادی بخش و خوش عطر

فالوده رویال؛ پیشنهاد هندی ها برای رفع عطش

بستنی خانگی محبوب در کشور افغانستان

دستوری برای تهیه اشکنه ای جدید

ترفندهایی هوشمندانه برای آشپزی

6 پیشنهاد برای استفاده مجدد از شلوار جین

آشپزی ایرانی با طرز تهیه مرغ تنوری

هنرنمایی بوراک در پخت دلمه

نوشیدنی ها/ اسموتی های سبز رنگ برای کودکان

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

طرز تهیه ته دیگ بادمجان خوش طعم و لذیذ

روش صحیح خشک کردن میوه در ماکروفر

نکات مهم قبل از فر کردن مو

طرز تهیه دسر فرنی بستنی ویژه ماه رمضان

سوپ و آش/ آش گوشت بابلی

شیرینی ها/ کیک سیب دارچین

طرز تهیه‌ی خورش بامیه مجلسی با گوشت یا مرغ

طرز تهیه مارمالاد کیوی با ژلاتین

طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی؛ آسان و خوشمزه

تهیه پولکی زعفرانی در خانه به همراه نکات کلیدی

تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها

خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید

سحری/ خورش گوجه سبز و نخود

افطاری/ سوپ رشته ساده بپزید

غذای اصلی/ خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه سوهان کنجدی

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

از شما/ بفرمایید شام

ازشما/ سالاد شام افطاری

ازشما/ ژله افطاری

ازشما/ پیتزا افطاری

ازشما/ کیک چای

ازشما/ بفرماید دوستان

غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

مرغ کبابی آبدار در منزل بدون فر و منقل

آموزش ساخت کیف موبایل زنانه

با سلیقه خودتان زیورآلات بسازید

خلاصی از آلودگی های منزل!