آریا بانو

آخرين مطالب

وزیر کشور :

خانواده ها نگران سلامت فضای مجازی هستند اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - تهران- وزیر کشور گفت: خانواده‌ها نگران مسائل فضای مجازی هستند؛ بنابراین باید قوانینی تدوین شود که با اتکا به اجرای آن اطمینان از سلامت فضای مجازی در بین مردم حاصل شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا عبدالرضا رحمانی فضلی روز یکشنبه در یکصد و دوازدهمین جلسه شورای اجتماعی کشور به منظور ارائه گزارش نتایج پیمایش سلامت اجتماعی و بررسی نیازهای تقنینی حوزه آسیب‌های اجتماعی افزود: در حال حاضر خلاءهای قانونی در فضای مجازی وجود دارد و شاهد آسیب های اجتماعی در مورد بسیاری از مسائل و ولنگاری هایی در حوزه فضای مجازی هستیم که موجب نگرانی خانواده‌ها شده است.
وی ادامه داد: در کنار رفع مشکلات حوزه فضای مجازی باید استفاده از این فضا تقویت شود؛ در زمینه تدوین و تقنین قوانین در فضای مجازی اولویت کار با شورای فضای مجازی است اما اگر لازم باشد شورای اجتماعی هم می‌تواند در این زمینه همکاری داشته باشد.
رحمانی فضلی اضافه کرد: در زمینه تدوین قوانین جامع در کاهش آسیب های اجتماعی می توانیم از تجربیات دنیا و همینطور تجربیات خودمان و کارشناس های این حوزه استفاده کنیم.
وزیر کشور بیان کرد: گاهی شاهدیم که در فضای مجازی عضوگیری هایی در برخی کانال ها انجام می شود و سپس نسبت به آن موضع گرفته می شود؛ برای رفع موارد اینچنینی مکاتباتی را وزارت کشور با شورای فضای مجازی انجام داده است که نخست این شورا تدوین قوانین جامع در حوزه فضای مجازی را داشته باشد و اگر لازم باشد شورای اجتماعی هم در این زمینه می‌تواند فعالیت کند.
رحمانی فضلی در خصوص عنوان دیگر جلسه شورای اجتماعی امروز که ارائه گزارش نتایج پیمایش سلامت اجتماعی کشور بود نیز گفت: نتایج به دست آمده از این پیمایش خوب است و می تواند مورد استفاده دستگاه ها قرار گیرد و بهتر است این گونه مسائل تداوم در اجرا داشته باشد.
وی همچنین تأکید کرد: تقنین در برخی موارد شامل موضوعات اجرایی و در برخی موارد شامل مسائل بودجه ای است؛ قوانین در این خصوص زیاد داریم اما تقنین نداریم انباشت قوانین کاری را انجام نمی دهد.
رحمانی فضلی افزود: باید قانون جامع آسیب های اجتماعی نوشته شود و این قوانین مورد بررسی، ارزیابی و بازنگری قرار گیرد که رویکرد آن مسائل پیشگیرانه از آسیب‌های اجتماعی باشد.
وی اعلام کرد: کمیته ای نیز برای تدوین قانون جامع درنظرگرفته شده است و سپس قوانین تدوین شده به مجلس ارائه می‌شود.
* با خلاء نظارتی در حوزه فضای مجازی روبه رو هستیم
رحمانی فضلی در حاشیه یکصد و دوازدهمین جلسه شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به اینکه آیا راهکاری برای کاهش آسیب های اجتماعی از طریق فضای مجازی وجود دارد یا خیر اظهار داشت: در جلسه مطرح شد و از طرف همه اعضا نیز این موضوع مشترک بود که شرایط فضای مجازی به گونه ای است که هیچگونه نظارت منطقی و هیچ قانونی که رفتار در فضای مجازی را نظارت کند و مجوزهای لازم را دهد، وجود ندارد.
وی ادامه داد: خانواده ها نیز مراجعات بسیاری دارند و نگران فرزندانشان در این فضای باز و غیر مدیریت شده، هستند. در این جلسه مقرر شد که قوانین و مقررات روش ها و شیوه هایی که بتواند تضمین و اطمینان و ثبات بیشتری را در خصوص استفاده از این فضا ایجاد کند، تعیین می شود.
وزیر کشور تصریح کرد: این موضوع از اختیارات و وظایف شورای عالی فضای مجازی است. ما به عنوان شورای اجتماعی پیشنهاد می دهیم که در آنجا این بررسی ها انجام شود در غیر این صورت اگر آنها تمایل داشته باشند، شورای اجتماعی آمادگی دارد با استفاده از نظر کارشناسان، استفاده از روش ها و شیوه هایی که در دنیا اعمال می شود و روش هایی که در کشور ما نیز پیشنهاد شده به یک جمع بندی برسیم تا در نهایت استفاده مطلوب و منطقی از فضای مجازی و دفع مضرات آن حاصل شود.
* 2181*1834

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/114729/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تقویت ذهن کودک با کمترین هزینه

کودکان را به کتاب خواندن تشویق کنیم !

زندگی در حال را به بچه‌ها بیاموزیم

به کودکان اعتماد به نفس تزریق کنید !

چطور به فرزندانمان اعتماد کنیم؟

ایجاد انگیزه در فرزندان

وقتی بچه‌ها می‌ترسند، چه کار کنیم؟

بچه‌هایی که دزدی می‌کنند

عوارض پیامک برای کودکان و نوجوانان

بچه‌های لوس یا بزرگسالان بی‌مسوولیت

از کجا بفهمیم فرزندمان بیش‌فعال است؟

کودکان اوتیسمی دوست دارند تنها باشند

نقش خانواده در حفظ سلامت روانی کودکان

قوانین خواب فرشته ها

آینده کودکان مبتلا به شب ادراری

نقاشی، رازگوی روان بچه ها

کم رویی در کودکان را چگونه درمان کنیم

بررسی استرس در کودکان

فواید خواندن کتاب برای جنین

شخصیت فرزندتان را به خاطر نمره ضعیف تخریب نکنید.

برای فرزند دوم آمادگی دارید یا نه؟

بهترین طرز برخورد با بچه های وابسته

در خاطره سازی برای کودکان افراط نکنید

طلاق و برخورد صحیح با بچه ها

چگونه هوش فرزندمان را پرورش دهیم؟

اگر فرزندتان 6 سال دارد...

چگونـه تمـرکـز کـودکان را افـزایـش دهیـم؟

طلاق با کودکان شما چه می کند

10 جمله ویرانگر که نباید به کودکان گفت!!

اگر فرزندتان خجالت می کشد، بخوانید!

نترس، کنارت هستم

من باوردارم که تو می توانی

روزگار سخت یک کودک

علت و روش های درمان ناخن جویدن در کودکان

برخورد صحیح با عادت های نادرست کودکان

تاثیر دلبستگی ایمن بر کسب ایمان کودک

سی راه برای افزایش بهره هوشی کودکان

اول مهر و دردسر خواب بچه ها !

7 نکته کلیدی برای تشویق کودکان به آموختن

عادت به مطالعه را در دانش آموزان تقویت کنیم

کودکان چگونه فکر می کنند

خشم کودک در دست والدین

8 نکته درباره اتاق مطالعه

از کودکی ام بزرگی ام را بشناس

مدرسه یعنی مدرسه !

50 روش برای به ظهور رساندن استعداد کودکان

فرزند پیش دبستانی شما می تواند کتاب بخواند !

کابوسی به نام دیکته

نقش رسانه های آموزشی در فرآیند یادگیری

روش هایی برای افزایش توجه و تمرکز کودکان