آریا بانو

آخرين مطالب

جلسه سه‌جانبه نمایندگان صندوق بیمه روستائیان، وزارت رفاه و تامین اجتماعی

امکان نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای از معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری استعلام می‌شود اقتصادي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - توقف انتقال سوابق بیمه‌شدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر به سازمان تامین اجتماعی که سبب بروز نارضایتی در متقاضیان شده است، در جلسه‌ای با حضور مدیر عامل صندوق و مدیرکل دفتر بیمه‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیران معاونت بیمه‌ای و مدیران سازمان تأمین اجتماعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، پس از اجرای فاز نخست نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی در دستورالعملی به تاریخ 25 آذر سال 86، نقل و انتقال سوابق بیمه از این سازمان به صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر و بالعکس را امکان‌پذیر کرد اما این روند در 17 شهریور سال‌جاری با تصمیم هیأت مدیره و دستور سرپرست سازمان تامین اجتماعی، به صورت یک‌طرفه متوقف شد.
در پی این اقدام، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان در نامه‌­ای به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن گزارش بروز مشکلات ناشی از توقف نقل و انتقالات سوابق بیمه‌ای، درخواست کرد با دستور وزیر این موضوع به فوریت بررسی شود و راه حل مسائل به وجود آمده به سازمان تأمین اجتماعی و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستائیان ابلاغ شود. متعاقب این درخواست، دکتر شریعتمداری دستور برگزاری جلسه‌ای را برای رفع مشکلات پیش روی بیمه‌شدگان برای نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای صادر کرد.
روز گذشته این موضوع در جلسه‌ای در دفتر مدیرکل دفتر بیمه های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با حضور مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، کارشناسان صندوق و نمایندگان سازمان تامین اجتماعی برگزار شد.
در این جلسه محمدرضا واعظ مهدوی، به بیان منطق قانونی نقل و انتقال سوابق پرداخت و تفسیر اخیر از احکام برنامه‌های ششم را نادرست و به ضرر اقشار آسیب‌پذیر و کم‌درآمد به ویژه روستائیان و عشایر دانست.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان با اشاره به بند «ک» ماده 6 قانون نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی که نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای بین صندوق‌های تامین اجتماعی را میسر می‌سازد، خواستار حل مساله شد.
پس از این مقدمه، اعضای حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود در این زمینه پرداختند و در نهایت، مقرر شد برای اتخاذ تصمیم نهایی، موضوع از معاونت حقوقی ریاست جمهوری استعلام و نتیجه ابلاغ شود.
همچنین در این جلسه در خصوص سطوح درآمدی صندوق در سال 1398 و راه‌های تحقق جزء 1 بند «ی» قانون نظام جامع رفاه در تأمین اجتماعی در خصوص بهره‌مندی یکسان ذی‌نفعان صندوق‌های بیمه‌ای از کمک‌های دولت و چگونگی اعمال این حکم قانونی در سطوح درآمدی سال آتی صندوق بحث به عمل آمد و نهایتاً مدل تلفیقی بیمه پایه و بیمه تکمیلی منطبق با احکام قانون مورد توافق قرار گرفت و مقرر شد اقدامات اجرایی با هدف اخذ نظر شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی در این خصوص صورت پذیرد.
در ادامه این نشست، طرح نظام جامع بیمه‌های اجتماعی که اخیرا توسط سازمان امور اداری و استخدامی کشور نهایی شده و متضمن نظام هماهنگ کلیه صندوق‌ها و سازمان‌های بیمه و بازنشستگی کشور است ارائه و مقرر شد توسط مدیران ستادی و استانی صندوق هم مورد بررسی قرار گیرد و نظرات مشورتی دو سازمان جمع‌بندی و ارائه شود. همچنین مصوب شد بررسی و پیگیری‌های لازم برای حرکت به سمت بیمه غیر مزد و حقوق‌بگیران صورت پذیرد.
این گزارش حاکی است، جلسه مذکور با تاکید بر تسریع در کسب نظر دفتر حقوقی ریاست جمهوری در خصوص آیین نامه اجرای نقل و انتقال سوابق بیمه‌شدگان صندوق‌ها، پایان یافت لذا در جلسه سه‌جانبه نمایندگان صندوق بیمه روستائیان، وزارت رفاه و تامین اجتماعی مقرر شد برای اتخاذ تصمیم نهایی، موضوع از معاونت حقوقی ریاست جمهوری استعلام و نتیجه ابلاغ شود.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/110529/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نشانه های جسمی افسردگی را بشناسید

چگونه منتقد درونی خود را ساکت کنیم؟

شما یک درونگرای مضطرب هستید!

6 ویژگی محیط کاری ناسالم

چرا آدم‌های باهوش کمتر می‌توانند شاد باشند؟

دیگر نیازی به سحرخیزی نیست!

نکات کلیدی در هنر عذرخواهی

چیز‌های عجیبی که باعث اضطراب می‌شوند

غم و اندوه با بدن‌تان چه می‌کند؟

یک تمرین ساده و رایگان برای تقویت خلاقیت

چرا گاهی فراموشکار می‌شویم؟

احساس تنهایی از تنها زندگی کردن خطرناک‌تر است

این سرنخ‌های ظریف افسردگی را نادیده نگیرید

مجردها خوشبخت واقعی هستند یا متاهل ها؟ واقعیت کدام است؟

خودکشی در افرادی با این نشانه ها زیاد است

چرا دچار افسردگی صبحگاهی می‌شویم؟

6 مهارت که موفقیت شغلی تان را برای همیشه تضمین می کند!

خانواده پر استرس دارای چه نشانه هایی است؟

عشق از نگاه بچه ها

استرس مزمن و راه‌های غلبه بر آن

چرا دست از دروغ گفتن بر نمی‌داریم؟

روان آزار کیست و اکثراً چه شغلی دارد؟

6 سبک شخصیتی مسافران هواپیما؛ شما کدام یک هستید؟

3 تمرین تنفس برای کاهش اضطراب

استرس روانی با از دست دادن بینایی مرتبط است

گوشه گیری و انزوا طلبی چیست؟

با آدم‌های منفی، چگونه رفتار کنیم؟

روانشناسی رنگ ها: 4 رنگ اصلی چه تاثیری بر شما می گذارند؟

استرس واگیر دارد، چطور آن را نگیریم؟!

عادت‌های مضر برای هوش و حافظه

آیا بدون ازدواج خوشحال‌تریم؟

کشف نوع جدیدی از افسردگی توسط دانشمندان ژاپنی

خشکاندن ریشه های افسردگی با غذای سالم

چرا بی‌دلیل عصبانی می‌شویم؟

چرا دلمان تنگ می‌شود؟

اثرات استرس بر جسم و روح شما

خانواده و بحران های نوجوانی

چرا بداخلاق و حساس می‌شویم؟

افراد مذهبی عمری طولانی تر دارند چرا؟

غصه چاقتان می‌کند یا لاغر؟

افکار وسواسی: یکی از نشانه‌های متداول اضطراب

چرا امروز و فردا می‌کنیم؟

احساس تنهایی چه خطراتی برای سلامتی دارد؟

چگونه با افسردگی بعد از سوگ مقابله کنیم؟

6 قضاوتی که دیگران در نگاه اول درباره ما می کنند

چگونه خلاقیت نهفته‌تان را پدیدار کنید؟

دوست‌ داشتنی بودن در اجتماع را با 12 مهارت تجربه کنید

کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟

از افسردگی تا بدبینی؛ افکار منفی دقیقا چه تأثیری بر بدن دارند؟

شایع‌ترین علائم جسمیِ افسردگی