آریا بانو

آخرين مطالب

رئیس فدراسیون:

برای پیشرفت ژیمناستیک کشور به منطقه مرکزی آسیا رفتیم ورزشي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - تهران- رئیس فدراسیون ژیمناستیک گفت: ژیمناستیک ایران پیش از این در منطقه غرب آسیا قرار داشت که با تلاش هایی که در اجلاس آسیایی دوحه انجام شد، منطقه خود را به بخش مرکزی که از نظر فنی بهتر از غرب است، جابه جا کردیم.

به گزارش ایرنا، «زهرا اینچه درگاهی» امروز یکشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران افزود: آسیا در رشته ژیمناستیک به چهار منطقه شرق، غرب، مرکزی و جنوب شرق تقسیم شده و این در حالی است که ایران مدت ها با کشورهای بحرین، عراق، اردن، کویت، لبنان، فلسطین، عربستان سعودی و سوریه در منطقه غرب قرار داشت و به علت فعالیت کم این منطقه، تلاش کردیم در اجلاسی که برگزار شد منطقه خود را به مرکزی جا به جا کنیم تا با کشورهایی که از نظر فنی بهتر ازغرب آسیا هستند، هم منطقه ای شویم.
وی گفت: کشور هند، هم گروه جدید ما در بخش مرکزی، رقیب بسیار سرسختی در رقابت های انتخابی المپیک بود و همچنین ازبکستان دیگر هم گروه این بخش یک پله بالاتر از ایران قرار گرفته است، در حالی که فعالیت های ژیمناستیک کشورهای عربی در منطقه غرب قاره آسیا سالهاست، راکد مانده است.
رئیس فدراسیون بیان کرد: در اجلاس دوحه ابتدا به بهانه ریاست منطقه غرب ثبت نام کردم، اما هدف، دفاع از تغییر منطقه ای ژیمناستیک ایران بود که بعد از سخنرانی از 24 رای حاضر 21 کشور با این مهم موافقت کردند.
اینچه درگاهی درخصوص اینکه گفته می شود او با احمد محتشمی از روسای اسبق فدراسیون ژیمناستیک درباره چگونگی رای آوردن در این اجلاس صحبت کرده است، اظهار داشت: از آقای محتشمی فقط درباره تجربیاتی که در این اجلاس داشت، سوال کردم، اما درباره چگونگی رای آوردن نظری نخواستم؛ در حالی که نماینده های اردن و لبنان در این اجلاس به زمان ریاست محتشمی در منطقه غرب آسیا اعتراض داشتند و مدعی بودند که در زمان وی از فعالیت ژیمناستیک غرب آسیا کاسته شد.
وی ادامه داد: قرار گرفتن با کشورهای افغانستان، بنگلادش، هند، نپال، پاکستان، قزاقستان، سریلانکا و ازبکستان که بیشتر آنها از لحاظ فرهنگی قرابت بیشتری با ما دارند، بسیار بهتر از حضور در منطقه غرب آسیا است.
رئیس فدراسیون در مورد موفقیت های اخیر سعیدرضا کیخا در انتخابی المپیک 2020 ژاپن، گفت: کسب مدال برنز در وسیله خرک حلقه و نمره بالاتر از 15 موفقیت ارزنده ای است که تاکنون کسب نشده بود و حتی برنز محمدرضا خسرونژاد در وسیله پارالل نیز در حالی به دست آمد که از ناحیه دست مصدوم بود.
اینچه درگاهی تاکید کرد که رشته پارکور در اجلاسی که برگزار شد، تایید شده است و همه فدراسیون های عضو ملزم به برگزاری رقابت های آن هستند و قرار است از سال 2024 نیز این رشته وارد المپیک شود.
وی عنوان کرد: فدراسیون ژیمناستیک ایران نیز بر همین اساس از بهمن ماه امسال رقابت های قهرمانی رشته پارکور را برگزار خواهد کرد.
رئیس فدراسیون درخصوص میزبانی از رقابت های زنان کشورهای مسلمان اظهار داشت: با توجه به تغییر منطقه ایران در ژیمناستیک آسیا در تلاشیم کشورهای بیشتری را برای حضور در این مسابقات دعوت کنیم و تاکنون سه کشور از منطقه مرکزی و یک کشور از منطقه غرب آسیا اعلام آمادگی کرده اند. همچنین برای افزایش میزان آمادگی تیم بانوان ایران عجله ای برای برگزاری این رقابت ها نداریم.
اینچه درگاهی درباره انرژی که برای حواشی ژیمناستیک در دو سال اخیر گذاشته است، گفت: روحیه تخریبی بیرون از فدراسیون قطعا آسیب رسان است، اما به جرات می گویم 80 درصد از خانواده ژیمناستیک، رفاه و همدلی خوبی با یکدیگر دارند و این موفقیت ها ثمره همین یکدلی است؛ هرچند که آن جمعیت حاشیه ساز نیز به گونه ای خود را به خواب زده اند که به هیچ نحو برای موفقیت ژیمناستیک گام برنمی دارند.
در ادامه این نشست منیژه پازوکی نائب رئیس بانوان فدراسیون در باره رقابت های زنان کشورهای مسلمان اظهار داشت: دو مرحله اردو پیش از این برای بانوان برگزار شد و در مرحله سوم سهیلا بهرامی سرمربی تیم ژیمناستیک هنری زنان به دلیل مشغله کاری نتوانست همراه تیم باشد؛ بنابراین من به رغم فعالیت در فدراسیون، فعلا این مسئولیت را قبول کردم.
وی ادامه داد: رویکرد فدراسیون به زنان ژیمناستیک کار امیدوار کننده است؛ زیرا پیش از این ژیمناست های زن در سن 13 و 14 سالگی رها شده و جذب رشته رزمی می شدند، ولی اکنون اردوهای تیم های جوانان و بزرگسالان این نوید را می دهد که در آینده شاهد موفقیت های آنها در میادین بین المللی باشیم.
همچنین محسن سلیمانی دبیر فدراسیون درخصوص چگونگی کسب سهمیه المپیک 2020 ژاپن یادآور شد: از آنجا که در بخش تیمی هشت کشور برتر دنیا به بازی های المپیک راه پیدا می کنند، قطعا ایران در بخش تیمی شانسی نداشت، اما در بخش تک وسیله این شانس را داریم تا دو سال مانده به المپیک از هشت مسابقه ای که برای کسب سهمیه تدارک دیده شده است، در چهار مسابقه شرکت کنیم. کسب بالاترین امتیاز از مجموع امتیازهای این چهار رقابت شانس کسب سهمیه المپیک را به ایران خواهد داد.
وی ادامه داد: در رقابت های آلمان که اخیرا برگزار شد، کیخا و خسرونژاد شرکت کردند و رقابت های بعدی در ملبورن استرالیا است که به دلیل هزینه های مالی حضور نخواهیم یافت، اما در مسابقات باکو، قطر و در نهایت آلمان در سال 2019 شرکت می کنیم.
وی تاکید کرد: مهدی الفتی در وسیله پرش خرک اخیرا از رده سنی جوانان به بزرگسالان آمده و یکی از آینده های کسب سهمیه المپیک محسوب می شود.
دبیر فدراسیون افزود: برگزاری رقابت های قهرمانی آسیا در رشته ایروبیک و آکروژیم در کشورهای کره شمالی و جنوبی از برنامه های دیگر فدراسیون برای سال آینده است.
در ادامه این نشست مسعود جودی مربی تیم جوانان ژیمناستیک اظهار داشت: قطار ژیمناستیک به حرکت درآمده و اعزام هایی که در دوره جدید فدراسیون صورت گرفت سبب شد نمره کیخا از 14.2 به 15.2 ارتقا یابد و به دلیل همین نگاه مثبت کسب سهمیه المپیک 2022 جوانان در کشور سنگال را هدف گذاری کرده ایم.
وی گفت: نگاه دنیا به ژیمناستیک ایران عوض شده است و بنا داریم در سال 1398 در رقابت های قهرمانی آسیا به میزبانی مغولستان شرکت کنیم تا جوانان ما به آمادگی مطلوب تری برسند.
ورزشی**9022**9128**1584

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/109949/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انواع دروغ و چگونگی تشخیص آن

ترس از رانندگی: علل و راهکارهای مقابله با آن

علت استرس روز اسباب کشی چیست و چگونه میتوان این استرس را کاهش داد؟

چگونه خشم خود را هنگام رانندگی کنترل کنیم؟

چگونه محترمانه موضوع گفت‌و‌گو را عوض کنیم؟

روش صحیح برخورد با افراد داغدیده چگونه باید باشد؟

18 درمان طبیعی اضطراب

چگونه می توانیم با مرگ همسر کنار بیاییم؟

گرفتگی زبان به چه دلیل است و درمان آن چیست؟

شناخت درمانی چیست و اصول و تکنیک های آن کدام است؟

درمان افسردگی با گیاهان دارویی

با فشار دادن نقاطی از بدن استرس خود را کاهش دهید

احساس تنفر از خود چیست و چگونه می توان از آن رها شد؟

دوست خوب چه خصوصیاتی دارد ؟

ارتباط بین افسردگی و رانندگی

5 راه برای غلبه بر ترس و رسیدن به موفقیت

با آدم های فضول‌ چگونه برخورد کنیم؟

آیا نصیحت کردن افراد کار درستی است یا خیر؟

هیجانات چه هستند و انواع هیجانات کدامند؟

روانشناسی رنگها

آسیب‌های آلودگی هوا بر سلامت روان چیست و چگونه برطرف می شود؟

خوب صحبت کنید تا همه عاشقتان شوند

تعبیر رنگ ها در خواب از دیدگاه روانشناسی

علت تیک عصبی و راههای درمان تیک عصبی

تک فرزندی چه مشکلاتی برای فرزندمان به همراه دارد؟

زنان شاغل سالم تر و شادترند یا زنان خانه دار

آلودگی هوا باعث افزایش افسردگی و خودکشی می شود

وابستگی کودکان به پدربزرگ و مادربزرگ خوب است یا نه ؟

از لحاظ روانی کودک هستید یا بالغ؟

با کسانی که دروغ می‌گویند چگونه برخورد کنیم؟

روانشناسی اجتماعی چیست؟ تعریف، اصطلاحات کلیدی و مثال ها

چرا برخی وقت ها نمی توانیم از صحبت کردن دست برداریم؟

عادات بدی که پیرتان می کند!

آسیب‌های وابستگی شدید به یک دوست و درمان

چگونه می توان 8 بیماری روانی عجیب را شناسایی کرد؟

9 نشانه عجیب استرس را به خاطر بسپارید

اختلال مو کنی چیست ؟علل و درمان آن

10 علامت که میتواند شما را آگاه کند افسردگی دارید

دمنوش هایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا

چگونه بدون کلافگی و خستگی در خانه بمانیم؟

آیا نگرانی و استرس ،خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می دهد؟

آیا ویروس کرونا باعث افسردگی می‌شود

چگونه خود را قرنطینه کنیم؟

نحوه مدیریت کارمندان از راه دور

راه حل آشتی با دوست بعد از دعوا

چگونه روانشناس خوب را از بد تشخیص دهیم

خستگی تصمیم چیست و چگونه با این خستگی مقابله کنیم؟

خوابیدن با ناراحتی چه عوارضی دارد؟

هنگام استرس چه کارهایی انجام ندهیم؟

زبان بدن چیست و فواید آن کدام است؟