طرز تهیه پاناکوتا و سیب ژله ای
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
درست کردن پاناکوتا و سیب ژله ای
مواد لازم برای پاناکوتا و سیب ژله ای :
شیر | 1 لیوان |
خامه | یک پاکت |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 4 قاشق مرباخوری (من 2 قاشق ریختم) |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
طرز تهیه پاناکوتا و
سیب ژله ای :
ابتدا پودر ژلاتین را با مقداری از
شیر روی حرارت غیر مستقیم می گذاریم تا بن ماری شود، بقیه
شیر و شکر و خامه را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود و جوش ریز بزند و بعد از روی حرارت بردارید که زیاد نجوشد.
وانیل را هم اضافه می کنیم و بعد
شیر و ژلاتین بن ماری را اضافه می کنیم. برای لایه دوم ابتدا
سیب را
پوست کنید. نصف
ژله توت فرنگی را با 1 لیوان آب جوش روی حرارت بگذارید و بعد
سیب ها را هم داخل ظرف می گذاریم تا
سیب با
ژله کمی بجوشد و پخته شود و کمی
ژله هم غلیظ شود و بعد از روی حرارت بردارید. کمی که سرد شد
سیب را داخل جام بگذارید و روی آن را
ژله توت فرنگی بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
-
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۷:۵۷
-
۴۸۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/106657/