آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه فاج فندق خانه داري

طرز تهیه فاج فندق

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه فاج فندق
مواد لازم برای تهیه فاج فندق :

شکلات تلخ یا شیری 400 گرم
شیر عسلی 400 گرم
فندق خام خرد شده 120 گرم
فندق اضافه 1/3 پیمانه

طرز تهیه فاج فندق :
فندق خام را روی سینی فر ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا تست شود، سپس پوست فندق ها را جدا کرده و خرد کنید.
قالب مربع 18 یا 20 سانتی متری را چرب کرده و کف و دیواره آن را با فویل بپوشانید، شکلات خرد شده و شیر عسلی را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود و مواد کاملا گرم شود، سپس از شعله برداشته و 120 گرم فندق خرد شده را اضافه کرده و داخل قالب آماده ریخته و سطح آن را صاف کرده و 1/3 پیمانه فندق اضافه را روی آن ریخته و با دست کمی روی فندق ها را فشار دهید تا بچسبد، پس از کمی خنک شدن به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببند و با چاقوی تیزی مکعبی برش بزنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سوپ و آش/ غذای مدیترانه ای برای فصل سرما

نوشیدنی ها/ هات چاکلت عجیب مکزیکی با فلفل!

غذای اصلی/ مرغ قالبی؛ شیک برای مهمانی

برش زدن آسان و بی دردسر انواع میوه

فوت آشپزی/ ترفندهای پخت ماکارونی آشیانه‌ای

خوشمزه ترین و ساده ترین روش پخت مرغ

شیرینی ها/ اینگونه کیک خیس پرتقالی درست کنید!

غذای اصلی/ دلمه مرغ؛ غذایی لاکچری و شیک

ترکیب بی نظیر چیزکیک و پای سیب

فوت آشپزی/ روش صحیح تفت دادن سبزیجات

فوت آشپزی/ علت و رفع خشکی و ترد شدن شیرینی ها

اشتباهات زن و شوهرها در زندگی مشترک

شیرینی ها/ رولت گردویی با دستور پخت آسان

کیک اسفنجی با بیشترین میزان لطافت و پف کردگی

خورشت گوجه فرنگی؛ غذای ساده و محبوب مازندرانی

پاستایی بسیار لذیذ و فوری با سبزیجات

کاپ کیک اسمارتیزی؛ بچه‌ها عاشقش می‌شوند

طرز تهیه شیرینی قیطونی

غذای ملل/ خوراک ماهی قزل آلا 5 ستاره همراه با سالاد سبزیجات

ناهار/ خورشت فسنجان را با گوشت مرغ امتحان کرده اید؟

چگونه می توانید سیب زمینی را نگهداری و ذخیره کنید؟

فرار بدون بازگشت لکه ها با دستمال نانو مانیدا

طرز تهیه 36 صبحانه لاغرکننده

سوپ و آش/ دستور تهیه آبگوشت مرغ

پیده گوشت؛ غذایی لاکچری

نسخه اصولی سبزی پلو با ماهی

دستوری ساده برای پخت سوپ بروکلی

دیگه جایی نگید کباب برگ بلد نیستم!

چهار نکته مهم برای گریل کردن

دستور پخت استیک یک دقیقه‌ای

غذای اصلی/ توپک سیب زمینی پنیری؛ پیش غذایی شیک

غذای اصلی/ شیرین پلو؛ خلاقیت و هنرمندی کدبانو

کیکی دو رنگ برای عصرانه

ذائقه ها/ پیتزای تخم‌مرغ و سبزیجات؛ کم کالری

غذای اصلی/ دستور پخت کباب بلغاری

شیرینی آسان و بدون نیاز به فر

صبحانه/ کوکوی سبزیجات و پنیر؛ پیشنهاد ویژه روز جمعه

سوپ و آش/ سوپ کدو حلوایی با شیر؛ مغذی و لذیذ

شیرینی ها/ شیرینی آسان و بدون نیاز به فر

ناهار/ ماهی را به شکل کوبیده بپزید

میزاردور/ گل کلم سوخاری، پیش غذای ساده و بسیار خوشمزه!

میز اردور/ طرز تهیه سالاد گوجه و پنیر

فوت آشپزی/ ترفندهای کدبانو گری برای شما

سوپ و آش/ سوپ گوشت و سبزیجات؛ یک شام زمستانی

کیک شکلاتی را در پوست پرتقال سرو کنید!

10 مهارت که برای درست کردن کیک باید داشته باشید

شام/ بریانی هندی؛ مقرون به صرفه و لذیذ

شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی ساده با شیر خشک

شیرینی ها/ یک شیرینی رژیمی خوشمزه برای نوروز

املتی برای عاشقان