آریا بانو

آخرين مطالب

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر:

1200 خیر و داوطلب فعالیت های بشردوستانه تجلیل می شوند اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - تهران- رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر، از گرامیداشت خدمات 1200 خیر و داوطلب فعالیت های عام المنفعه و بشردوستانه به مناسبت روز جهانی داوطلبان جمعیت های ملی صلیب سرخ و هلال احمر مصادف با چهاردهم آذر (پنجم دسامبر) خبر داد.

محمد نصیری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، با اعلام این خبر اظهار داشت: طبق برنامه ریزی ها و هماهنگی های انجام شده قرار است آیین ملی تجلیل از خدمات داوطلبانه روز سه شنبه 13 آذر به میزبانی سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر و مشارکت دبیرخانه فعالیت های داوطلبانه در مرکز بین المللی همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شود.
وی ادامه داد: داوطلبان جمعیت های ملی صلیب سرخ و هلال احمر در سراسر دنیا با اهداف و دلایل متعددی در کارهای داوطلبی شرکت می‌کنند و شعار امسال روز جهانی داوطلب، «داوطلبان؛ جوامع تاب‌آور می‌سازند» است.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر توضیح داد: انسان به ذات، پاک است و میل به کمک به دیگران دارد، آموزه‌های دینی و فرهنگی نیز مزید برعلت شده و گرایش به نیکوکاری را در انسان می ‌پروراند؛ همین امر جوامع را به سمت انجام کارهای داوطلبانه و دستگیری از نیازمندان و حمایت از قشر آسیب دیده سوق داده است.
نصیری اضافه کرد: به دلیل اهمیت و تاثیر شگرفی که وجود گروه‌های داوطلب در جوامع بشری داشته‌اند، سازمان ملل متحد در سال 1985، پنجم دسامبر را «روز جهانی داوطلبان جمعیت های ملی صلیب سرخ و هلال احمر» معرفی کرد و این بهانه‌ای برای تجلیل از داوطلبان و تشویق دیگران به پیوستن به گروه‌های داوطلبی و تشکل‌های مردمی شده است.
وی هدف از برگزاری این آیین ملی را تجلیل از داوطلبان تشکل های مردم نهاد، نهادهای دولتی، محیط زیست، میراث فرهنگی و سایر داوطلبان سازمان ها و نهادهایی که عضو داوطلب می پذیرند، عنوان کرد و گفت: در این آیین ملی از تمام داوطلبانی که خدمات شایانی را در حوزه های ارائه خدمات حمایتی و اجتماعی به آسیب دیدگان از حوادث و سوانح و آسیب پذیرترین افراد جامعه و تلاش در جهت تسکین آلام بشری، کمک به امر سلامت جامعه و دفاع از ارزش های انسانی و کوشش در مسیر برقراری دوستی و تفاهم متقابل و صلح پایدار میان ملت ها انجام داده اند، تجلیل به عمل خواهد آمد.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر تصریح کرد: این خیرین و داوطلبان نمونه با ملاک و شاخص هایی همچون ابتکار و خلاقیت، بیشترین میزان ساعت فعالیت داوطلبانه و تلاش برای تامین منابع مالی برنامه ها و پروژه های عام المنفعه و محرومیت زدای جمعیت هلال احمر را در کارنامه داوطلبی خود داشته اند.
نصیری با اشاره به اینکه ما امسال قصد داریم تا این آیین را با موضوع پیوند اعضای داوطلب جمعیت هلال احمر و جامعه برای ترغیب به مشارکت در برنامه های انساندوستانه برگزار کنیم، به ویژگی های خدمات داوطلبانه اشاره کرد و اظهار داشت: این خدمات افتخاری است و برای خدمت داوطلبانه وجهی دریافت نمی شود، جنبه بشردوستانه، خیرخواهانه و عام المنفعه دارد و در ارائه خدمت بین افراد تبعیض قائل نمی شود، فاقد هرگونه تمایلات منفعت طلبانه است و در آن اهداف خاص سیاسی، اقتصادی و نظایر آن دنبال نمی شود، شرایط و زمان انجام خدمات داوطلبانه، طبق موقعیت و شرایط مختلف مانند زمان جنگ، صلح، بلایای طبیعی و نظایر آن تفاوت می کند، این فعالیت ها در اوقات فراغت داوطلب و به صورت غیررسمی انجام می شود.
وی ارتقای شأن اجتماعی، کسب رضایت مندی شخصی، حضور در شبکه های اجتماعی، کسب تجربه کاری، استفاده از مهارت و توان خاص خود، آموختن مهارت های جدید، کسب اعتماد به نفس، حفظ مهارت و دانش و ارتقای آن و افزایش حس مسئولیت را برخی از مزایای داوطلبی عنوان کرد و گفت: در زمان حاضر این سازمان به عنوان حامی و پشتیبان سازمان امداد و نجات، از خدمات 717 هزار عضو داوطلب در چهار هزار و 200 «خانه داوطلب عمومی» و «خانه هلال» به عنوان فعالترین شبکه مردمی در چهار گروه هدایت، حمایت، مهارت و مشارکت بهره می‌برد.
همه ساله روز جهانی داوطلبان در سراسر جهان در راستای تجلیل از خدمات داوطلبانه و ارزش نهادن به مفهوم داوطلبی گرامی داشته می شود.
**7029*1834

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/105679/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درباره اتانازی چه می دانید؟

آزار و اذیت خیابانی چیست و چگونه با آن رفتار کنیم؟

توهم فرگولی چیست؟ علل و درمان آن

فردگرایی چیست و شیوع فردگرایی در میان افراد جامعه

افسردگی غیر معمول یا آتیپیک

سندروم بیت المقدس چیست؟

آشنایی با خصوصیات زنانی که تیپ شخصیت مردانه دارند

آدم های پرتوقع چه ویژگیهایی دارند و چگونه باید با آن‌ها رفتار کرد؟

اختلال افسردگی اساسی چیست؟ دلایل و درمان آن

بیماری وسواس فکری OCD

بی اشتهایی عصبی چیست و چگونه درمان می شود؟

چگونه به شخصی بگویید که بوی بد دهان یا بدن دارند

آگورافوبیا یا ترس از فضای باز چیست؟ علل و درمان

بی‌گوشی‌هراسی (نوموفوبیا)

راههای غلبه بر افسردگی

ادیتیوولتافوبیا چیست و چگونه درمان می شود؟

افراد آب زیر کاه چه کسانی هستند؟

کربوفوبیا چیست؟ علت و درمان آن

نئوفوبیای غذایی چیست و چگونه درمان می شود؟

تراپیست کیست؟ معرفی انواع تراپی

اختلالات خلقی چیست؟ انواع اختلالات خلقی

نشخوار ذهنی چیست؟ درمان نشخوار ذهنی

ویژگی افراد درون گرا چیست؟ راههای درمان درون گرایی

آر تی ام اس (rTMS) یا تحریک مغناطیسی مغز چیست؟

مثلث کارپمن چیست؟ خروج از مثلث کارپمن

هیپنوتراپی چیست؟ موارد استفاده از هیپنوتراپی

کلمات و عبارات نشان دهنده افسردگی

روش صحیح قطع داروهای افسردگی

رشد فردی چیست؟ تاثیرات رشد فردی

قانون لاگوم چیست و چگونه سوئد را به شادترین مردم تبدیل کرده است؟

نقشه مغزی چیست؟ نحوه تهیه نقشه مغزی

آموزش انجام تمرین های مدیتیشن + نکاتی برای تازه کارها

دلایل، مزایا و معایب تغییر شغل

افسردگی در محیط کار و راههای رهایی از آن

تفاوت استرس و اضطراب و راههای درمان آنها

خسته شدن از زندگی به چه معناست و چه تاثیری دارد؟

مزایا و معایب ادامه تحصیل در سن بالا

چاکرا و خواص آن + معرفی هفت چاکرا

بی ارادگی چیست؟ راههای مقابله با بی ارادگی

کتاب درمانی چیست و چگونه انجام می شود؟

منشور برقراری ارتباط چیست + روش ساخت منشور برقراری ارتباط

رفتار حرفه ای چیست؟ چگونه رفتار حرفه ای داشته باشیم

ایده آل گرایی چیست و خطرات آن چیست؟

بلوغ فکری چیست و چه نشانه هایی دارد؟

اختلال سلفیتیس چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم قلب شکسته چیست؟ علل و علائم و درمان آن

دروغگویی پاتولوژیک چیست؟ علائم و درمان آن

ترس از سگ یا سگ هراسی چیست و چگونه درمان می شود؟

صدابیزاری یا میسوفونیا چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم آسپرگر چیست و چگونه درمان می شود؟