آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه پولکی کنجدی در منزل خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - پولکی کنجدی همانند سایر انواع پولکی‌ها تهیه می‌شود. تنها تفاوت در تهیه انواع پولکی، استفاده از طعم دهنده‌های متفاوت است. در ادامه طرز تهیه این خوراکی لذیذ در منزل شرح داده می‌شود.


سرویس آشپزی - پولکی یکی از سوغاتی‌های اصفهان است که همراه با چایی آن را سرو می‌کنند و در طعم‌های مختلفی از جمله پولکی کنجدی در بازار وجود دارد. جالب است بدانید که این خوراکی شیرین و خوشمزه را می‌توانید به سادگی در منزل تهیه کنید، تنها چیزی که نیاز دارد، صبر، حوصله و دقت است.
مواد لازم برای تهیه پولکی کنجدی
به منظور تهیه یک قندان از این پولکی ، به دو الی دو و نیم ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر ذکر می‌شود، نیاز است.

مواد لازم
شکر 250 گرم
سرکه 8 الی 9 قاشق غذاخوری
آب 125 میلی لیتر
کنجد 2 الی 3 قاشق غذاخوری

چند نکته:
حتما از سرکه سفید باید استفاده کنید. ترجیحا از کنجد خام استفاده نمایید.
طرز تهیه پولکی کنجدی
شکر، آب و سرکه سفید را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید. گاهی ظرف را تکان دهید تا محتویات به حرکت درآید. زمانی که در آب و سرکه حل شد، مخلوط باید 15 الی 20 دقیقه بجوشد تا آب تبخیر شود و شربت قوام بیاید و غلیظ شود. اکنون کنجد را به پولکی اضافه کنید و چند ثانیه بهم بزنید. صبر کنید تا پولکی مجددا بجوشد و شربت قوام بیاید. حدود 5 دقیقه برای این منظور کافی است. کف یک سینی کاغذ آلومینیوم پهن کنید و با یک قاشق مرباخوری پولکی ها را به صورت دایره‌ای روی کاغذ آلومینیوم بریزید. اگر شربت قوام نیامده باشد، هنگامی که آن را روی کاغذ آلومینیوم می‌ریزید، پخش خواهد شد. صبر کنید تا پولکی ها کاملا سرد شوند. اگر حتی مقداری گرما داشته باشند، به یکدیگر می‌چسبند، بنابراین شکیبا باشید.

چند نکته:
ظرفی که برای تهیه پولکی از آن استفاه می‌کنید، باید شبیه شیرجوش باشد تا بدون آنکه برای هم زدن مایه از قاشق و ... استفاده کنید، بتوانید مخلوط را بهم بزنید. زیرا باید شکر کاراملی شود و اگر دائم آن را بهم بزنید باعث می‌شود حرارت شکر آنقدر زیاد نشود که حالت کارامی پیدا کند.
برای تست کردن این موضوع که شربت به قوام رسیده است، یا مقداری از شربت را در یک ظرف حاوی آب کاملا سرد بریزید. و یا انتهای یک قاشق را در مایه فرو برده و درآورید. پس از آنکه شربتی که در آب ریختید یا به انتهای قاشق چسبیده سرد و سفت شد، آن را بچشید، اگر زیردندان ترد و شکنده باشد آماده است، اما اگر به دندان چسبید باید باز هم بجوشد تا آماده شود. به جای کنجد از دیگر طعم دهنده‌ها مانند اسانس زنجبیل، دارچین، پرتقال، لیموعمانی خرد شده و غیره نیز استفاده کنید. در واقع مراحل تهیه انواع پولکی مشابه است، فقظ از طعم دهنده‌های متفاوتی استفاده می‌شود. حتما قبل از آنکه طعم دهنده اضافه شود، باید شربت بجوشد. زیرا اگر پس از اضافه کردن کنجد مجبور باشید شربت را برای مدت زیادی بجوشانید، کنجدها خواهند سوخت. نیاز نیست کاغذ آلومینیوم را چرب کنید، پولکی کنجدی پس از سرد شدن، به راحتی جدا می‌شود. می‌توانید به جای قاشق قاشق ریختن مایه، کل مایه را در سینی استیل یا روی کاغذ آلومینیوم پخش کرده و پس از سرد شدن آن را به تکه‌های کوچک خرد کنید. میزان کنجد تا حد زیادی به سلیقه شما بستگی دارد، اما برای این میزان آب و شکر بیش از سه قاشق غذاخوری کنجد، نیاز نیست. قوام آمدن شربت در تهیه پولکی، مهمترین قسمت برای درست کردن این خوراکی است. زمانی که شربت کاراملی شد و به روش ذکر شده قوام آمدن آن را نیز تست کردید، پولکی آماده است و باید آن را درون سینی بریزید. اگر میزان سرکه در شربت کم باشد، باعث شکرک زدن آن خواهد شد.

به همین سادگی می‌توانید پولکی تهیه کنید. همانطور که گفته شد، در انواع طعم‌ها می‌توانید این خوراکی را تهیه و کنار یکدیگر سرو کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد. پولکی همواره به همراه چای سرو می‌شود، به علاوه در کنار انواع دمنوش هایی که شکر ندارند نیز می‌توانید پولکی را به جای قند سرو کنید.
آناهید اعظمی فر

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/101569/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یک بی‌احتیاطی و رویاهایی که بر باد رفت

جای آزمون را یک ایرانی پُر می‌کند

تودور: با سری بالا از کوپا ایتالیا حذف شدیم

ناگفته‌های مربی سابق استقلال از دربی حذفی‌

پوچتینو: به شکست 5-0 نیاز داشتیم!

ناگفته‌های خسرو حیدری از دربی جام حذفی

نمک سیاوش یزدانی بر زخم هواداران الهلال!

گل تماشایی سینا اسدبیگی در تمرین پرسپولیس

مشکلات ساپینتو و فتح‌الله‌زاده بر سر دفتر کمپ حجازی

روزگار بحرانی یاران صیادمنش؛ 9 بازی 3 امتیاز

سرنوشت تراکتور سرانجام تعیین شد

مکان بازی مرگ و زندگی سپاهان مشخص شد

خلاصه بازی آرسنال 5 - چلسی 0

خسرو: در زمان ساپینتو، چهار پنج مدیرعامل عوض کردیم

خلاصه بازی لاتزیو 2 - یوونتوس 1

حیدری: تیم نکونام شخصیت قهرمانی دارد

گل چهارم آرسنال به چلسی توسط کای هاورتز دقیقه 65

حیدری: در اولین بازی خوشه طلایی، فقط یازده بازیکن داشتم

خلاصه بازی الهلال 2 - العین 1

گل پنجم آرسنال به چلسی توسط بن وایت دقیقه 70

اولین کاپیتانی ترابی در پرسپولیس

ابتلای ستاره اتلتیکو به یک بیماری خطرناک

حریف سپاهان از هند نیروی کمکی گرفت!

دبیر جدید فدراسیون کبدی معرفى شد

گل اول یوونتوس توسط میلیک در دقیقه 82

مربی تراکتور از تیم ملی می‌آید

کامبک الهلال ناقص ماند؛ صعود العین به فینال لیگ قهرمانان آسیا

چگونه از آخرین افزایش قیمت ارز دیجیتال بهره ‌برداری کنیم؟

خطای شدید جکسون روی پای تومیاسو که داور از نشان دادن کارت قرمز صرف نظر کرد

ستارگان تیم رویایی رئال مادرید اکنون کجا هستند؟

گل سالم الدوساری به العین

به اتهام تجاوز؛ دو فوتبالیست لیگ برتری دستگیر شدند

فقط این مربی می‌تواند یونایتد را قهرمان لیگ برتر کند

دلایل خسرو حیدری برای ترک خوشه طلایی!

شکایت از سید حسین حسینی توسط پلیس اراک

صحنه جنجالی دربی لندن؛ چطور اخراج نشد!

بحران استادیوم برای میزبانی استقلال - سپاهان

استقبال اسطوره هلندی از گزینه جدید لیورپول

نماهنگ زیبای بهاری با تصاویر گلهای زیبا و طبیعت

حسین انصاریان‌: نمازهای جماعت الان در کشور ما ورشکسته است

عزل یک مسئول به‌خاطر ورزش رزمی مختلط در لواسان

برای چند کار عجله کنید...

چرا جن‌ها دیده نمی‌شوند؟

نومید نشو! بهاری خواهد آمد

طرز تهیه ماکارونی با لوبیا چیتی

غذاهایی که شکم تخت به شما هدیه می‌دهد

5 عادت رایج صبحگاهی که مخفیانه نابودت میکنه

دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند

ای بیخبران چه جای خواب است مرا

چه کسی می داند...